miasolrosenmaria

Alla inlägg den 16 juli 2015

Av miasolrosenmaria - 16 juli 2015 21:00

god morgon och ja vädret är ju som vanligt , väldigt tråkigt och grått och regn som alltid, det börjar ju tära på en med detta väder som sagt.


har ledsanat så mycket så det börjar kännas i kroppen och själen med tanke på att man blir så deppig och orklös , och livet känns bara som pesten själv, men jag gick upp och in i duschen coh gjorde mig i ordning och sen vart det bara lugnt.


här sitter barnen och myser i soffan och kollar på tv och bara tar det lugnt, elias håller på med tåget och tim sittr vid datorn en stund.


       


ja sen blev det värdens åska så då var det bara stänga ner allt som var på och dra ur kontakter och allt och så satte sig hampus på golvet och fixade med tåg banan till elias så han kunde köra med det.


   



 


sen efter en stund så fösvann åskan och blixten så då kunde vi sätta i gång allt och jag kunde börja fixa med lunchen som skulle göras också och efter det så blev det full fart på elias och han gick upp på övervåningen där dom andra var och han hade satt sig i somons rum där det var fullt med grejor på golvet coh där hittade elias massa saker att leka med.


     


ja men själv tog jag det bara lugnt, hade ingen lust eller ork till något, och gubben försökte få tag i en vän till mig för att kolla om jag kunde koma men dom svarade inte och jag tog fram telefonnummer till andra i familjen för att få tag i henne på det sättet, men hon var inte där heller och han  försökte även på kvällen men då knäppte dom av telefonen och sen skriver hon till mig på privat medelenade om att han trakar dom och allt.


så jag blev så förbannad cohs en skriver hon till min ena faster och blandra in henne så det gjorde inte saken bättre och sen så sket jag i allt och ledsnade så det blev inget åt det hållet tyvärr.


middag och sen så blev det bolibompa med elias och han fick en klubba och satt och mös med den.


   


sen så natta in honom och så blev det tv och mys med barnen en stund och så bara var och sen natta in dom och så satt jag själv uppe en stund och bara var coh hade det skönt.


så natta in mig själv sen och försöka få lite blund i ögonen.


 


kramar / mia   





Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards