miasolrosenmaria

Alla inlägg den 1 juli 2015

Av miasolrosenmaria - 1 juli 2015 20:15

ny morgon och så blev det lugnt och slappa i sängen en stund och så skönt och man skulle ju kuna ligga där hela dagen om man kunde som sagt, men det går ju inte när man har alla barnen hemma, så det är ju bra att gå upp och ta hand om dom .


ja det blev full fart i dag, först så ha i lusmedel i barnens hår och plus mitt eget som då måste göras på allihop när det finns i familjen tyvärr och så jobbigt att hålla på, men det måste ju göras så man blir av med det.


sen duscha och tvätta allihop och tvättmaskinen den går också för fullt med sängkläder och sen så blev det städning för fullt och kasta ut varenda lilla matta som jag har och dom är ju inte många .


och så blev det dammsugning och sen skurning och städa hela badrummet med allt vad det är, och så hänga tvätt ute och i med en n y maskin och så blev det lunch och så mys i soffan med elias som ska sova en liten stund.


och sen när han vaknat så blev det lite mys i soffan och så skulle han kolla på pippi långstrump.






och sen så blev det en tur till butiken och elias han skulle dra sin vagn själv och tyckte det var jätte kul.




 


det blev byta tröja på elias en tunn långarmad så han inte skulle brännas av solen när han skulle vara ute, eftersom den är så väldigt varm och tar så fort nu och han har ju så kännslig hud så då måste man vara försiktig med dom små barnen och skydda dom från solen.


och här så gungar han .



och sen så ska man ju dricka och det är ju vatten som gäller och elias tycker om att dricka vatten .




tim och elias



och dom gungar




ja så blev det middag och sen inne och kolla på tv och bara ta det lugnt efter all städning som jag hållt på med och inte tal om tvätt som jag tvättat och hängt och jag har även plockat ur sofforna som jag slängde i maskin med klorin för dom var ju såå skitiga.


och så natta in elia soch sen så blev det tv för mig och bara slappa och barnen sova.


så natti natti och sov så gott och hoppas natten blir skön med många härliga drömmar.


kramar / mia   



Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards