miasolrosenmaria

Alla inlägg under februari 2015

Av miasolrosenmaria - 14 februari 2015 14:16

önskar er alla en riktig härlig och trevlig alla hjärtans dag .

[Bild]

Av miasolrosenmaria - 13 februari 2015 13:15

Då var det fredag och jag kan säga att fy fan så trött jag är och Elias vaknade så klart 6.30 och då fick han ligga i soffan och mysa och kolla på bolibompa och gubben var uppe och då fick Elias vara med honom och jag gick och la mig , var ju som en soombi och inte alls på humör kan jag lova ,var inte värt man sa något till mig för gud va irriterad jag var så deg var bäst jag sov lite till. ??

ja då var klockan vid 8.25 då gick jag upp och ringde och sjuk anmälde Tim och sen fixa välling och Simon hade klätt på sig ordentligt med kläder för dom skulle vara ute , och han tog med sig pulkan och jag var tvungen att skriva namn .

Och när han kom i väg dåligt jag in i duschen och fixade mig själv och klädde på mig och sen fick jag duscha Elias och då blev det bad med Tim en stund så här på morgonen och vilket härligt väder det är , kollade på träden och dom var så vackra där ute med snö på grenarna.

Elias och Tim i badet .

Då blev det ner och plocka leksaker och fixa och sen fixa tvätt som skulle i maskinen och telefonen ri gde och ringde här på morgonen , annars är den ju så tyst .

och sen ta upp Elias och klä på honom och allt , sen blev deg dammsuga och skura ochstäda toaletten , sen ringde sabina och pratade om leksaker som fanns på Coop och vad hon skulle handla och sånt.

sen Natt in Elias och låta han sova en stund och då tog jag en kopp te och satt och kollade på hem till gården och Tim han satt och kollade på film på sitt rum.

ja och efter ett tag så vaknade Elias så han sov inte alls länge i dag av någon anledning , och grinig var ha också men han somnade till hos mig och sov en stund till och Tim kom ner och pratade och skulle ladda sin telefon , den hade blivit så knäpp och det gick inte att ringa från den eller något .

Och han frågade när sabina skulle komma så han fick ringa och fråga henne och hon svarade inte och jag testade att ringa honom då och det gick hur bra som helst .

Men sen knackade det på dörren och då blev Elias jätte pigg och sprang med Tim till dörren för att se vem det var , och där stod ju sabina men Elias blev så ledsen och sprang in till vardagsrummet i gem och då fick jag ta upp honom och vi satte oss i soffa och han gömde huvudet så klart så sabina inte kunde se honom . Hiii hiii?

och hon frågade Tim om han ville hjälpa till med att göra tårtan och då gick vi in och Elias blev glad och fick en liten banan bit som han blev så glad över .

Sen vispade jag grädden och timmar hjälpte till att vispa marsanen och fixa .

Och dom fixade till tårtan och allt som skulle på .

Och så här blev tårtan , sabina försökte skriva hans namn med godiset men det blev inge bra för man såg inte vad dom stod så deg blev bara godis och sen gjorde hon ett hjärta .

Här sitter Tim och Elias

Ja och sen var jag ut till förrådet och hämta kartonger som sabina ville kolla i genom och då kom hampus hem i taxin precis när jag var där ute , och efter en stund så kom Simon också och sen var det bära ut det som hon hade kollat i genom .

och sen så var det slå in presenterna och det gjorde jag och Tim , och har man inget present papper då tager man det man haver, och det öär tapet och bänk papper .

??? gick alldeles utmärkt att slå in med det vist tapeten är ju riktigt hårt papper om man säger men vadå det gick att använda och man vände bara på den så det blev vita sidan . Hahaaaa.

Sen skulle vi fika och fira lill plutten då och han satt redan i soffan med stora syster , ?

Och Tim satte sig där också .

Hampus

Simon

Japp ingen tändare så vi kunde tända ljusen på tårtan och fick inte tag på gubben som var i uppsala och kolla om han hade gömt någon här hemma .

Så vi fick fira uran ljus och det gick väl det med , så vi alla ställde oss upp och sjöng för Elias .
.sen blev det tårta och kaka och jätte mysigt .
Sen blev det öppna presenter så klart och då blev det en ivrig liten plutt.

Japp då var det ta reda på bordet och plocka av och sen fixa disk vatten för att ställa mig och diska för hand .

hampus lekte med Elias och sen stora bollen .

Sen ville jag ha ett foto på alla tillsammans med sin storasyster sabina så klart .

Sen var det dags för sabina att åka hemåt till sin pojkvän och här var det full fast.

Och lite foto på mig .

Och Elias han är uppe med Tim och bygger med klossar .

Sen fixa med tvätt maskinen och när jag gjort det så var Tim och Elias nere och då satt han ned Elias på bollen.

Tim kom och frågade om han fick bada en stund med Elias med den lilla båten och hinken som han fick , och det fick han göra
så Elias blev så glad och full far upp i trappan.

Sen gick jag ner och fixade middagen och sen ta upp Elias och klä på honom pyjamas och allt .

Sen äta middag och efter det så blev det diska i fen och hampus han hjälpte mig jätte mycket med köket och torka bänkar och bord och sopade.

sen bar upp tvätt korgen åt mig och plockade av ställningen och sen bäddade jag en säng och hängde tvätt.

barnen göra sig i ordning och byta om för kvällen , sen blev det göra i ordning välling och fixa med Elias och sätta mig och natta in honom.

Och efter ett tag så började fångarna på fortet och satt och mös med barnen och sen la jag ner Elias i sin säng och bara mös i soffan så skönt.

Och sen natta in barnen och mig själv , var såå trött nu.

så sköt om er och hoppas på en skön nattsömn.

Av miasolrosenmaria - 12 februari 2015 20:00

Morgon och inte sovit gott alls som jag trodde jag skulle göra , men nix bara vred och vände på mig och hade svårt att somna
och det är tyvärr inget konstigt alls när det gäller mig, men fick sova på morgonen och det var riktigt skönt .

Sen var ju klockan 8.30 och jag gick upp och då fixa lite välling och ge elias som han har sådan rutin på , sen fixa fram kläder och in i duschen och fixa mig och allt och klä på mig och kollade klockan .

sen tog jag på mig skor och jacka och gick till skolan för att prata med Tims fröken som inte var där i onsdags , men hon hade ringt på morgonen som jag missat, därför tänkte jag då går jag dit.

Och hon var i klassrådet och jag ville kolla av lite med matten om han skulle behöva lite läxa i den så han inte missar så mycket , och så prata vi lite och hon önskade krya på sig till honom för nu blir det ju sport lov nästa vecka och det är ju skönt så han hinner pigga på sig till skolan börjar i gen.

sen hem och fixa med tvätt som skulle in i maskinen som ska gå runt i gen .

Haha ja elias han har ju kommit på att var för ska leksaker stå på den där bänken , när man kan blocka bort dom och flytta hela bänken och ställa sig på den för att kolla ut . Ja han har ju sina idéer .

Och det blev så klart natta in elias och deg blev problem med Tim , han varg så tjurig och hade såå tråkigt och vet inte vad som var fel.

sen gick jag upp och hämtade honom och ville sätta oss i köket och spela kort men han ville inte det ingen ting ville han göra .

så han gick upp i gen och hade tårar i ögonen men det var ändå ingenting , spelade ingen roll vad jag sa eller frågade så var det inget.

sen ropade han och jag fick k gå upp och dåsa hhan förlåt och ville bara skruva på en sak som han ville få klart och ville spela kort när Johan gjort det.

Sen spelade vi kort och plocka pinn och hade jätte kul.

Och sen så kom elias upp så då var jag tvungen att sätta mig i soffan för gubben fick inte ta honom utan det är jag och vi ska mysa i soffan.

sen var det lunch och Elias åt inte mycket alls utan skulle gå ner och leka med Tim så klart.

Ja och nu har vi ju ingen diskmaskin så det var bara att leta fram disk ställ för att hand diska och jag fixa middagen och det blev korvstroganoff och ris.

och det blev väldigt mycket av den varan .

och när jag står för och fixar middagen så står ju elias vid mina lådor och håller på och gräver .

Ja då var middagen klar och disken vart gjord men det tog lite tid så klart och ont i ryggen fick jag också , sen fixa deg för att göra bröd .

sen satt jag i soffan och bara mös och vilade ryggen en stund

och då blev det dags för elias att byta blöja och sätta på pyjamas och sen fixa välling och sätta oss och natta in honom.

Och kolla på farmen och sen skulle det bli familjen annorlunda och Tim frågade om jag ville ha te , och sen när jag skulle lägga elias så såg jag ingen kopp så jag undrade om han inte gjort te.

och sen när jag lagt elias så var han bara borta och hade gått upp och jag gick och sa
till honom att komma ner , men det gjorde inte han så jag bara bröt i hop och tårarna bara rann och jag kunde inte hålla det inne.

Jag bara grät och kände mig så fruktansvärt värdelös och bara vill bort förakt jag säger blir bara fel eller så är det något som inte stämmer och någon bara försvinner och gömmer sig eller något .

Så djävla jobbigt och så frustrerande och jag mår sån skit över det.

Och det bara fortsatte hela kvällen tog ner honom för att han ville att Tim pratade med mig , men han satt bara tyst i soffan och sen i köket och sen satte han sig i trappen och bara tjöt , jag blev vansinnig och då tog jag ner honom och gick in i mitt rum och la honom i min säng och jag var riktigt irriterad och så förbannad och sa att han skulle vara tyst och allt.

Sen gick ha upp på sitt rum och la dig i sin säng och bara grät och jag var så förbannad för det är alltid så med honom tar ingen hänsyn till andra som sover och sen till oss vuxna som vill lägga oss .

Så han fick höra ett och annat för jag ville sova och inte höra på när han ligger och tjuter , sen gick jag och la mig , men jag kunde inte sova alls , hade gråtit för mycket och sen var jag för upprörd så höll på med telefonen och grejade och skrev tills jag la mig och måste ha somnat .

så natti natti

Av miasolrosenmaria - 11 februari 2015 23:45

Morn Morn då har man sovit halvdant i natt , Tim kom ner och ville sova hos mig och han hostade så mycket så då blev det inte nyckeltal sömn ändå .

Men ja ja bara att traska upp efter att man fått sova en stund på morgonen och lilla plutten fyller ju 2 år i dag , fan så tiden går fort alltså .

Det är hemskt att den får gå så fort och dom växer ju så det knakar och helt plötsligt är dom vuxna fortare än man anar.

Ja och solen den skiner så fint på snön så det glittrar så vackert på den .

Det blev duschen och fixa till mig och grejs och leta kläder , sen plocka ur en säng och slänga in i maskinen och köra i gång den ännu en dag , ja som sagt det gör ju inte av sig självt direkt heller, även om man önskade det i bland.

Ja Elias var ju redan där uppe för han hade gått upp med Tim , men Elias satt i hallen där och grejade med tåg banan och tågen som fanns där .

Och här tog jag på solen och det vackra vädret från övervåningen för det var ju sån härlig sol som lös så vackert och var så stor.

Sen gick jag ner och tog en kopp te och bara satt och mös och kollade fb lite snabbtpå telefon .

Det blev plocka leksaker i vardagsrummet och leta lego som fattades och det fanns ju lite varstans under soffa och skänken så klart.

Men sen blev det natta in Elias som behöver sova en stund för han är trött på dagen och somnar väldigt fort och då behöver man ju sova tycker jag.

Och då satt jag och kollade på hem till gården och bara tog det allmänt lugnt och Elias han sov länge och det var väldigt stort för han sover väldigt korg stund kan jag tycka.

Men va pigg han var när han kom upp deg varg full farten direkt , för Tim hade blåst upp lite ballonger som han hade i sitt rum och dom var ju väldigt intressanta kan man ju säga och så hängde upp dom och deg var ju inte så där riktigt populärt om man säger , men det gick bra.

Då fixa lite lunch och äta men svårt att släppa ballongerna ur sikte kan jag lova och äta gick snabbt , för så mycket äter han inte och det är ju lite jobbigt faktiskt.

men det lilla dom får i sig räcker brukar deg ju sägas och jag är ju inte direkt orolig för han äter ju i alla fall mer på andra målet .

Tim hade byggt lego som han ställt på vardagsrums bordet och deg var Elias jätte förtjust i och bar i väg med det , men då la han det i tvätt korgen som var framme eftersom jag hade hängt tvätt precis.

Hampus och Simon hade kommit hem och Simon gjorde läxa och då var det matte och gubben skulle rätta och dom andra kolla på tv.

Tim och Elias badade och hade kul i vattnet då så klart, Elias älskar att bada och hälla vatten på den som badar ned honom och även hälla ut på golvet så klart , ja tänk vad vatten kan vara roligt i bland ja eller jämnt kanske man ska säga. Hi hiii

och jag satt vid datorn en stund sen bädda en säng och fixa och även hänga en maskin
tvätt och fixa middag skulle också göras.

och sen ta upp Elias och klä på och fixa ochsen gick han upp till Tim med lego och skulle bygga där med honom i hans rum.

Hahaa ja sen satte sig Elias i sängen bredvid mig och var inte så där jätte glad .

Och Tim han fick bygga själv där på golvet han

Sen kollade jag ut genom fönstret och då såg jag den härliga fina himlen så vacker den var med sina färger

Middagen avklarad och jag satt och kolla bolibompa med Elias och bara mös och han hade sin snuttis och tuttis så klart och snuttisen hade jag tvättat i dag , och den torkade fort på elementet som tur var , för den kan han inte vara utan .

sen göra i ordning honom med blöja och pyjamas och välling och natta in honom för kvällen.

Det blev Sveriges mäster kock och sista avsnittet av lyckliga gatan och sen ja sova och bädda ner mig så klart för att försöka få lite sömn hade jag väl tänkt mig . Hi hiii

sov så gott och dröm fina drömmar .

Av miasolrosenmaria - 10 februari 2015 23:15

God morgon , alltså vad jag sover dåligt på nät?terna nu och inte blir det mycket på morgonen heller, så är fruktansvärt trött och så less på ungar som inte kan vara tysta när man behöver sova .

men men det är bara att bita i hop och se glad ut och bara kämpa upp och köra på som vanligt .

Så det var sätta sig i soffan och ge Elias lite välling som han verkligen bara springer in i köket och visar så fort jag kommit upp.

Ja och här så liggef vi litd konstigt i soffan?

Efter det så gick jag in i duschen och det var så skönt men inte blev jag så mycket piggare för det inte så deg gjorde varken si eller så , men ren blev jag i alla fall och skönt var ju det i alla fall .

Sen klä på mig och det blev tjock tröja på som jag hela tiden går omkring med här hemma eftersom jag är så frysen och även om det är pluss grader ute så är jag ändå frysen och tycker det är så kyligt .

och det blev slänga i en maskin tvätt i gen då och det är inget ovanligt här hemma den går ju varje dag om det är så mycket .

och Elias håller på och leker med Tim som ligger i soffan och bara vill vara eftersom han inte mår så bra .

Byta sängklädef i Elias säng och en till och så fixa nytt i sängarna och sen leta efter Elias och han var ju uppe med Tim och låg där i sängen med Tim och mös och hade det så skönt , han tycker verkligen om sin bror Tim.

Det blev så klart natta in Elias så han fick sin sömn och jag satt och tog det lugnt i soffan efter att jag lagt honom i sängen och
då kollade jag på hem till gården .

Han sov väldigt länge i dag och han var mycket piggare när han vaknade men ville ändå sitta och mysa och gosa med mig som alltid och det är en sån härlig och skön stund .

Det blev lunch och sen lek och far på Elias och jag fixa tvätten och grejade .

sen så kom så klart Simon och hampus hem och full fort blev det och läxa för Simon att göra och sen fixa middag och deg blev chili corn carne och ris , ja det blev inte så där jätte populärt av barnen när det var vita bönor i köttfärsen.

Men dom åt ju i alla fall och peta borg bönorna så gick det ju att äta . Hiiii?

och disken hade jag gjort och så blev det Bolibompa och mys med Elias .

och sen så göra i ordning honom för natten ned blöja och pyjamas och sen fixa välling och efter det så blev det medicin för hostan .

och kolla på farmen och bygglov och sen natta in dom andra barnen och då kollade jag på sista avsnittet gotham på 4 an för att sen ska det sändas i 7 an , och jag är inte glad för jag har inte den kanalen så besviken när jag följde alla avsnitt.

men så är det ju alltid på 4 an byter till 7 an med alla program .

Men men nu så blir det sova av för mig i alla fall , ja om jag kan få någon vill säga

Av miasolrosenmaria - 9 februari 2015 16:45

Ja vilken natt det varit , fått suttit upp i soffan med Elias , han kunde inte ligga ner och sova .

började hosta och gråta och hade jätte jobbigt så det blev sittandes i soffan så han fick vara upp rätt och då sov han ju bättre men inte mycket till sömlös en annan så att säga.

Han hade jobbigt med andningen också fick väcka gubben vid 00.30 och säga att ha får nog åka in med Elias för hade såå jobbigt att andas , så han kom upp och då lyssnadehan på eElias där jag satt med honom och gick in till köket och ringde 1177 för rådfrågning och allt sånt .

Och dom tyckte att han skulle åka in med honom och så , men det var ju mycket som skulle planeras och fixas, men när vi höll på att prata och han börjar plocka fram kläder så fick han lov att komma och lyssna på Elias i gen och då var det väldigt jämn andning så vi avvaktade och han gick och la sig och jag skulle säga till om det blev värre men det blev inte det , ja väldigt märkligt faktiskt.

Vid 2 så var jag tvungen att lägga honom i sin säng för att få gå på toa , men han sov vidare och vaknade inte alls med hosta och sånt så jag tänkte att jag försöker lägga mig i min säng för att få sova lite i alla fall och se hur länge det skulle bli annars fick jag ju sätta mig k soffan.

Men han sov vidare och vaknade till vid 03.30 och då gick jag och fixade välling och bytte blöja och sånt och han åt och sen la han sig bara till rätta och somna om och jag var riktigt trött kan jag lova .

sen vakna han och då var klockan 07.30 och då låg han i soffan och kollade på tv och gubben skulle åka med hampus in till Uppsala men Tim var nere och låg bredvid Elias och mös och då fick jag lägga mig en stund och få lite sömn .

sen skulle Simon till skolan och Tim hemma för han mådde inge bra heller ont i halsen och väldigt hängig.

Sen var det fixa lite mys och välling till Elias och sen duscha och fixa tvätt som skulle i maskinen.

Och ta en kopp te så klart , börjar känna av halsen lite men inget märkvärdigt.

Sen blev det fixa tv och göra i ordning Elias för att natta in honom och samtidigt satt jag och kollade på hem till gården och Tim var uppe och låg och vilade i sin säng och kollade på en film .

Sen kom han ner när den var Slut och satte på en film här nere som vi satt och kollade på tillsammans och bara var , jag tog en kopp te och även Tim sen så fick Elias lite som jag sparade i botten och han ville dricka , men då stod i vägen för tim att kunna ligga och kolla på filmen. Hihiii

Och det var solsken ute såå mysigt

Sen så kom ju Simon hem och strax efter hampus och Simon göra läxa och skriva orden och sen var det dags för middag som skulle göras och gubben hade inte kommit hem.

barnen kollade på film där uppe och Simon grejade och byggde med lego här nere .

sen fixade jag diskmaskinen så det bara vara att lägga in efter man ätit.

Ja Elias höll på med lego vid bordet med Tim .

Sen fixa en säng som skulle bäddas och hänga tvätt och fixa rummen på över våningen.

Sen så har ju hampus gjort fina saker på träslöjden som han hängt upp på väggen , den här nyckeln gjorde han förra året någongång .

Och den här bilen kom han hem med i torsdags och var så glad och stolt över den .

Ja sen blev det sitta och mysa med Elias och kolla på bolibompa och efter det så göra i ordning honom med blöja och pyjamas och sen fixa välling och allt sånt och barnen skulle fixa sina rum med sängaroch allt så det var bara llägga sig närddet var dags.

vi kollade på farmen och sen gjorde dom sig i ordning på toaletten nemesis allt vad som inne bär och sen kollade vi på bästa bonden och sen gick hampa och la sig för han var så trött och när programmet var Slut var dettTim och Simon som skulle lägga sig och jag satt och kollade på stjärn kockarna och satt med Elias och han sov , vågade inte riktigt lägga ner honom heller.

Men sen så när programmet var Slut så var jag tvungen att lägga honom för att göra i ordning g mig själv och gå på toa och sånt och Elias sov så jag kände att jag lägger mig i sängen och försöker få lite sömn.

Men hade gjort k ordning i soffan i fall jag var tvungen att sätta mig där .

så natti natti o h sov så gott.

Av miasolrosenmaria - 8 februari 2015 16:45

Ja då var det söndag och Tim mår inge bra alls ont i hahalsen lite hängig.

Och i dag så blir det städning på schemat eller vad man säger , men som sagt för min del så blev det duschen och sen såg man utatt solen sKen ju så härligt där ute, men det blåste kalla kyliga vindar så inget väder man ville vara ute i direkt.

Barnen gick upp och började städa sina rum förutom att 2 av dom var riktigt omöjliga och bara lekte hela tiden och ville inte all lyssna.

Vilken tjata och åter tjata och säga till varenda sekund.

och jag slängde ut mattan så den fick vara ute i luften och även mina säng kläder fick åka ut i luften och vädras .

men Elias han var där uppe och grejade med en tåg bana och lekte .

Ja och tvätt maskinen den fick så klart gå i dag för fullt så jag blir av med tvätt som bara har ökat och jag vill så gärna bli av med den så det inte är så mycket tvätt som bara växer .

och här har ju Elias bombaderat tvätt stugan med stolar och allt så gubben fick inte gå in där för Elias stod och höll fast sin stol.

Ja här så blir det fullt med dammsugning och den skura och sen lunch och Tim har var klar i sitt rum , men dom andra 2 var det värre med, men efter ett tag så var Simon klar och hampus tog det längre tid och skulle äta lunch före tänkte han.

Sen försöka sova Elias som vägrade sova då så han fick väl vara vaken då och då bäddade jag min säng och fixa Elias .

sen fixa tvättmaskinen så klart och hänga så mycket tvätt som det bara går , torktumlaren var det det på så den torkade inte alls så jag var inte glad.

ja det blev middag som skulle göras och efter det så blev det bad för Elias och sen kolla på bolibompa och mysa och sen tog han och byggde lego och kom till mig och visa vad han gjort.

Så duktig

Sen så natta in Elias och barnen var klara och ombytta för att sätta sig och kolla på film och mysa hela familjen.

Och sen natta in dom och jag fick sitta uppe med Elias som inte kunde ligga och sova pga att han hade sådan hosta och bara grät för deg gjorde ont när han hostade .

så försöka sova fast jag sitter upp i soffan

natti natti

Av miasolrosenmaria - 7 februari 2015 11:15

Då var det en ny dag och trött som attan är jag sovit dåligt och Elias vaknat till och från.
Så när han vaknade så fick gubben gå upp och vara med honom och jag la mig en stund till.

När jag vaknat så blev det mysa med Elias och ge lite välling och sen in duschen och fixa och klä på mig .

och sen när man tittar ut så snöar det för fullt där ute och jag vill inte ha mer snö , nu räcker det tycker jag .

men man kan ju inte få som man vill där inte , tänk om alla vill ändra vädret som som vill ha det , och alla vill inte ha sommar som jag vill så deg skulle bli väldigt problem när alla börjar kunna ändra vädret efter sitt . Hahaaa

nä det får fortsätta som det är i stället och ta det som det är även om man inte vill ha det .

Sitter och tar en kopp te och bara softar och barnen dom är uppe på rummen och kollar på varsin film och myser .

Elias han grejar bland sina bollar och har skoj.

Ja och tvätta blir det för fullt i dag så den får köra på för fullt och det känns så skönt att man hade en egen tvättmaskin som stått i ett förråd, och bara hämta när den som finns i huset inte fungerar, jippii.

Och ja vädret ändras fort här om man säger , nu skiner solen så vackert där ute och det ser så härligt ut , men inte är jag mycket för att gå ut för det inte , nix håller mig inne jag.

Ja den här dagen gick fort mot sitt Slut tänkte jag säga , nej men närmare middagen och fixa den , sen blev det fixa tvätt och disk.

Och efter det så gick Tim upp o h fixade badvatten till Elias och han själv hoppade i och badade med Elias och hade kul med bollar och Elias hälde vatten över Tim så kul hade dom kan man säga.

Sen tog jag upp Elias och fixa blöja och pyjamas och sen satta han och jag i soffan och bara gosade och mös och kolla på Bolibompa och efter ett tag så blev det fixa välling och börja natta in honom och vi satte på filmen pojken med guld byxor och bara myste i soffan hela familjen och Elias sov i sin säng .

sen när filmen var slut så blev det natta in barnen och jag kollade på serien Maria wern på 4 an och kunde inte sluta kolla klart även om jag skulle lägga mig tidigt .

Men nu så är det natta in.
sov så gott



Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards