miasolrosenmaria

Direktlänk till inlägg 25 februari 2015

plock

Av miasolrosenmaria - 25 februari 2015 23:19

Ja tänk redan onsdag mitt i veckan , så fort det går man hinner inte riktigt med och dagarna går i rasande fast fast man inte gör så mycket , ja fast jag gör ju saker hela tiden .

Det blev ett tränings pass i dag med på morgon turen och sen in i duschen och Elias var där inne på toaletten men hade gått ut och när jag är klar och ska klä på mig så ligger han i soffan och kollar på tv.

Sen slängde jag i en maskin tvätt och efter det så gjorde jag te och skulle sätta mig vid datorn en stund men då håller Elias på att greja i sängen och lyft upp tvätt korgen och sin lära gå vagn.

Så det blev plocka och greja från sängen och bädda och sen plocka i vardagsrummet och krypa på golvet och kolla under sofforna.

Sen byta på honom och sätta mig för att natta och bara mysa och han somnade så fort så han måste ha sovit konstigt i natt om han är så trött och han sov länge också vaknade ju lite före 14 tiden och då satt vi i soffan och han började busa med mig och hade hur kul som helst.

Sen gick jag in i köket för att ta av kastrullen från spisen , för jag kokade korv som han skulle få till lunch.

Sen kolla tvätt maskinen och sen på toa och så blev det lunch och han började äta sen kom Simon och hade en kompis med sig och dom gick ut lika fort .

Och då fick jag Elias att äta och han åt bra väldigt bra måste jag säga så jag var riktigt nöjd.

Efter så kom hampus och sen Tim och han frågade om han skulle kunna få spela loud eller va sjutton det heter för en klass kompis hade fixat konto och frågade om dom kunde spela tillsammans fast dom var på var sitt håll.

Så då gick jag fixa spelet som hampus hade fixat bort så remova det och sen installera och sen ska det laddas och det tar ju sin tid.

Elias hade kul i soffan så klart .
Och vill inte vara med på bild lilla busfröt?

Men 3 dje gången gillt då

Tim fixar med telefon

Då ca det dags för middag att fixa och deg blev potatis , kött och sås med kokta grönsaker till .

Och diska och Tim spelade med kompisen online på datorn.

Jag satte mig en snabbis vid datorn och sen var det hänga tvätt och fixa våfflor av smeten sim var kvar i sen fixa Elias och välling och sen söva honom och då kolla på farmen och lägga honom.

Då blev det sveriges mäster lock och Simon gapade och skrek för något inte passade så han gick gå upp på rummet och lägga sig och efter programmet så natta in dom andra 2 och då läste jag en stund och Simon hade somnat.

Sen kollade jag på rinee på landet och sen sova

Ja här sover alla mina barn så gött

Simon

Tim

Ja också har vi hampus då men han ligger alltid under täcket så här ligger han.

Ja och själv har jag lagt ner mitt huvud och jobbigt när blixten måste gå på av sig självt , bländar bra kan jag säga .???

Sov gott nu alla och kramar om och ta hand om er / Mia ????

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

T

Av miasolrosenmaria - 4 november 2016 15:13

Av miasolrosenmaria - 26 september 2016 11:00

ja då var det morgon och så fick sova lite längre, var det tänkt men ändå så gock jag upp 06,45 fast jag hade kunnat sova till i alla fall 07,30. men men så jag gick in i duschen och fixade mig så jag blev klar och vaknade till ordentligt, sen så k...

Av miasolrosenmaria - 25 september 2016 13:15


god morgon och det blev ju duschen och sen slänga i tvätt, men sen var det ju så att jag skulle bara sitta och göra ingenting alls i dag. jo pyssla är vad jag ska göra och bara vara.   simon han drog i väg med bussen kl 8,53  till almunge för a...

Av miasolrosenmaria - 24 september 2016 11:00

ja då var det lördag och så duscha och sen så fixa med datorn för skrivaren funkade helt plötsligt inte alls, så försökte och försökte att få in den men det gick inte alls.   och så kollade jag hampus dator och den fanns inte där i heller så då f...

Av miasolrosenmaria - 23 september 2016 10:45

gomorgon och barnen har åkt i väg till skolan och elias och jag gick och la oss en stund på morgonen för att sova lite till, sen så gick vi upp och då blev det tv mys för elia soch själv så gick jag in i duschen och fixade mig sen blev det bara sitta...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards