miasolrosenmaria

Alla inlägg den 15 juli 2015

Av miasolrosenmaria - 15 juli 2015 21:45

åååå vad jag är trött i dag, såå blää vill inte gå upp utan bara sova mer, men det går ju inte så det är ju bara att gå upp och se glad ut coh ta den där duschen coh så fixa till mig coh sen på med schorts och linne i dag då, för det ser bra ut där ute tänkte jag, så jag plockade ur min säng coh slängde i tvättmaskinen.


sen gick jag ut och hände tvätten som jag glömde hänga i går efter allt som hände på en gång, men det gör ju inget detblir luftigt och bra där ute nu när man kan hänga ut.


och elias han grejar med en stol och jag vet inte vad han tänker göra direkt heller.


   


sen så satt jag där ute på alltan coh drack en kopp te och bara chillade och ringde mamma och pratade en liten stund och kolla hur det var där och även hur det går med hennes pappa som är jätte dåligt nu.


sen så tog jag det bara lugnt och gick in och plockade ur elias säng cokså coh sen tims, så fick det ockå en sväng i tvättmaskinen, och så skönt att hänga ut all tvätt.


ja sen så börja man ju fundera på vad vädret ska bli egentligen för tittar man up på himlen så ser det inte alls så där jätte br aut, och sen så hänger min tvätt där och det är sol, så det ser lite knepigt ut.


     


sen börjar det åska som bara den fast det regnade inte ett dug, men riktigt muller var det och inte bara en gång, så nu börjar jag känna att det är nog dags att passa på att gå till butiken innan det blir värre med vädret, för jag behöver mjöl och lite annat så då måste jag gå, och barnen följde med förutom tim som vände för han åkte till en kompis som hade skrivit till honom.


oc solen den sken på vägen och det var riktigt varmt, men åskan den hörde man ju i mellan åt, och så handlade vi sen gick vi hemåt och man såg på himlen där borta hemma att det var riktigt mörkt nu, så vi gick hem och elias han fick sin banan som han alltid vill ha när man handlar och är så nöjd där han går och äter.


       


sen när vi kom hem så gick så klart elias runt til baksidan och var väldigt bestämd, så det var ju bara gå i genom och öppna baksidan coh säga åt honom att gå in och då gjorde han det och så klädde av honom skor och keps.


sen så satte vi oss i soffan en stund och då började det regna riktigt ordentligt där ute, och det var ju verkligen tur att jag gick när jag gick till butiken, och sen att jag hängt ut tvätt va rju inte heller så där jätte kul direkt.


och så blev det ju bädda min och elia ssäng och sen fixa deg för att göra bröd också och sen fixa middag som blev pommes och kickebits.


sen regneda det riktigt riktigt ordntligt det såg mer vitt ut där ute så mycket vräkte det ner, och jag kände att det var faktiskt dags att ta in tvätten och det gjorde jag när det lugnat ner sig lite där ute, och så slängde jag in det i maskinen och cenrifugerade den så jag kunde hänga den här inne sen .


och så blev det middag coh sen diska och baka ut brödet och låta det stå och jäsa en stund, sen gick jag coh elias i väg till en person som jag kände att jag behövde prata med, och det är en som grabbarna brukar leka med, och jag ville prata med dennes förälder.


och jag sa vad jag ville och vad som hänt, men hans pappa var ju av en annan åsikt och lyssnade inte alls på vad jag sa och verkade helt skita i det för enligt han så anklade jag ju hans son, och nu är de tju så här att sitter hans son och ringer till mina barn och säger att hans mamam ska komma till oss här någon dag och sen bara lägger på luren när dom frågar varför.


och min gubbe ringer henne och hon förstår ingenting för hon har inte tänk gå till oss och prata så hon blev väldigt paff, och sen när jag berättar att hans son även har lagt i en fluga i sugröret till simon när han fick mjölk och sen när han sitte roch säge rtill simon att han är för dum för att spela , när simon frågar om han får spela.


och gubbfan inte förstår något alls , då måste jag ju fundera på vem fan är det då jag ska skylla på, jag sa då bara att detta händer när dom är själva hemma med hans son och vadå skule simon själv stoppa i flugan i sugröret eller.


nä fy fan för sånna människor som bara ska skydda sina djävla barn och vill vända det åt andra hållet och hans son inte gör ett skit, fast även hampus och tim säger samma sak lite konstigt alltså.


nä nu är det slut att gå dit och jag som mår så djävla dåligt och var så less på allt och var s irriterad så jag bestämde mig för att gå dit coh prata så får man bara skit coh känner sig så långt ner i skorna och han bara ser ner på en fy fan.


sen gick jag hem coh då hängde jag tvätten coh så blev det draken för elia soch mig coh hampus och simon dom satte sig där uppe och lekte med lego och lyssnade på musik.


sen blev det natta in elias och sen ringa hem tim som måste bädda sängen sin och han blev sur och gick upp och när jag lagt elias och gick upp så var ju han inte ens inne i sitt rum coh jag ropade flera gånger på honom då hade han gömt sig i förrådet.


och sen medans han skulle komma ut s bäddade jag hans säng coh jag var riktigt förbannad coh så irriterad så jag viste inte vart jag skule ta vägen med mig själv.


sen ringde jag gubben och bara skrek och var så förbannad coh talade om vad somhänder här hemma, och så fick hampus gå upp med telefoen till tim coh jag bara brast och bara chippade efter andan coh tårarna bara kom och jag kunde inte hejda mig alls.


sen så gick hampus upp med en glass till tim för han ahd eju inte fått någon och så var han här nere och ropade på mig coh undrade varför han fic glassen för han hade ju inte vart snäll, men han skule ju ha den och så sa han förlåt och så satte vi oss i soffan.


och simon han satt med sin platta och skulle köra pirat spelet och sen så funkade inte plattan och han blev förbannad coh skog till den så den blev ju förstörd coh det går inte att nvända den och han bara grät coh vräkte ur sig att han bara får gammla grejeor som inte funar, men den där var ny coh inte använd så där hade han ju fel.


sen natta in dom coh försöka läsa fast man mådde skit coh tårarna bara fanns där bakom ögonlocken och kunde komma när som helst, men jag läste och sen gick jag ner och sen kommer simon och kan inte sova för han abra gråter och tänker på vad han gjort och pratar med pappa och sen får han lov att lägga sig i min säng och vara tyst så han inte väcker elias.


själv sitter jag i soffan coh kollar på tv och gör ingen ting mer än spelar lite på datorn och kollar på tv i mellan och nu så ska jag själv natta in coh sova, ja försöka sova i alla fall efter denna kväll.


 


kramar / mia   





Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards