miasolrosenmaria

Alla inlägg under juli 2013

Av miasolrosenmaria - 14 juli 2013 15:15

upp tidigt och då byta blöja och kläder på Elias och sen sätta mig i soffan och ge honom men han vart ju bara pigg i stället så då fick jag sitta där en stund då och sen efter ett tag så somnade han och då fick han ligga hos mig i min säng, men gu va länge han sov då jo hej du blev inte ens 1 timme lixom utan man vaknar av att han håller på att böka och låta och ha sig, så gick upp i stället och satte mig och kolla tv och barnen kom upp dom med en efter en.


men sen så somnade lill plutten i gen och då gick jag och la mig ocg fick sova 1och 1/2 timme då och det behövdes verkligen du, sen gick vi upp och då mös vi i soffan en stund och sen fick han ligga på golvet och mysa med sina syskon och jag duschade och klädde på mig och sen så frukost och sen så somnade han i gen vid lunch och då la jag honom i sin säng och jag gick ut och plocka röda vinbär som jag plockat tidigare.


sen kom grann flickan ut och hon och Hampus gik upp i skogen och lekte i träd och sen drog Tim och Simon också dit och sen kom dom in på gården och a att hon ville vara med och spela badminton och greja, sen drog dom till skolans lekpark och var där en stund för att sen komma hem och då ville dom komma in och spela lite tv sple wii då och hon fick komma in också.


sen spelade dom och hade jätte kul tillsammans och var hla tiden med varandra, sen gick jag till butiken för att handla då och då var det blöjor som behövdes hem men det va rinte stort sortiment till det inte, men fick ta icas blöjor som var någorlunda billiga i alla fall då, sen hem och då gick dom ut och då var hon tvungen att gå hem och sen vara där .


barnen dom var ute och ville vara med henne men det gick inte och hon kunde inte gå någonstans heller så dom tyckte allt var såå tråkigt och hade inget att göra.


sen middag och sen inomhus och bara ta det lugnt och kolla på tv och sen blev det film..


natti natti somnade framför filmen så tim väckte mig, hi hiiii  

Av miasolrosenmaria - 13 juli 2013 14:45

upp tidigt med elias och sen gick vi i säng i gen då och det blev inte så där jätte mycket till sömn då, 1 timme ungefär och sen gick vi upp och barnen dom sov fortfarande och jag kollade lite på tvn medans, sen när dom droppades ner så blev det bolibompa som gällde och sen sommarlov.

och frukost och bara ta det lugnt.


tvättade som vanligt för det behövdes för gu va med tvätt simon hade med sig i sina lådor och som vanligt har jag inte sett honom använda alla dessakläder av någon anledning.


men men det är ju bara tvätta för det måste ju göras när dom legat blan leksaker och på golvet, hummm ja säg barn ...


sen kom gubben hem och pratade om att åka och handla pool så barnen får lite annat att göra, för dom hade någon kampanj på clas ohlson som var billig, och barnen och jag åkte med och då gick tim, simon och jag med Elias på öb och kollade på slang och tvätt medel och lite annat sen tog vi en promenad till IKEA och Hampus följde med pappa och handlade poolen sen kom dom till Ikea och fikade sen blev det rusta och klla pump och sen hem och montera och fylla med vatten då, jiipppiiii


och det blev att laga middag med ugnstegt kött med färskpotatis och sås, jätte gott.


efter det så blev det bad som gällde för barnen som dom tjatat om eftersom dom tyckt det varit såå varmt.




barnen dom badar nu då och det är ju som sagt kallt, brrrrrr



här dyka efter ringar på botten som hampus håller i..



Elias sitter i beby sittern på alltan och myser...  


en glad kille då   


Nej nu nattat in barnen och själv så väntar sängen och kudden, så jag säger natti natti på er, väntar på jonn blund nu bara... zzzzzzzzz


Av miasolrosenmaria - 12 juli 2013 14:45

upp tidigt som allid och mös med elias och sen i säng i gen då för att sova och det var sååå skönt, sen upp och då satt barnen i soffan redan och kollade på tv för att sen vänta på sommarlov som ska komma.

efter det så blev det frukost som dom gick och gjorde i ordning och sen passade dom elias för att jag ska kunna ta en dusch och klä på mig sen gick dom ut och grejade som alltid och det är såå skönt att se dom trivas så bra och kunna göra annat och vill vara ute hela dagarna.


så skönt och härligt..


God natt på er alla och ha en riktigt trevlig skön kväll som ska vara vakna, så natti natti
Av miasolrosenmaria - 11 juli 2013 14:30

upp tidigt och sen lägga mig i gen och då vaknade man med så dåligt och mulet väder, ser ut som regn också, fast dom sa att det skulle bli bra väder i dag men inte som det ser ut här inte.


Fan va jag har hållit på i dag, tvättat en massa och sen hängt ut och plockat med barn kläder och rensat med tanke på att det blivit för smått för Elias nu och sen.städat och gjort hemma gjorda Hamburgare med pommes. Och barnen gick till den andra lekparken och tim hade med sig en telefon, och sen åt vi och nu är dom där borta i gen och leker och jag softar i soffan, hi hiii



lilla hjärtat          


tittar på sin lilla leksakas bok   


Foto: Tittar på sin lilla leksaksbok <3


Sitter och myser med barnen och kollar på filmen lilla kycklingen och bara har drt härligt efter denna dag...
 
Nu har man nattat barnen och själv ska jag sova så ligger i min sköna goa säng och inväntar den härliga jonn blund och hoppas på sköna härliga drömmar komma.. sov riktigt gott och dröm sött nu...zzzz
Av miasolrosenmaria - 10 juli 2013 22:06

  ja det regnade hela natten och var uppe tidigt och sen la vi oss i gen men då sov vi typ 1 timme bara och var uppe i gen, och då satt vi i soffan och kollade på tv och mös sen fick elas ligga på govet och greja och Hamus var med honom där och jag gick och diskade som vanligt och plockade på bordet och fixade.


sen fixade jag mig själv och klädde på mig och sen tog jag the och smörgås medans det var lugnt, sen tog jag elias och i dag blir det lugnt och mycket plock för gubben kommer med mer grejor i dag så jag hinner fan inte med och barnen har fullt i sina rum som dom ska plocka också.


så dom var där uppe men jag satt med elias för han var omöjlig och trött så försökte få han att sova men var väldigt svårt för det var för livat på över våningen.


sen fick elias vara med mig i köket och sitta i beby sittern för jag skulle göra lunch till barnen och sen satt jag och kollade på tv och tog det lugnt och elias satt med mig.


sen fick han ligga på golvet och hampus var med honom då också och då började jag vika tvätt som har växt och jag inte hunnit med att få bort, och elias var med mig där och såg vad jag gjorde.


sen kom gubben hem och jag ville inte ha in en pryl och sen började jag me dmiddagen och då blev det kött färs sås och spagetti och elias fick sin smakportion av majs/ potatis i burk fast bara lite.


jag var tvungen att plocka in sängkläder i skåpet och hampus var så snäll och hjälpte mig ändra om lite och han låg och mös med elias på golvet en stund också..



här ligger hempua och myser med sin lille bror  


  
   

lille plutten suger på sin goa filt med sin goda tumme i munnen.  

sen blev det sitta i soffan och kolla på filmen som vi inte såg klart på i går.


tog en fika och sen efter den var klar så kollade vi på en annan film för det gick inte att kolla på tvn, var ju fotboll ju som jag då inte alls gillar bara skit att titta på ju, sen natta in dom små och själv satte jag mig här vid datorn en stund och fixade och ska själv natta in snart för att få lite blund i ögonen tänkte jag..


  

Av miasolrosenmaria - 9 juli 2013 21:30

ja då var man uppe tidigt och sen i säng i gen ör att få lite mer blund i ögonen, ja det är lixom nästan samma tider varenda morgon eller natt, eller vad man nu ska säga för något, mellan 01-05 tiden så vaknar elias och då är ju det väääldigt tidigt som sagt och han håller där runt hela tiden och då behöver man verkligen ta och lägga sig i gen, det är inte direkt så att man vill sitta uppe och vara vaken precis kan jag lov.

 

och barnen dom sover länge nu på mornarna och det är ju såå härligt måste jag säga så dom verkar vara så mycket tröttare nu sen vi flyttade hit, men det är väl alla intryck som dom får nu när vi bor mer centralt att få se så mycket och kunna göra så mycket mer, men när jag kom upp så satt dom redan och kollade på tvn och mös i soffan, sen blev det sommar lov som dom vill kolla p och jag ställde mig för att diska för hand då eftersom disk maskinen inte funka då, skit kul!!

nää det kan jag lova att det inte är fan va mycket tid det går åt till den biten som jag verkligen inte har alls, men som sagt måste ju dock göras i alla fall.

 

sen blev det in i duschen och göra sig i ordning och sen ta lilla plutten och sätta mig med och barnen dom gick ut men fick inte störa grannarna ör dom var inte alls ute just nu, och man vet inte hur dom är och vad dom gör på förmiddagarna så då ska man låta dom vara och få ta det lugnt och göra det dom gör i fred.

 

sen blev det att vi tog en promenad till en sjö tänkte jag men jag var såå osäker på vart det låg och hur långt det var så vi vände och då frågade jag en kommun gubbe som höll på att måla sten och träd med pilar och då berättade han vart det låg och att det var int så där jätte frächt att bda i då, men jag ville bara gå och se hur det ser ut, mn vi vände inte tillbaka utan gick hemåt i stället eftersom det var väldigt varmt och barnen törstiga och tyckte det var jobbigt att gå.

 

när vi kom hem så blev det göra lunch och då blev det mini pizzor som jag gjorde och sen efter det så satt jag med elias och simon tjatade på mig om att gå till grannen och det hade han gjort hela förmiddagen, jag pratade med gubben och han fick ta simon i luren och sen så sa jag till tim att dom kunde gå dit och leka och det blev full fart på barnen och så glada när dom fick.

 

men det blev tjafs mellan tim och simon då för simon kom in och var ledsen för tim hade knuffats i fotbollen och sen kom tim och han var inte alls glad och väldigt svår att få ur något från han vad som hänt och då hade dom givit han gult kort och barnen vet inte vad det betyder med gul och rött kort som grannarna för dom selar tydligen fotboll men inte mina barn, så han var ledsen för det var inte meningen att han skulle knuffa så hårt.

 

sen kom dom in för grannen skulle i väg och då sa jag att vi ska ta och gå och handla för pappa fyller år i dag så vi måste ha hem lite grejor.

 

och vi handlade lite bullar och kakor och fryst tårta, och dricka och glass fick barnen ta på vägen hem, och bråttom blev det för att lägga in tårtan i frysen så den inte skulle tina med tanke på värmen och sen sätta blommorna i vatten också.

 

dom här fina blommorna med kort fick gubben av mig och barnen...

 

  

 

 

 

sen plockade jag av bordet och gjorde fint och skrev i kortet och sen fixade jag i vardags rummet och grejade och sen började jag med middagen och det blev korvstroganoff och ris sen fikade vi och hade mys, sen gick gubben och la sig och barnen och jag satte oss i soffan och kollade på croccodil dandee 2 och sen kl, 20,00 så blev det allsång på skansen och sen sova för barnen och själv satte jag mig här vid datorn och grejade..

 

Ja har vart på väg att lägga mig men när jag var på väg så vakna Elias så fick sätta mig med honom och då kollade jag på morden i midsommar och nu har jag lagt honom och själv så har jag lagt ned huvudet på kudden och nu bara invänta jonn blund och sova då, natti natti på er alla...


men fick lov att gå upp i gen med honom i kväll så är han omöjlig men som tur vr satt jag inte länge alls, Alltså fan vaa det regnar här, hoppas bara det inte åskar för det blir inge bra alls när jag är själv med barnen eftersom jag inte alls tycker om den, nejj sova nu..


natti natti sov gott..

 

 

Av miasolrosenmaria - 8 juli 2013 21:45

då vakande man tidigt som vanligt och det är lixom rutin på honom men ändå lite olika tider när det är tidigt, från 02 - 05 tiden som gäller och där i mellan kan han vakna varenda natt och sen sover vi i gen och det varierar när han vaknar då.

 

Foto: Önskar er en härlig vecka..<3

 

ja sen blev det att elias somnade efter att vart vaken ett tag och då höll jag på med foton som jag skulle sätta i ramarna som jag köpt, och det blev en del och sen skulle jag skriva ut några som jag ville ha men va fan djävla skrivare som gör ränder i fotot och det var inge snyggt alls, så nu vart jag verkligen inte glad, bara skit med skrivare ju.

så jag visade gubben när han kom hem och han sa då får skaffa en riktig som du ska ha, JA ELLER HUR, man är ju fan gjord av pengar som sagt, bara gå och handla, ja ja det och det och det.

nej inte jag så djävla rik är jag inte som sagt inte vad fan jag vet i alla fall... huummmm

 

men jag fick tillalla ramar som jag hade köpt i alla fall men det andra får komma sen, måste ju inköpa mer ramar först på ikea för vill ha enhetligt med färg på dom nu tänkte jag..

 

 

japp nu är dom uppe på väggen fan såå skönt och snyggt det blev...

 

 

 

Ja fan sen middag men klockan dwn tickar ju fan aååå fort, barnen är hos ena grannen som kom hem i dag och har skit kul då, häftigt...

 

ja då ska barnen komma in och äta och det var svårt att få in dom eftersom dom har så kul hos grannen och lekte för fullt där, men dom kom in och var såå ivriga och viste inte vart dom skulle, hade skit brottom till toaletten och tvätta händer och allt och sen sätta sig vid bordet det var ju en del i sig, prata samtidigt och i mun på varandra och var såå ivriga att dom glömde bort att äta samtidigt som dom hade brottom för dom ville dit i gen och ögonen lyste av iver när dom pratade, dom var såå glada och lyckliga, grann pojken han var 9 år så var ju i samma ålder som dom nästan i alla fall, och sen så hade han en granne in på sig som hette simon och han var 10 år som också var där och lekte med dom så alla hade jäte kul tilsammans.


så dom gick efter maten i gen och då satte jag mig med elias och gav honom mat och kollade på halv 8 hos mig för att sen kolla på lotta på lissebreg.

och dom kom in sen vid 20, 30 och då göra sig i ordning och var sååå uppspelta av dagen..


men gu va härligt och skönt att se att dom mår såå bra och verkligen se deras lycka..


nää nu blirdet sova av för min del så zuzzzaaa gott nu.. 

 

 

Av miasolrosenmaria - 7 juli 2013 21:30

uppe tidigt och när elias somnat om efter att ha ätit så tog vi sängen i gen och sov ett tag till, och barnen dom sov verkligen länge som bara den i dag och det är såå skönt att dom gör det för på det gammla stället så sov dom inte så länge alls, vaknade mycket tidigare.


sen så vaknade elias och då var det bara att gå upp och jag var fortfarande trött men det var ju bara pallra sig ur den och byta blöja på elias och sen sätta oss i soffan och mysa och han äta mat då, sen efter ett tag så kom barnen upp en efter en då och trötta såg domut kan man ju säga då.


sen blev det att elias låg på golvet och jag duscha för att göra mig i ordning och sen efter sommarlov så blev det väcka gubben och fråga om han skulle vakna och jag ville till uppsla till ikea för att handla lite ramar så jag får upp lite fotton på väggen men behöver ramar som jag vill ha då.


så det blev lunch före och sen så drog vi i väg mot uppsla, men först in till en kompis till hampus för gubben skulle prata med hans pappa en snabbis så det blev att vara där en stund före.


sen drog vi då och det blev ikea och jag såg mycket som jag ville ha men det blev svarta ramar som jag ville ha då som ska sitta i vardags rummet tänkte jag.


sen blev det citty gross för att handla hem lite mat också så det finns hemma för att laga till, behövs ju det också..


middag blev det när vi kom hem och sen tv och barnen ska natta in då och jag hade tänkt kolla på varg på 4 an men det missade jag helt och hållet för dom tog sådan tid för att komma i säng, så jag satte mig en stund här vid datorn och grejade lite.


men nu blir det sängen som väntar på mig, så najt najt på er...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards