miasolrosenmaria

Alla inlägg den 8 juli 2015

Av miasolrosenmaria - 8 juli 2015 20:30

åå jag vet inte längre vad jag har mig själv är så nere och känner ingenting, glädjen är borta och så ensam och själv, ingen ork och lycka huvudtaget, nedstämd och bitter.


men det är ändå bara att gå upp och fixa med det lilla och ta hand om barnen som måste göras i alla fall, och jag gick in i duschen som vanligt och fixade mig och sen slängde i en mskin tvätt och så blev det ta disk som jag hade kvar och det ska man ju inte göra så dumt av mig, och de tär såå lätt att ge fan i den och låta stå ännu en dag.


elias och tim busar i sängen och har jätte kul.



och elias han lägger sig på tim och har kul.



hampus och simon ligger och bygger lego och kollar på film.



sen så ställde jag mig och tog disken och sen kom tims kompis som han hade väntat på , och simon han drog i väg till lekparken fast det regnade så mycket, men han skulle träffa julia där.


och hampus gick till en annan, men han var inte hemma så han satt och grejade vid datorn en stund coh dom spelade där uppe tim och kompisen.


sen så blev det lunch och simon drog i väg i gen och tim och kompisen gick till lekaparken coh hampus också och sen så ringde jag och frågade om elias kunde komma dit och vara där med dom , och han gick dit och sen så kom dom hem och då skulle dom bada och även hampus också.


och jag fixade med middagen coh det blev pommes och hamburgare med sallad.


sen så kom kompisens mamma och skulle hämta honom så han hann inte äta någon mat fast jag började så tidigt med den, men men det är inget jag kan göra åt tyvärr.


men vi åt och sen så gick dom ut och var ute och elia soch jag satt och åt en glass och kollade på draken och dansade drakdansen tillsammans.




och sen så kom barnen in och då blev det lus medel i allas hår och så duscha och tvätta ur det, elias han badade med tim och då fick jag hjälp med elias när jag skulle skölja ur hans hår och det är så skönt att få hjälp med det.


sen så duscha dom andras och så i med medel i mitt eget och sskölja ur efter 10 min så det skulle inte vara i så länge som tur är.


sen så blev det natta in elias för nu var ju klockan ganska mycket redan och sen så natta in barnen och själv lägga mig tidigt för en gång skull och jag är riktigt trött, men läsa för dom först och sen natta in mig själv och sova.


sv så gott nu.


kramar mia       
 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards