miasolrosenmaria

Alla inlägg under juli 2013

Av miasolrosenmaria - 6 juli 2013 22:15

ja då var man uppe tidigt som bara den så det var att lägga sig i gen och sova när elias var klar och då var jag jätte trött som alltid så det enda man vill är ju att ina sängen i gen för att få lite mer jonn blund i ögonen..


sen vakna i gen och då var ju klockan mer så då var det dags att kliva upp och barnen dom var vakan och satt i soffan och kollade på tvn, sen tog jag och ställde mig för att diska för den där förbannade diskmaskinen fungerade ju inte då, skit skit kul får jag ju säga, så det var ju bra att ställa sig och diska för hand som är sååå roigt sååå.


efter det så tog jag elias en stund och satt med honom och sen blev det duschen och göra sig i ordning och gubben kom med grejor så det var bara att börja plocka och det är så skönt för man får ändra om lite grann med hur man packar upp..


barnen var ute hela dagen och grejade.



barnen dom klättrar i träd och har jätte kul..



sen satt jag i soffan och kollade på tv och mös med elias och bara väntade på min bästa linda som ska komm förbi och det ska bli sååå kul att få träffa henne i gen för det vr ju som sagt ett tag sen nu..


ja sen blev det en snabb lunch för barnen eftersom vi ska äta i kväll också och då får dom inte vara mätta, så sen kom gubben med ett lassa i gen och det var ju inte dåligt som sagt, och sen gjorde han sig i ordning med dusch och allt och jag fixade till mig och klädde på mig och barn fick byta kläder och fixa sig.


sen så blev det promenad till knutby krog och käka pizza då och barnen dom har vrkligen frågat om det för dom älskar pizza.



väntar på maten


hampus fått sin mat


elias vill vara med


då var det hemgång efter ett tag och det var jätte mysigt och härligt att bara få maten serbrad och barnen fick glass efteråt och på folkparken ska scotts spela och det kommer man ju höra hem då, för så nära bor vi så det kommer bli intressant och när vi kommer hem så måste lina sättas upp på tvätt vindan så jag kan hänga tvätten som jag tvättat i dag.


sen lugnt i soffan en stund men sen blir det natta in barnen och mig själv.


Nej hörni nu så kryper jag till kojs för att få lite jon blund,ha en riktigt trevlig lördags kväll ni alla vad ni än gör, natti natti sov gott....



Ja ni har vart uppe med Elias och kan säga att det är full fart på folkparken ännu, musiken den dånar riktigt så man hör ända in, vi har ju typ bara några hundra meter bara dit och ändå kan man sova, såååå skönt så..





mys

Av miasolrosenmaria - 5 juli 2013 22:00


 

Jaha det regnade på morgonen kvisten och riktigt grått var det, men lite klarare men solen lyser med sin frånvaro dock. I dag så kör gubben grejor från andra stället och ska göra det hela helgen.
Och simon och hampus har vart ute och lekt, tim kolla film.


tvättade som vanligt för att komma i kapp, har blivit mycket tvätt med flytten som har kommit fram så här efter hand när gubben vart och hämtat grejor.


sen blev det dusch för mig då och bara lugnt tills gubben kommer då, och sen var det plocka som gällde så man får undan saker och dessa förbannade kartonger så dom inte fyller huset också..


då får man ju inte platts själv eller med andra saker som man vill ha in, hi hiiii


sen så gick barn och jag och handlade lite för kvällen då eftersom det är fredag i dag har jag fått höra några gånger då, konstigt får jag säga..



här går vi genom skolan då..





sen när vi kom hem så blev det middag och sen göra sig klar för kvällen och invänta tv program som dom ville se som ska vara på 4 an som heter rango och då chips och dricka ska det vara till så klart.


Nu har jag nattat.in barnen och fixat och nu ska jag ta och bädda ned mig själv under täcket och hoppas att den snälla jon blund kommer, och drt gör han nog välsigt fort för jsg somnar så himla fort när jag lagt ner huvudet på kudden såå skönt, hoppas ni får en god natt sömn nu, kramizzzzz till er

          


Av miasolrosenmaria - 4 juli 2013 21:45

ja då var man uppe tidigt och sen i sänge en stund till och barnen sover längre om mornarna i alla fall och det är jätte skönt får jag lov att säga, så när jag vaknade i gen så satt dom och kollade på tv och mös där i soffan.


efter sommarlov så åt dom frukost och sen så väntade dom på att pappa skulle komma hem någon gång för han skulle köra dom till en kompis till hampus så dom fick leka av sig lite, men jag kände verkligen inte för att följa med för sitta där ute hade jag då verkligen ngen lust med och då med elias också näää bättre att vara hemma hos mig och då kanske ta en promenad i stället för mig själv med elias och få luft.


efter ett tag så kom gubben hem och då åt barnen lunch före innan dom skulle åka i väg och skönt var det kan jag lova så jag fick vara för mig sj'öv en stund också, kan behövas det med kan jag lova.


så när dom åkt satt jag med elias en stund och kollade på tv och han åt mat så han skulle vara mätt när vi skulle gå ut för jag bara kände för att promenera ett tag och kolla runt lite.


så det blev ut då i det härliga vädret som var och skönt var det också.



så härligt väder är det inte direkt som jag trodde, ser ut som det ska komma störtskur och åska... hummm


det blev in och handla lite innan hemfärd när jag gått länge och överalt..



på lördag kommer scotts hit och spelar på folkparken...


nu är man hemma snart då ska bli skönt faktiskt att komma in och få dricka för här på ica hade dom ju inte några små flaskor av dricka utan jag köpte en stor men det är ju inget man går och dricker ur precis, ja inte jag i alla fall, så det får jag ta hemma i stället även om jag var törstig när jag handlade men vänta fick jag.. hummmm


jaha då vet jag att jag kan dra till norrtälje också här i från, så när flytten är färdig och klarså får det bli en resa dit också för det var ju jätte länge sen jag var där så det kan ju vara kul att åka ut och kolla runt där då.


sen blev det fixa middag, sätta på potatis och fixa köttet i ugen eftersom jag inte kan grilla när det inte finns kol och tändvätska här, så då grilla i ugnen och det går ju det med, sen hänga tvätt som också ska göras av någon anledning.


pratade lite med grannen och fick då lite tips på vart och hur man kan gå så man slipper vända och gå samma väg tillbaka utan man går runt i stället och det är ju så jag vill gå,hi hii


ja sen kom dom andra hem då och då var det middag som gällde och sen göra sig i odning för kvällen och det blev glass till tvn och lite kakor och bulle.


det blev film eftersom det inte fanns så mycket att titta på tvn..


natti nati



Av miasolrosenmaria - 3 juli 2013 12:00

då var man upp och sen fick man lägga sig en stund i gen och et var såå skönt och barnen dom sov också och sen när jag kom upp med Elias så var dom uppe och satt och kollade på tv och mös i soffan, sen fick jag sms och en fråga om jag var hemma och sen ringde det och då svarade jag att jag sulle ingen stans och då fick jag lov att gå in i duschen och sen klä på mig och fixa mig och sen bad jag barnen hjälpa till att sopa lite och jag plockade ur disk maskinen och fixade i köket.


sen ringde jag gubben och då frågade om han kunde köpa fika bröd och så, efter ett tag så kom han em och då efter en stund så ringde mamma och berättade att hon var vid ica och ville veta vart hon skulle köra sen och då fick han berätta för det skulle bara bli fel om jag sa, hi hii

och det tyckte jag var verkligen onödigt.


och när hon kom så satte vi oss och fikade med glass som hon hade med sig och sen satte vi oss i soffan och pratade lite och hon fick se hur det såg ut och sen helt plötsligt så ringde det på dörren och då kom hampus kompis med sina syskon och in pappa så det blev fullt hus bara så där, men vi skulle ta en promenad mamma och jag och simon och hampus följde med och dom andra åkte hem till sig och gubben skulle åka och hämta tim för hans kompis skulle få främmande och så.


sen kom tim hem med pappa och hade haft jätte kul och sovit jätte bra, han hade varit så duktig som vågade sova borta själv så där första ¨gången..



elias och jag på filten .


lilla hjärtat.




simon tog fotto på mig och elias..



Av miasolrosenmaria - 2 juli 2013 11:45

vaknade tidigt och sen gick och la mig sen kom barnen upp en efter en men väldigt långt i mellan för dom sover så mycket längre på morgonen nu för tiden så skönt måste jag säga, sen så gick elias och jag upp i gen och då var det mys i soffan och tim packade saker som han skulle ha me dsig för han ska till en kompis i dag och sova kvar där för första gången.


så gubben kom sen och då skulle han köra tim till björklinge där han skulle vara och då få bada i sjön som ligger där och bara få mysa och leka.


men Hampus och Simon var hemma med mig och dom gick till en lite lekpark som dom var hela dagen men kom och visade sig i mellan åt och käkade lite lunch och var ute, och de tär ju såå skönt att dom kan vara ute och göra anant och bara gå till en park är ju såå härligt för dom.


dagen gick och sen blev det lugnt och jag kollade på allsång på skansen och sen blev det morden i midssomar och efter det så blev det sängen..


najt najt

Av miasolrosenmaria - 1 juli 2013 11:30



Elias ligger på filten på morgonen och tim håller på och leker med honom.


alla barnen på golvet oc målar och elias tittar på då..




vårat lilla hjärta       


fixade med lite grejor och sen gjorde middag och åt och efter det så tog vi faktiskt en promenad och mös tillsammans



stannade på knyt by krog och köpte mjuk gals och mös med den





promenad hemåt


blev stanna vid en lekpark inna hemåt





Hemma och sitter och myser i soffan med Elias och han äter och barnen är ute på baksidan och leker och jag väntar på lotta på Liseberg så klart. Ha en skön och härlig kväll...
 
Nu så blir det inta kudden och invänta jonn blund och hoppas han kommer så man får lite blund i dom små blå. Natti natti gott folk, sov så gott nu..
 
 


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards