miasolrosenmaria

Direktlänk till inlägg 28 februari 2015

tvätt

Av miasolrosenmaria - 28 februari 2015 00:30

Ja lördags morgon och jag var död , nä inte död så utan så trött och Slut i kroppen och så haft ont i magen , och det var inte konstigt att jag kände mig konstig hela natten för det var ju mensen som spökade .

Så det vart värktabletter och sen ingen träning i dag heller, kände absolut inte för det när jag mådde som jag gjorde och hade så ont och mådde piss.

Så det blev lugn morgon och sen in inte duschen och plocka inte i maskinen för nu hade jag väldigt mycket tvätt som jag måste få undan, tänkte jag faktiskt.


Det blir ju så jobbigt när det bara fylls på och fylls på och nu blev det ju mer eftersom alla 3 hade gympa i går och bara där är det gympa kläder och hand dukar som kommer i tvätten och även kläder som är våta för man har sparkat boll eller annat.

Duscha gjorde jag också och det blev bara lugnt i soffan sen och göra ingenting , och Tim hade en kompis här och dom var ute och grejade på skolan , hampus drog till en annan kompis och var ute och grejade någon annan stans.

Sen kom dom in och få satte sig Tim och kompisen och spela tv spel för dom frös.

Jag sövde Elias och när han sov så gjorde jag i ordning lunch till dom andra barnen och då gick hampus och Simon i väg till en kompis och gick in dit .

Tim och hans kompis gick ut en stund och sen kom dom in gen och då ringde kompisen till sina föräldrar för dom hade planerat och fråga om Tim kunde följa med dom gen och sova hos dom .

Japp så var det med det , så det blev bestämt och då fick Tim gå och handla kompisen följde med honom , för dom skulle handla godis och popcorn och sen spelade dom en stund till .

Sen kom Elias upp och var väldigt pigg som tur var och han skulle ju äta något så jag gjorde i ordning pommes till honom och han åt med god aptit.

Och jag rörde i hop en dressing av majonnäs och ketchup och det blev väldigt gott och Elias han åt och åt .

Sen datt vi och mös i soffan och jag kollade tvättmaskinen och la in ny och sen gosade Elias och jag och vänta på att klockan skulle bli 16 för då skulle dom komna och hämta Tim och kompisen och då blev vi en man kort .

Sen börja med middag som blev spagetti och bejkon sås och efter det så blev det vara inne och bara ta det lugnt.

Och hänga tvätt , och diska och sen göra i ordning Elias och natta in honom och sen bänkade vi inse i soffan för att kolla på melodifestivalen .

Ja det ville hampus och Simon se i dag , så då fick dom det annars brukar vi sätta på en film och mysa till .

Men men nu blev det inte så och dom åt godis till och kommenterade alla låtar vad dom tycke .

Och efter det så blev det natti natti för deras del och jag läste .

Jag hade ju tänkt kolla på Maria vern men jag orkade och det utan det blev sängen som gällde för mig.

Så natti natti och sov gott nu.

Och ta väl hand om varandra och kramas mycket

Många kramar / Mia ??

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

T

Av miasolrosenmaria - 4 november 2016 15:13

Av miasolrosenmaria - 26 september 2016 11:00

ja då var det morgon och så fick sova lite längre, var det tänkt men ändå så gock jag upp 06,45 fast jag hade kunnat sova till i alla fall 07,30. men men så jag gick in i duschen och fixade mig så jag blev klar och vaknade till ordentligt, sen så k...

Av miasolrosenmaria - 25 september 2016 13:15


god morgon och det blev ju duschen och sen slänga i tvätt, men sen var det ju så att jag skulle bara sitta och göra ingenting alls i dag. jo pyssla är vad jag ska göra och bara vara.   simon han drog i väg med bussen kl 8,53  till almunge för a...

Av miasolrosenmaria - 24 september 2016 11:00

ja då var det lördag och så duscha och sen så fixa med datorn för skrivaren funkade helt plötsligt inte alls, så försökte och försökte att få in den men det gick inte alls.   och så kollade jag hampus dator och den fanns inte där i heller så då f...

Av miasolrosenmaria - 23 september 2016 10:45

gomorgon och barnen har åkt i väg till skolan och elias och jag gick och la oss en stund på morgonen för att sova lite till, sen så gick vi upp och då blev det tv mys för elia soch själv så gick jag in i duschen och fixade mig sen blev det bara sitta...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards