miasolrosenmaria

Alla inlägg den 11 juli 2015

Av miasolrosenmaria - 11 juli 2015 20:30

ny morgon och barnen dom vaknade och satte sig och kollade på tv och sen när elias vaknade så gick han ut till dom och satte sig och kollad på tv han också tillsammans med dom andra och hade mysigt, själv så somnade jag till i sängen ocj så vaknade jag till coh då blev det upp i duschen och så klä p mig och sen gick jag in i vardagsrummet och då ser jag på bordet att där står alla kastruller med lock som elias har hämtat från köket och haft jätte kul med tydligen, så det har vart full fart här på morgonen.


och här står han nu och grejar för fullt med allt som han har på bordet.


   


och här sitter tim och bara tar det lugnt och vet inte riktigt vad han ska göra, men väntar på att en kompis ska ringa och se om han kam leka så tim vet vad han ska göra i dag.

 


simon och hampus hade redan gått ut och lekte, och nu så drog även tim ut när han pratat med sin kompis och de bestämde något så ja det blev full fart i alla fall.


men sen så kom dom alal och pratade om något bad som dom ville följa med till och sammtidigt så ringde min telefon och då var jag tvungen att ta det och då var det tonys syster som ringde för hon har försökt få tag på honom nu sen i torsdags och han ahr inte svarat soch sen så pratade vi lite om alalt möjligt , men fick avsluta för att ta mina barn och höra vart dom skulle och vilka som skulle med som dom inte kunde svara på.


så jag fick lov att gå till tims kompis mamma och prata om vatr detta bad ligger och sen vilka som skulle med och om det kommer vara någon vúxen där och sånt som är viktigt att veta när man skickar me dsina barn.


och hon skulle köra och vara kvar och även en annan förälder skulle köra och vara kvar där och dom skulle inte vara där så jätte länge så dom skulle komma ganska snart .


så då drog dom i väg sen coh hampus han var hemma med mig coh elias, och då blev det klippa gräset tänkte jag så vi drog ut klipparen coh så startade jag den coh så tog hampus över och jag själv hämtade en sax för att klippa efter kanten efter staketet för att jag har ingen tråd på trimmern så då kan jag inte använda den, men det går bra med sax också inga problem alls för mig inte. hahah


och sen så hämtade elias sin egen lilla gräsklippare som han hade lämnat på framsidan vid buskarna.


   


och medans hampus klipper så gör jag rent i poolen från alal dessa löv som ligger påde å botten coh ovanpå som har dinglat ner under regnvädret, och då har man ju inte direkt vart ute och gjort rent tyvärr, men då går man gärna inte ut . hi hii


här så klipper hampus för fullt och elias han följer efter som alltid när man klipper gräset.


   


efter att hampus är klar så känner han för att bada så han har bytt om och då vill elias också bada så bara byta om p honom och sätta på badbyxor och sen fixa hans arm puffar och så i poolen med hampus och elias tycker verkligen att det är kul att bada och har jätte roligt där i poolen.


         


och sen så var det dags att gå upp och elias är ju inte så där jätte pigg på att gå upp men han kom upp sen och han var ju såå kall och frös så mycket så han stod och bara huttrade och skakade.


så linda in honom i en hand duk coh så ta in honom i badrumet och ta av honom blöta byxor och sen så in i duschen och värma sig i den ens tund och sen så klä på varma kläder och sätta sig i soffan coh äta lite vind druvor och kex coh kolla på tv och bara mysa och värma sig.


sen gick klockan och då fixade jag till mig och sen så kläde på mig skor och sen även elias och hampus och simon följde med till butiken för att handla godis och till kvällen coh tim han skule handla med sin kompis senare.


när vi kom hem så var det dags att fixa middag coh då blev det korv stroganof och ris och sen diska och så bolobompa tillsammans med elias och så natta in honom och sen så blev det fixa med chips och dricka coh ringa hem simon och så kollade vi på sommarkrysset coh dom åt godis coh vi myste i soffan coh bara hade det bra, sen när programmet var slut så var det natta in dom och läsa för dom och tim sov hos sin kompis coh jag satte mig i soffan coh bara softade en stund coh så kollade jag datorn en stund coh så blev det så klar natta in mig själv.


natti natti.


 


kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards