miasolrosenmaria

Alla inlägg den 14 juli 2015

sol

Av miasolrosenmaria - 14 juli 2015 20:00

morn morn och ja trött är man så ligga och bara dra mig en stund i sängen och försöka vakna till lite, och så ta mig upp och så in i duschen coh sens å såg jag att det var ju sol där ute och det blev först och främst slänga i en maskin tvätt och sen göra te coh så tänkte jag att det är väl lika bra att passa på att sola när den är framme äntligen efter allt regnande.


så satte på mig bikinin och så la ut en pläd att ligga på och då solade jag bakidan för den kommer sällan i solen, så passa på att ta den nu först coh så kan jag sitta i morgon och ta framsidan då.


och här så ligger jag och titta rpå vad elia shåller på med, och han grejar med sin grävmaskin och har kul på altan där det är skugga.


   


simon han får vara inne och bara ta det lugnt eftersom han har feber och är inte på hugget, så då är det bäst att han tar och vilar och tar det lugnt som sagt.


sen så gick jag in och gjorde lunch och så sövde jag elias och då när han sov så pasade jag på att lägga mig i solen , men vadå det var ju meningslöst för den försvann ju lika fort bakom målnen och tog evigheter att komma fram, så då ledsnade jag coh gick in och klädde på mig i stället och satte mig vid datorn i stället.


för det såg verkligen inte ut som att det skulle omma fram någon mer sol, utan mer som att det ska bli regn för så mörka måln var det där uppe på himlen så det såg inte alls så givande ut och ingen ide att hänga ut någon tvätt.


men som sagt så hade ja ledsant på allt coh orken fanns inte heller, så jag tog det mest bara lugnt resten av eftermiddagen, satt och mös med elias och kollade på bolibompa kanalen och körde lite spel på datorn, sen så kom tim och visade mig ett pirat sepl som han körde på telefonen och visade hur det gick till.


så jag gick in på fb där andra hade skickat förfrågan till mig och godkände den och så började jag spela på telefoen coh det var ju skit kul faktiskt, hahah


men sen så blev det fixa middag och då makaroner och köttbullar blir det, snabt och enkelt, tim drog till butiken och köpte ett paket glass för det tyckte jag dom kunde få en varsin.


satt och kollade på draken med elias, som han väntar å hela dagarna att det ska börja , så då fick han en glass till den coh han mumsade på och tyckte det var jätte gott.


sen så ringa hem barn och dom göra sig i ordning coh så natta in och lägga sig , och jag läste lite ur en bok och sen så gick jag ner och gjorde i ordning elias för natten cokså och gav välling coh sen försöka natta in honom.


men sen efter bara en stund så kommer simon ner och är helt förstörd för han kan knappt andas och har jätte jobbigt och sen går han in och dricker lite vatten coh sen säger jag till honom att gå ut på alltan co sätta sig en stund.


jag ringer gubben coh säger att jag har stora problem att simon knappt kan andas och han fattar ju ingenting så jag slänger på telefon i örat och är såå förbannad, sen ringer jag 1177 och pratar med en där om problemet som jag har med simon och förklarar allt om att han har feber och haft krupp när han var liten och har  fortfarande svårt att andas fast han vart ute.


hon säger att då ska vi åka in till närakuten på samariterhemmet för dom har öppet till kl, 23,00.


med tanke på att natten är ju lång och det handlar ju om andningen så det är bättre att göra det så han får hjälp med den där.


så ringer gubben coh sägaer att simon måste in så han kommer fort och hämtar honom och så drar han i väg mot uppsala och kommer in och berättar det som jag sagt hur och vilken tid allt hände, sen ringer han och berättar att en läkare undersökt simon och han var väldigt tjock i halse så han fick en kortison tablett som man löser upp i vatten coh sen ventolin och andas i en mask och läkaren undersökte honom i gen coh sen fick han recept med sig hem och så åkte dom hemåt.


och kom vid 00,30 tiden och simon gick bara på toaletten coh sen upp och bytte om och la sig i sängen coh sov för han var ju såå trött, sen så ringde jag gubben för han drog till uppsala i gen och då pratade vi om detta coh vad läkaren hade sagt och vad simon ska göra nu, bara ta de tlugnt.


och nu ska jag själv ta mig till sängen coh få lite blund i ögonen, så natti natti på er.


 


kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards