miasolrosenmaria

Alla inlägg den 18 juli 2015

Av miasolrosenmaria - 18 juli 2015 20:45

ja då vaknade och då gick jag upp också satt jag och fikade med vänninan och hade det skönt bara en stund coh sen så drog jag in i duschen som ajg alltid gör och är ett måste tyvärr, klarar inte av att inte duscha.


och sen så satte jag mig med min platta som jag hade tagit med mig och skulel fixa lite och spela .


Sitter och filosoferar en stund och bara är medans vänninan kört sin dotter och hennes kompias till stan, och då sitter jag och bara tar det lugnt en stund tills hon kommer tillbaka och det är så skönt att få vara i från mina barn ett tag , behövs verkligen när jag har dom jämnt omkring mig , så behövligt att komma hemifrån och dom får vara med pappa ett tag , hahaha


ser ju ut som fan själv.

Mari Anderssons foto.


sen när hon kom tillbaka så blev det bara ta det lugnt och sitta och snacka om allt möjligt och det var jätte skönt att bara få vara utan mina barn, även om man saknar dom väldigt mycket och har så svårt att åka i från dom, för man vill ju helst vara hemma och vara med dom även ocm man tycker det är jobbigt i bland att ha dom 24/ 7 och inte får hämta andan något alls.


men man känner inte för något anant även om det är bra att komma hemifrån i bland och bara få vara och komma i väg och träffa sina vänner är ju härligt det också som amn inte gör aså ofta.


sen så åkte vi till butiken för hon skulle handla liite och hennes barn skulle handla godis och så blev det hemåt och då skulle hon fixa middag som blev spagetti och köttfärs sås coh den gjorde hon på vegg kött så lite annorlunda men ändå gott var det.


men blev som en upp blåst ballong och kände nästan som att lyfta vilken minut som helst, hahaha


och sen satt vi och spelade yazzi och något ordspel på plattan mot varandra och det var jätte kul, men sen orkade inte ögonen längre för var så trött så vi gick i säng coh somande väldigt fort.


sov så gott nu alla.


kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards