miasolrosenmaria

Alla inlägg den 9 juli 2015

Av miasolrosenmaria - 9 juli 2015 20:30

ja då var det morgon och mitt mående är si och så och inte blir det bättre av att det är sånt här väder ute där det bara regnar och är grått hela tiden, det blir såå jobbigt och gör en så deppig och allt tappar man som man skule behöva göra, men orken finns bara inte där.


men jag gick upp och duschade i alla fall och sen så blev det slänga i en maskin tvätt och så fixa te och sen så blev det fota mina fina tomatplantor, som jag sådde för ett bra tag sen.


eller rättare sagt jag testade med att lägga i en tomatskiva i två krukor och det kom upp plantor så jag delade upp dom små plantorna och planterade om i 3 nya krukor och dom växer för fullt så glad.



ja och sen så blev det på simon som alltid är glad när man kommer me dkameran och ska här fixa till sitt rum lite kanske.



och så hampus som jag inte vet riktigt vad han ska hitta på för något, men ser verkligen lite busig ut så att säga ja typ på språng eller så.



och när jag kommer ner så sitter tim och elia soch myser i soffan och elias han dricker, är så törstig och kollar på tv samtidigt som han tycker om.



och tittar man ut så verkligen regener det där ute vräker ju ner så pass, så inget vidare väder att gå ut i, så blir att hålla sig inomhus i dag .



sen blev det fixa till lite lunch och sen bara mysa i soffan och kolla på tv och även sitta vid datorn, finns inte så mycket annat att göra, jo självklart men jag har då verkligen ingen lust till något och ingen ork för det heller.


men fixa med tvätten som är lar det måste jag ju göra i alla fall och tyvärr så är det ingen ide att hänga ut den heller, som jag tycke rär så skönt att kunna göra när detär sommar, det är då man vill passa på att göra detmen nu får det bli inomhus.


ja sen så gick tiden och dags för midag coh efter det så blev det bolobompa med elias och så natta in honom och sen så softade jag själv tills det var dags att lägga barnen coh läsa för dom.


och sen så natti natti på er.


kramar / mia   
 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards