miasolrosenmaria

Alla inlägg under juli 2013

Av miasolrosenmaria - 22 juli 2013 21:30

Då vakna man 05.00 och gick in i duschen och fixade mig och nu sitter jag med snuttis och ger mat och väntar på att väcka dom andra busfröna och hoppas på en härlig dag med skönt väder..


se till att barnen har med sig allt i väskorna med badkläder och extra kläder i fall det behövs och sen äta frukost också innan vi ska i väg, och se till att allt är packat till elias också så han klarar sig med blöjor och allt, sen packa in i bilen då och så bar det i väg nu då, men örst mellan landa på citty gross och handla lite korv och annat som vi ska ha med för att fixa lunch där.


Alltså jag fattar inte vad jag har fått denna låt i från men den har jaghaft hela morgonen med Povel Ramel, jag digge digge dig jag diggge digga dej, den har bitit sig fast i skallen bara så där... hummm



barnen sitter och spelar sina små spel på vägen och har kul..


tim sitter i fram och spelar för fullt.

 


gubben han kör och kör och kör..

   


här jag själv då..

 


härlig väder då

 


väg arbete som vanligt då

 


här är vi i tunnel

 


Då åker vi förbi Södertälje nu då jippo, varmt är det härligt väder med sol och härligt blå himmel..


Åkt in till första av farten till gnesta, burger king för kiss tur då, sen fortsätta i gen...


Nu är vi i Nyköping hi hiu


Nu är vi snart i vibeck och barnen vill ur bilen nu.


Framme äntligen..



   


barnen badar förutom hampus som inte vill

     


sen leker i sandlådan och grejar.

     


fick hem en massa kläder från pontus som han inte kunde ha och det var inte lite kläder som dom hade lagt undan 2 hela säckar ..


sen var det hemfärd som gällde och då stannad vi till och åt på max för gubben var hungrig och jag tog bara något lätt, sen drog vi hemmåt, och skönt var det för det bev en lång dag och sent blir det innan vi kommer hem eftersom kl är 20, tiden.


           


Hemma och barnen i säng nu och jag sitter med Elias för att sen kasta mig i säng.


Nu säger jag natti natti, sov gott alla där ute och barnen sover redan..kramizzzz


Av miasolrosenmaria - 21 juli 2013 23:30

 



 


Barnen i säng och själv ska jag sova upp tidigt i morgon då, hoppas det går när man är van att sova länge och barnen sover länge på mornarna också, hummm natti natti...




 

Av miasolrosenmaria - 20 juli 2013 23:00

upp tidigt och sitta en stund med elias och sen lägga oss i gen för att få mer sömn som behövs och sen vill jag inte vara uppe den tiden som är då kl är runt 2-3 tiden på morgon/ natt lixom då vill jag sova mer, hii, konstigt va att jag vill det..hummm


sen upp i gen och då är det morgon odentligt så skönt så och då blir det mys i soffan och kolla på tv med barnenoch sen in i duschen och klä på mig och försöka få lite the och smörgås och sen upp och hålla på i hampus rum med sortering och kasta mycket och han var verkligen på g när det gälde kasta saker inga problem alls, och det blev verkligen ordning och så där inne men vi hannn inte mycket mer än rensa och sortera saker och fixa bort kartongerna som var där inne, för sen var jag tvungen att ta elias för han var vrkligen jätte grinig i dag så då fick det väna med att fixa upp grejorna på hyllorna då, men det var ändå en början i alla fall och det är ju såå skönt att det händer något där inne.


sen åkte vi till uppsala för att fixa en koppling till röret under disk bänken för att kunna sätta in nya diskmaskinen som vi köpt, men det passade inte med vatten intaget så då åkte vi in till uppsla till jula och handlade och det blev små spel till barnen då som fanns där och sen åkte vi till citty gross och handlade lite och sen hem och koppla in maskinen för att få i gång den och börja diska för är så less på att diska för hand nu..


 barnen sitter och spelar tv spel med en grann kille som följde med dom hem, och dom har jätte kul nu.
Hoppas ni får en bra kväll...


Barnen ute spelar fotboll hos grannen och själv kollar jag på sommar krysset och äter lite godis och chips och dricka till då och bara myser sååå härligt skönt...



Intar sängen nu för lite sömn i dom blå nu, så sov gott alla som ska sova och ta det lugnt ni som ska fortsätta kvällen vaken.. kramizzzzz till alla er där ute....

Av miasolrosenmaria - 19 juli 2013 22:45

vaknade tidigt och sen gick vi och la oss i gen och sov ett bra tag för att sen gå upp i gen då och sätta oss i soffan och mysa med dom andra som satt och kollade på tv och mös till bolibompa och vänta på sommarlov som dom tycker är så där men ändå vill titta på.


sen var det lugnt oh vilket väder det är då, ser mer ut som det ska bli regn så mulet och grått det är ute och så kallt, men får hoppas att det blir bättre i morgon, men nu är det ändå bra väder för att fixa ill i barnens rum.


i dag så började jag i simons rum att rensa och sortera gejer och fixa till i hyllan och lådor till honom som allt skulle vara i och få odning där i rummet och det gick bra och han hjälpte till så gott som och inga problem att kasta saker heller, som det kan vara och bli när barn är med, hi hii.


men inte här inte och dt var så skönt och elias var med han me och där passade tim och hampus honom och sen fick jag ta honom och sätta mig och ge mat för då hade han legat ett tag så då var han ganska så less och det är ju förståligt, men skönt att ett rum var klart där nu då.


så i morgon blir det nästa rum.


Nu har vi myskväll barnen och jag, sitter i soffan och kollar på film eftersom det inte finns något på tv att kolla på, och det är hitta nemo som går nu...


Nu andra filmen och då är det dinosaurierna och lite ships och dricka till och bara myyyssss..


Då sover barnen ich nu väntar även min säng och jonn blund på mig så nu säger jag natti natti och sov gott nu.. kram

Av miasolrosenmaria - 18 juli 2013 21:45

upp tidigt sen sova och sen vaknade elias i gen efter någon timme och jag satt och fundeade på om vi skulle ta bussen till uppsla i dag och om jag orkade med det, och det blev som sagt att vi skulle det så jag gjorde mig i ordning och sen klädde på mig, kollade vad det var för väder så man klädde sig rätt, sen kom barnen upp och då sa jag till dom att dom ska klä på sig lite bättre kläder för vi ska åka buss, och dom blev väldigt förvånnade över det och undrade vad vi skulle göra där..


sen när allt var klart och alla var klara md sitt och väskor packade till elias så gick vi i väg då till bussen för att vänta på den..



väntar på bussen.



då sitter vi i bussen nu då.




å¨väg till stadsparken.






elias ligger i vagen när dom andra far omkring.


fick gå till en tolaett för hampus hade slagit i huvudet så han blödde, men var inte stort sår men var tvungen att tvatta av det och sen ta papper med och sitta och trycka så det inte skulle blöda mer och han fick lov att sitta stilla medans tim och simon lekte för fullt då, och det blev jätte bra och såg bra ut så det var ingen fara sen.


sen tog vi och gick för att möta upp gubben som var hemma i knuby och sov viste inte alls att vi hade åkt till uppsla, men vi gick en bra bit och det var så härligt underbart att kunna bara gå vart man ville, vi skulle till media market för dom ville kolla om det hade kommit några nya skaylanders och jag skulle kolla om skrivare eftersom min är så djävla knäpp när man skriver ut bilder ..


sen drog vi till Ikea där vi skulle äta och gå och kolla på lite saker.




den här köåte vi till elias på ikea..

   



Nu så har jag krypit ner under täcket och ska få blund i ögonen och drömma sött, är såå himla trött nu, god natt gott folk och sov gött nu.. kramizxzz till er...


Av miasolrosenmaria - 17 juli 2013 21:45

upp tidigt med elias och sen sova en stund till och upp och då var inte barnen vakan utan sov ett tag till, sen kom dom trippandes en efter en och satte sig och kollade på tv md mig och då var det bolibompa och sen vänta dom på sommarlov och dom var ganska möra och trötta kan jag säga..


Tvättat och hängt ut och sen lugnt och barnen badat i dag me, städat av och grejat sen fixat till middagen och det blev kött och pommes med sås och grönsaker, sen blev det disken och allt, barnen ute spela badminton och sen tim.och simon bada i gen en stund, och sen blev det mys i soffan med film och bara vara.


sov så gott nu

Av miasolrosenmaria - 16 juli 2013 21:30

upp tidigt och sen i säng med elias i gen och sen upp och bara ta det lugnt en stund och kolla på tv med barnen då det är bolibompa och sen sommarlov och efter det så blev det duschen för mig och barnen pasade elias på golvet och kollade på tvn sammtidigt.

sen gick jag ut och plockade vinbär som finns här på gården och det är både röda och svarta så då frös jag in ett gäng och sen vänta på att det ska bli mogna i gen för det var mycket som inte var klara längst in i busken.


så skönt att få lite bär i frysen att göra något av när man känner för det och sen har jag även plockat rabarber som jag också har här och fryst in och det är ju såå gott att göra paj på och även saft om man vill det..


Tim och simon har badat i poolen 2 gånger i dag och haft jätte kul och lekt för fulltdär i vattnet och dykt och grejat så skönt att kunna svalak sig när det är såå varmt ute.


sen blev det middag och disken gjord och jag kollade på halv 8 hos mig och sen allsång på skansen blev det och barnen hade gott  väg till lekparken och lekte som ligger vid skolgården och har jätte kul då..


sen kom dom in vid 21 tiden och då natta in dom och jag satt och kollade på morden i midsommar och sen blev det faktiskt sängen för mig då å sköönt.


natti natti....



Av miasolrosenmaria - 15 juli 2013 15:39

   upp tidigt och sen sova i gen och det blev en gång till upp och sen sova i gen och skönt var det och när vi kom upp sen så var dt ingen som var uppe så jag fick sitta själv och kolla lite på 6 an då där superman var och det var väl det enda som gick att titta på tills dom kom upp för då blir det bolibompa och sommarlov som gäller.


sen blev det frukost som gällde och dom fick vara inne ett tag efter för att sen gå ut och då skulle dom gå till lekparken bakom skolan och dom frågade grann tjejen om hon fick följa med men det fick hon inte och inte till lilla lekparken heller, så dom gick själva sen kom dom hem och lekte lite och tjafsade om saker som är såå ovesentliga och sen så passade Tim Elias på golvet så jag kunde göra luch som var små izzor som han ville ha då.


sen så var det olika viljor som gällde och då ville simon gå till lekaprken själv och tim och hampus skulle leka och sen bada, så jag fick ringa gubben och prata och han fick prata med barnen och säga vad som gällde när han inte är hemma.


så tim och hampus var ute och lekte någon lek i trädet och simon var inne och skulle spela tv spel och sen höll tim och hampus på med att kasta sina bad leksaker i poolen för att bada, men hampus ville inte om inte simon badade så jag sa att han kunde pausa spelet och bada med dom och sen spela , men hampus ville inte helt plötsligt bada alls så tim och simon badade då i stället och jag hängde ut tvätt medans Elias sov.



tim och simon badar nu då..


Tim dyker efter ringar som dom har i botten.



simon dyker den här gången efter ringarna.



nu så blir det tv- spel för tim och simon och Hampus kollar film på datorn..




Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards