miasolrosenmaria

Direktlänk till inlägg 24 februari 2015

lugnt

Av miasolrosenmaria - 24 februari 2015 22:45

Då var det andra skol dagen och fullt ös på morgonen med barnen och väskor och allt .

När alla är ute och kommit i väg och jag och Elias är själva så är det så skönt i bland faktiskt, men då blev det ställa sig och göra sitt träningspass och gud va det är skönt att göra på morgonen helt underbart att komma i gång med den direkt och sen en skön dusch efteråt.

Och sen fixa i köket med bänkar och disk och fixa te och slänga i en maskin tvätt och sen ser jag Elias har hällt ut lego i min säng .

Jaja han har sina idéer och greja , alltid kul att se hur han roar sig.

Satte mig vid datorn en snabbis och fixade och grejade sen blev det plocka leksaker och så klart plocka ur legot ur min säng i byta på Elias och fixa vardagsrummet för att sen natta in honom och han var ganska trött i dag för tig inte så lång tid att somna .

Lägga honom och då gjorde jag te och sen tog 2 smörgåsar av mitt bröd som har själv bakat och satte mig i soffan och kollade på hem till gården.

Det var så skönt att bara sitta där och göra precis ingenting .???

Och jag pratade med min syster och hörde hur det var med henne , var ett tag sen vi pratade för sist jag ringde så var hon jätte dålig och kunde inte prata tyvärr.

Men nu mådde hon lite bättre men var inte helt fräsch heller men vi pratade en stund och sen var jag tvungen att ta Elias som hade vaknat och satt inte sängen och gnällde.

Så då fick jag sitta och mysa med honom en bra stund men sen var jag tvungen att gå på toaletten och fixa lunch och då blev det våfflor som han inte åt så mycket av då.

Jag ringer ge min bästa väninna och pratade och ville snacka lite med en vuxen till, ja vi pratade kan jag ju lova Ica skratta om vart annat och hade hur kul som helst och klockan den tickade så då hade vi prata i 2 timar och 30 min och vi hade kunnat fortsätta om det inte var för maten som skulle göras , men så skönt att bara få prata när man sitter innanför dom här dörrarna hela dagarna.???

Och tur att inte gubben var hemma kan jag säga för han hade funderat när han skulle få prata med mig och pekar på klockan ??

Och jag fick fråga om någon kunde gå och handla till mig så vi kunde få middag och det blev faktiskt makaroner och kokt korv enkelt och snabbt ska det vara i bland då.

Och sen den där disken som jag ärligt talat inte alls vill ta och sen diska för hand , men va fan kan ju inte lämna den heller för då får jag ju se den när jag vaknar och måste ändå ställa mig då , och nej tror inte på det alls , hellre på kvällen så deg är snygg när man kommer upp .???

sen blev det hänga tvätt och kolla datorn och sen tv och fixa Elias och välling och natta in honom och kolla på farmen inte sen blev det bygglov och natta barnen och läsa för dom en liten stund.

Sen kröp jag upp i soffan och kollade på hustru mördaren och sen pip i säng med mig för att sova lite då.

Sov så gott och dröm sköna drömmar och mycket god och kärlek

Kramar och ta hand om er nu.???

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

T

Av miasolrosenmaria - 4 november 2016 15:13

Av miasolrosenmaria - 26 september 2016 11:00

ja då var det morgon och så fick sova lite längre, var det tänkt men ändå så gock jag upp 06,45 fast jag hade kunnat sova till i alla fall 07,30. men men så jag gick in i duschen och fixade mig så jag blev klar och vaknade till ordentligt, sen så k...

Av miasolrosenmaria - 25 september 2016 13:15


god morgon och det blev ju duschen och sen slänga i tvätt, men sen var det ju så att jag skulle bara sitta och göra ingenting alls i dag. jo pyssla är vad jag ska göra och bara vara.   simon han drog i väg med bussen kl 8,53  till almunge för a...

Av miasolrosenmaria - 24 september 2016 11:00

ja då var det lördag och så duscha och sen så fixa med datorn för skrivaren funkade helt plötsligt inte alls, så försökte och försökte att få in den men det gick inte alls.   och så kollade jag hampus dator och den fanns inte där i heller så då f...

Av miasolrosenmaria - 23 september 2016 10:45

gomorgon och barnen har åkt i väg till skolan och elias och jag gick och la oss en stund på morgonen för att sova lite till, sen så gick vi upp och då blev det tv mys för elia soch själv så gick jag in i duschen och fixade mig sen blev det bara sitta...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards