miasolrosenmaria

Direktlänk till inlägg 22 februari 2015

snö

Av miasolrosenmaria - 22 februari 2015 23:00

Ja godmorgon på er alla fina där ute , då kan jag säga att när jag vaknade vid 04 tiden så vräkte det ner snö , och jag trodde inte mina ögon när jag såg det .

Men det var sant alltså och när man sen vaknar senare på morgonen så har det kommit ganska mycket ändå och jag hade inte hört att det skulle komma någon, ja så är det ned vädret kan aldrig veta vad som komma nästa dag . ?

ja ja men det blev upp och fixa till te och duka fram smörgås och allt sånt och sen sätta sig vid bords, och sen så drog gubben i väg med Tim till en kompis .

Och jag gjorde något helt annat , jag hade planerat att börja träna efter nyårsafton men tyvärr så har han absolut inte känt mig peppad för det och inte orkat blogga tagit tag i den biten , fast jag ändå velat och tänkt och fantiserat att jag ska börja .

Men nej det har bara inte blivit av, men nu tog det stopp på det och jag fick inspiration från någonstans vet inte vart men jag tog i alla fall tag i min krage och ställde mig på gå bandet och gick och då blev det 50 distans som jag traskade på.

Och efter det 10 sitt upps och sen 10 på höger sida och sen 10 på vänster sida .

10 med benen upp och ner gungandes och sen armhävningar men där blev det bara 6 men fanns så gött jag mådde efter att gjort detta och så skön duschen var efteråt, fanns jag klarade det . Jipppi???

Ja och egentligen så är det städning som gäller men hampus och Simon fick gå ut i stället och vara med Elias och göra snögubbe och efter lunch städa i stället.

Så det var bara klä på Elias och han blev så glad. ?

Så är dom ute och grejar

Ja dom grejade verkligen och det blev ingen vanlig snögubbe utan dom gjorde en drake.

Om man tittar närmar så har dom gjort en svans efter kroppen ?

Elias och Simon

Här kom hampus med grenar som dom skulle ha till armar

Sen ville inte Elias gå in så dom tog honom och drog i pulka till lekplatsen och skulle åka pulka med honom i en liten backe .

Och där var dom ett tag men sen kom dom hem och då blev det lunch som gjordes och sen började dom städa på över våningen i sina rum och badrummet , sen fick dom sätta sig och spela dator när jag skulle söva Elias för han skulle sova en stund och var trött också.

Så det blev lugnt och bara chilla lite då och vänta tills han vaknar så man kan börja med städningen här nere , vill inte störa honom när han sover .

Så fixade med tvätt och plocka i och ur den och sätta i gång maskinen och sen kolla vad jag behövde till middag och då tänkte jag våfflor och göra egen smet också.

Men behövde lite från butiken, så då passade det bra att Simon och hampus gick till butiken och vila ögonen från datorn tyckte jag och sen fick dom spela en stund till .

Ja då blev det sätta mig i soffan med Elias som vaknade och ville gosa hos mig och med sin snuttis.

Japp sen blev det fart på katten och han hade hittat lite grejer i en påse som jag fick plocka undan , och han fick då en festas som jag hade i kylskåpet och han var så nöjd och belåten.

Sen kom solen så härligt och sken där ute

Elias fick en festis och satt i soffan och mös och drack den.

Efter vi städat så blev det sitta och ta ett part kortspel
Och Elias var med han också och skulle sitta på en stol

Ja då var det dags att fixa smeten till våfflorna och även vispa grädden så den också är klar.

Sen grädda för glatta livet och det vart väldigt populärt att det var våfflor på menyn i dag och dom åt och åt dom kunde äta hur många som helst .

Det är bra att som äter sig mätta i alla fall och sen var det duschen och fixa väskor och kläder och sånt till i morgon då skolan börjar i gen efter ledigheten. ??

Och sen tog jag och träna samma pass som i morse och duschade efteråt och fixade våfflor till Tim och sen mysa i soffan med Elias och natta in honom och sen natta in barnen och läsa ur boken Mio min Mio och sen kolla på så ska det låta och efter det så blev det vakanser så klart.

Sov så gott nu , det ska jag försöka med .

Kram / Mia ???

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

T

Av miasolrosenmaria - 4 november 2016 15:13

Av miasolrosenmaria - 26 september 2016 11:00

ja då var det morgon och så fick sova lite längre, var det tänkt men ändå så gock jag upp 06,45 fast jag hade kunnat sova till i alla fall 07,30. men men så jag gick in i duschen och fixade mig så jag blev klar och vaknade till ordentligt, sen så k...

Av miasolrosenmaria - 25 september 2016 13:15


god morgon och det blev ju duschen och sen slänga i tvätt, men sen var det ju så att jag skulle bara sitta och göra ingenting alls i dag. jo pyssla är vad jag ska göra och bara vara.   simon han drog i väg med bussen kl 8,53  till almunge för a...

Av miasolrosenmaria - 24 september 2016 11:00

ja då var det lördag och så duscha och sen så fixa med datorn för skrivaren funkade helt plötsligt inte alls, så försökte och försökte att få in den men det gick inte alls.   och så kollade jag hampus dator och den fanns inte där i heller så då f...

Av miasolrosenmaria - 23 september 2016 10:45

gomorgon och barnen har åkt i väg till skolan och elias och jag gick och la oss en stund på morgonen för att sova lite till, sen så gick vi upp och då blev det tv mys för elia soch själv så gick jag in i duschen och fixade mig sen blev det bara sitta...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards