miasolrosenmaria

Alla inlägg den 12 juli 2015

Av miasolrosenmaria - 12 juli 2015 20:30

i dag är jag så trött och slut, och egentligen har jag ingen lust med något, men tyvärr så måste jag bara ta tag i städningen i dag, ch det blev slänga i tvätt i maskinen, och jag ringde gubben och pratade och sen så efter en stund så ringde det för fullt på över våni gen och då var det hampus telefon och då ringde gubben och sa att jag måste gå och hämta tim för han hade ringt till pappa och var jätte ledsen och hade försökt ringa mig, men tyvärr så had ejag missat satt på ljudet.


men det var ju bara att gå till grannen och hämta tim som tur var det inte långt i alla fall, och kompisens mamma blev paf att jag kom och sa att dom sover, så jag avr ju tvungen att säga att tim inte gör det för han ringde tony och var jätte ledsenoch då fick jag komma in och så gick vi upp och där satt ha  i stolen me dryggen mot dörren och så kom han och vi gick hem.


han var helt förstörd och bara grät och hade jätte svårt att lugna ner sig och svårt att prata och berätta vad som hänt och varför han är så.


samtidigt så vet jag för han har inte sovit något suttit uppe hela natten coh är såå trött och sen är han ju sån som inte går ut när kompisen inte är vaken coh går med ut från rummet, så därför blir han väldigt väldigt osäker och vet inte hur han ska göra, och det är ju så eftersom han har ju autism och det är problemet med som han har den sociala biten tyvärr.


så han låg i sängen och var så ledsen och förvirrad samtigit eftersom han var ju såå trött så han fick sova lika bra det, så gick ner och plockade upp på golven och simon och hampus dom städade sina rum.


sen så blev det lunch till simon, hampus och elias , tim han sov men sen så satt han bara i trappen och viste inte vart han var, så det var ju bara att gå upp med hnom och lägga honom i sängen.


sen så gick jag ner och då fortsatte jag med mitt och simon gnälde över maten coh sa att han var jätte trött så då fick han gå upp och lägga sig en stund då och då frågade jag hampus om han kunde gå upp till lekparken en stund med elias så jag kunde få städa, jag tog ut mattorna och så började jag dammsuga och sen så skura och fixa och plocka ur maskinen coh slängde i en ny, sen ringde gubben precis när jag skulle gå ut och då ville han att jag skulle sätta i gång kaffe bryggaren så han kunde få lite kaffe när han kom hem.


så jag fixade det lite snabbt och sen så gick jag upp till lekparken för att kolla hur det gick där och det var så lugnt och elias gungade i stora gungan där han låg och mös.


   


sen så gick jag hem och då hade jag tagit in mattan och dammsugit den och så plockat undan dammsugaren coh tagit ner bordet och så och sen så gick jag ut och satte mig en stund för jag behövde för var såå varm och bara kände att jag behövde sitta en stund och då kom tim helt plötsligt och satte sig där .


och efter en stund så kom gubben och sen elias och hampus kom från lekparken.


och då blev ju elias lite blyg för han är ju inte hemma så ofat så då blir det så för barnen .


 


sen hade jag inte tid att sitta där ute utan var tvungen att kolla tvättmaskinen coh sen så skulle jag ta och städa badrummet som jag hade missat så kalrt.


och då skulle tim gå till kompisen i gen för han hade smasat till tim och frågat om tim kunde komma dit så han klär på sig skorna och elias tittar på och har tagit min ajax flaska som jag ska städa badrummet med.


   


och här står han och skakar flaskan jätte mycket och ahr kul.


 


och hampus han  fick sitta vid datorn en stund för jag hade lovat honom eftersom han var så snäll och lekte med elia si parken medans jag städade.


sen när jag var klar med städningen så blev det fixa middag och det blev rester av krovstroganoffen coh ris och sen fixa matlådor till gubben coh så satte jag mig i soffan för jag avr såå slut coh trött och så ont i ryggen så jag orkade inget mer.


sen så blev det tv och sen natta in elias och så barnen sen för dom ska i säng tidigt för dom är för trötta ioch behöver sova och sen så drog gubben till uppsla och jag satt själv och då satt jag vid datorn coh sen satt jag och skrev lite här och så blev det fil å svt play och då morden i midsommer såklart som jag hade missat i tisdags.


och sen så natta in mig själv och sova.


 


krama r/ mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards