miasolrosenmaria

Alla inlägg under februari 2015

Av miasolrosenmaria - 6 februari 2015 22:37

Då var det fredag , slutet på veckan men inte blir deg så mycket bättre sömn för det .

Elias sover oroligt och gnället till och från på nätterna och sen blir det byta blöja och ge välling och somnar han i gen .

men jag tog sängen någon timme till och fick sova så skönt , vaknade precis av att Tim och Simon klädde på sig och skulle gå till skolan.

Så deg blev hej då och Elias var deg färg på och så glad, hämtade sin snuttis och tuttis och gick till köket och visade vad han ville och det var julfirande lite välling och mysa i soffan .

sen tog jag duschen och fixade mig och klädde på mig , och värmde lite risgrynsgröt och även till Elias då , men som vanligt så ville han inte ha något utan gick i väg och lekte .

han är ju så söt och gullig .

Sitter så fint och bygger lego ?

Ja och det bästa var ju att solen sken ju så härligt fint där ute, så helt underbart .

Ja fast inget för mig att gå ut i för det , utan höll mig inne k alla fall.

lite bilder ???

Ja och det blev natta in Elias och ta med en kopp te till soffan och även vänta på att tvättmaskinen skulle bli klar, så skönt att fått hit min egen så det blir att köra många maskiner i dag.

Sen blev det kolla på hem till gården och bara softa lite.

Sen fixa ny maskin som skulle i och köras runt och då hade Elias vaknat och i dag så kom han upp själv och då gick vi in till soffan och bara mös och kolla på bolibompa.

Sen var jag tvungen att gå på toa och då fick Elias bråttom att hoppa ner och visa vägen och tala om vart jag skulle gå hiiihiii

Jag och då blev det lek för Elias


Byta blöja och lite kläder och här sträcker vi på oss

Hahaa här försöker vi gömma oss på rull bandet och busade .

Lunch och då blev det blod pudding och det tycker han är gott och åt med god aptit.



Efter det så blev det plocka leksaker som var på golvet och plocka fram dammsugaren och börjar städa fick verkligen energi i dag med solen som sken av glädje .

och Elias var ju väldigt hjälpsam och kolla tvättmaskinen och efter så kom hampus hem och Elias vart eld och lågor.

ja och strax efter så kom ju Tim och Simon och alla 3 var ju jätte hungriga för det var så äcklig mat i skolan .

Så då får man ju äta något när man kommer hem.

sen ville Tim kolla på film där uppe på datorn Simon och hampus kollade in på en dator och Elias var med Tim så klart och lågpå mmadrassen och mös.

Hampus och Simon kollar på en annan film.

Då var det göra middag för barnen var ju fortfarande hungriga och dom åt bra .

sen fixa tvätten och lägga i ännu en maskin som skulle rulla runt .

Och Bolibompa mys med Elias och kolla på bamse och amigos och sen fixa ny blöja och pyjamas och borsta tänder på Elias och göra välling och natta in honom för att invänta fångarna på fortet och efter det så natta in barnen och jag läste lite ur Ronja rövardotter och sen skriva lite här och sen själv natta in mig och slänga huvudet i kudden.

så natti natti alla vänner där ute.

Av miasolrosenmaria - 5 februari 2015 22:45

Ja God morgon som det blev i dag med, men Elias fick vara med pappa och la mig i gen för att få mer sömn.

Och blir vänt av att Elias gråter så då går jag upp och Tim och Simon har gjort sig klara och Simon ska gå till skolan tidigare i dag eftersom han ska bada och vet inte riktigt när han ska åka ned bussen .

Och Tim gick senare , Elias fick sin välling och sen blev det duschen för mig och sen lite te och smörgås.

Och Elias han drog i väg och grejade med sina leksaker .

Ja gubben satt vid datorn en stund då.

Och Elias står kvar där han var hiii

Och sen blev det natta in lill plutten som behöver sova , går omkring med sin snuttis och tuttis då vet man att det är dags.

Och han somnade fort också och då blev det en kopp te och hem till gården och bara ta det lugnt.

Sen vaknade Elias och då satt vi i soffan och han somnade ju om helt och hållet och jag behövde ju gå på toa , men det blev tyvärr bara att lägga honom i sängen och han fortsatte att sova och jag gick på toa .

ochvdå gick jag in och tog en kopp te och lite risgröt och gubben kom och sa att han ska i väg med bussen och möta upp en person som ska hjälpa honom att hämta våra tvätt maskin som vi har i ett förråd.

Och Elias vaknade och då satt vi och mös i soffan så han fick vakna till lugnt och skönt.

Sen blev det fart på Elias och han ville ha lite lunch och då sken solen där utan för så härligt.

Ja här är en bild på mig och Elias när han somnade om hos mig .

Och solen solen

Ja då kom barnen inklampandes en efter enoch det blev ffullt hus och hampus var hungrig ingen god mat i skolan 4 men han var ju så glad och stolt .

hade gjort pirog på hemkunskapen i skolan som han fick ta med hem och då tog han den och var så glad och bjöd Elias på lite.

och sen blev det middag som skulle göras och barnen lekte med Elias .

sen fixa spisen och barnen resten av köket och sen gick Tim upp och fixade badvatten till Elias och han hoppade själv också att bada med Elias , jag gjorde i ordning deg till jäsning för att baka ut bröd .

sen satt jag vid datorn en snabbis och efter ett tag så gick jag upp och hämtade Elias och satte på blöja och pyjamas och sen vakade jag ut bröd och det fick stå på jäsning i formarna.

Sen satte jag mig i soffan och mös med Elias och sim och hampus skulle bada efter varann och sen kom gubben hem ned tvätt maskinen, så skönt .

Sen fixa välling och natta in Elias för natten och då började gubben plocka ner torktumlaren och plocka ur tvättmaskinen som var trasig.

Och familjen annorlunda var på tv och vi satt bänkade i soffa och kollade på det och i pauserna så fixade vi tvättstugan .

sen var våra maskin på plats och torktumlaren också på där och rent och snyggt hade jag gjort på golvet.

Sen blev det natta in barnen och sätta mig och kolla på djurskyddarna.

och efter det så hoppa i bi gen själv för att få lite sömn.

Natt natt på er .



Av miasolrosenmaria - 4 februari 2015 22:46

Ja då var det en ny dag då och känner inte för något, och sovit dåligt så ärvs trött och vaknade av Elias så då gjorde jag i ordning honom med ny blöja ischoklad och sen så gick jag och la mig i gen , men när Tim och Simon kom in och skulle säga hej då för dom skulle ju till skolan .

men gud va jag var trött kan jag säga måsteju nnästan ha somnat in precis då , men jag gick upp och då ville Elias ha välling och så fixade jag det och sen så gick jag in i duschen och fixade mig själv och klädde på mig .

sen värmde jag på lite gröt och gjorde till Elias också men han ville inte ha något sen när han satt i stolen, hihi

så han fick gå ner och jag åt min i alla fall och sen så blev det byta blöja som han då inte ville , utan bara nej nej.

sen blev det bus från han själv ja här vet jag inte vad han tänker göra här .

Här är det verkligen bus i högsta grad

Sen när jag gått i från soffan så hade han tagit min plats och lagt sig där och tyckte det var roligt??? han är ju så go

Ja pappa han busar med Elias så klart

Här så kommer han med sin snuttis och tuttis för dags att sova en stund nu , så det blir att natta in.

Men först ta min kopp till köket

Sen när han somnat så satt jag mig och kollade på hem till gården och bara ta det lugnt och en kopp te och bara vara .

sen ringde jag mamma och ville bara höra hur det var där och hur hon mådde i snön.

sen blev det vattna blommor och kolla av dom och fixa lite på över våningen och sen fick jag ta in paket som kommit till hampus .

och sen kollade jag med sabina när hon skulle komma .

Och efter en stund så vaknade Elias som jag fick gå och hämta men han satt inte kvar hos mig utan gick ner direkt och skulle leka.

Sen fixade jag lunch och han började äta men sen blev han sur och inget passade och Simon kom hem och han tog en pirog och då ville ju Elias också ha och då fick han en och blev så glad .


Ja så stekt potatis och kölbitar dög inte

Men han åt piroger i alla fall

Och Simon

Sen kom hampus och samtidigt så kom sabina och David för hon skulle hämta sin post som hon har här och dom kunde inte stanna så länge , utan det blev en snabb visit tyvärr.

sen hjälpte Simon hampus att plocka upp paketet till över våningen och sen blev det gå till butiken och handla lite och då tänkte jag att jag kan gå och få luft fören gång skull , är inte alls pigg på att gå ut alls och gillar inte vintern huvud taget.

och klädde på Elias och sen så gick vi och Simon och hsmpus var hemma och spelade lite och Tim följde med.

ja det var bra väder när vi gick men sen när vi kom ut ur butiken fysiken va det snöade helt plötsligt bara så där

Ja då var det sätta i gång med middagen när vi kom hem och det blir ugns pannkaka och så vänta lite , ja Elias hade ju jätte kul där vid bänken och bara skulle vara med där.

Äntligen färdig och mat i magen och sen fixa köket och gick upp och skulle kolla lite på dator i barnens rum och sen bara ta det lugnt .

Sen fixa Elias som bara säger nej men det blev byta blöja och sätta på pyjamas och sen fixa välling och natta in honom och då kolla på bolibompa och efter det lägga Elias och sen natta in barnen och då satt jag och läste för dom och sen blev det sitta i soffan och kolla på lyckliga gatan .

och sen kolla datorn en snabbis och sen blir det natta in mig .

sov så gott och ta hand om varandra.

Av miasolrosenmaria - 3 februari 2015 22:22

Då var det en ny morgon och Elias har vaknat till och från i natt och jag har bara snurrat och vänt mig hela tiden , hittade ingen skön ställning att somna i så sovit oroligt tyvärr.

sen vaknade Elias och jag hade väl typ somnat då så det var inte alls kul när man är såå trött.

Och Simon var inte alls snäll på morgonen djävlades med Elias hela tiden så väldigt jobbig morgon tills han ska till skolan .

men Tim och han kom i väg i alla fall och då blev det lite lugnt i alla fall , så duscha Elias och klä på honom och sen fixa lite välling och mysa en stund .

Efter det så gick jag själv och duschade och gjorde i ordning mig själv och sen så blev det värma risgrynsgröt och då kom Elias och ville ha lite han också , så vi satt och åt lite och jag tog te också.

Och sen så blev det slänga in en maskin tvätt för måste bara tvätta, men är såå less på allt som går sönder och maskinen går väl men det rinner såå mycket vatten bredvid eller rättare sagt forsar så det blir hur mycket vatten på golvet , men det är ju bara köra på och skrapa vatten sen.

Sen bädda nytt i Elias säng och han hjälpte till och grejade.

Sen grejade han i sin pool med bollar .

Sen var det natta in Elias ochvskulle leta efter snuttis och han har verkligen stökat tilloch haft skoj .

Och Elias var ju trött så somnade ganska fort så jag la ner honom i sin säng så kollade jag ut och såg att det behövdes skottas så klart för det snöar ju i dag också .

Då har jag skottat klart

Ja här ser man hur mycket snö det kommit sen det började snöa , för grannen har flyttat och var här sist i fredas den 30/1 och sen har ingen varit där och då har ju ingen skottat där på uppfarten, så här såg det ut.

Ja då blev det fixa en kopp te och sen krypa upp i soffan och bara vara och kolla på hem till gården och bara slappade .

och sen efter en stund så vaknade Elias och då fick jag hämta honom för han kliver inte ur sängen alls nu fast han kan ???

men satt inte alls hos mig länge utan klev mer och gick till sina leksaker i stället .

Och själv har jag hållit på med att fixa bilderioch då medan han är vaken , annars så går det inte när han sover så har satt i gång datorn och bilderna .

Sen fixa lunch till Elias som ville äta

Och så ringa fritids för att Simon skulle inte gå hem i dag utan följa med en kompis hem
efter skolan slut.

Men Tim kom ju hem och han hade en kompis med sig hem och dom satt och åt en pirog och sen gick dom upp och spelade , ja och Elias gick upp till dom och då passade jag på att gå ut och skotta i gen.

och när jag var klar och kommit in och klätt av mig så dök hampus upp med taxin

och han var jätte hungrig så tog en pirog han också och Elias var ju så arg och ledsen för han såg vad hampus skulle ta och ville ju ha han också så det var lägga på en till i mikron.

Och gud så nöjd han blev när han fick sin lilla pirog och visade Tims kompis och började äta.

Tim och kompisen gick ut och åkte pulka sen kom dom innovation var väldigt blöta kan jag lova, men dom hade haft jätte kul där ute.

Hampus satte sig och spelade och Elias var också där uppe och grejade , jag började med middagen son blev kött färs sås och spagetti.

Sen drog ko påsen för hans mamma stod utanför.

Måste ju kolla Simon hur det går för honom och så.

gubben ringde och kollade läget och var på väg hem sen kom Simon och då var det middag och vi satt och åt och pratade .

sen fixa köket och det blev lek för barnen och sen fixa med tvätten och skrapa bort vatten i tvättstugan, sen hänga den och efter det fixa välling och byta på Elias och barnen göra i ordning sig och fixa tänder och toa.

sen lägga sig och jag natta in Elias och kolla då på bygg lov och efter det så blev det gotham och sen sova.

Sov så gott nu och ta det lugnt.

Av miasolrosenmaria - 2 februari 2015 22:33

Fy vilken natt alltså , konstigt hade sovit på dagen men ändå kunde jag somna på kvällen i går, men ändå en jobbig natt med Elias, fick byta blöja 2 gånger för han hade bajsat som han aldrig gjort när han sover .

men men och då var klockan 05 ,00 andra gången och sen så var det jätte svårt för han att somna men gjorde det till Slut och sen vaknade han i gen vid 06.45 och jag la mig i gen och sen drog gubben och hammpus.

Och sen så kom Simon ner och efteråt så kom Tim och då fixade dom frukost och Elias fick också av Tim.

Och så klart vart det bråk och tjafs med Simon som bara ska sätta i gång med något och bråka med Tim, men det gick bra ändå till Slut.

Och sen så kom dom 2 i väg till skolan och jag tog lill plutten och gav välling.

Byta blöja och klä på Elias och plocka fram kläder till mig själv och sen duschen.

och det blev duscha av Elias efter att jag klätt på mig och fixat mig eftersom han hade ju bajsat och när han var klar med ny blöja och kläder på så gick han och lekte för fullt och jag kollade ut genom dörren för att se hur mycket snö det kommit.

och det snöar ju mycket om jag säger så , så det har kommit en hel del.

Och sen blev det att natta in Elias eftersom klockan började närma sig 11 tiden och han somnade ganska fort och när jag lagt hhonom så klädde jag på mig och gick ut snart och skottade av framsidan och gick in och kröp upp i soffan med en kopp The och kollade på hem till gården och ringde mamma en snabbis för att höra hur det var.

Och här ligger pluttis och sover så gott.


Ja och snöar gör det också .

Ja Elias vaknade och då satte vi oss o soffan och myste och han ja han somnade om och sov så skönt hos mig och det ena programmet efter det andra gick och klockan tickade på , och ja klockan han bli 14, 30 då han började vakna till och jag frågade om vi skulle fixa mat och gjorde i ordning lite lunch och sen kom Simon hem och han skulle fika så han satt med Elias och jag gick ut och skottade i GEN för man måste ju hålla efter .

Sen gick jag in och då skulle Simon göra läxa och han började med matte och sen kom hampus hem och sen skulle jag förhöra Simon på orden som han hade.

Ja här skulle jag ta på Elias men Simon vill vara med ?

Här blev det orden som förhörs

Hahaaa ja här hittar jag Elias liggande under trappan och har kul?

Ja och Simon skulle ju också vara med där under trappan så klart .

Ja vad säger man , jag förstår ju om jag ska på toa att Elias följer med , men här får tyvärr inte ens storebröderna gå på toa själva , Elias ska BARA gå med in.

Jag pratade med en väninna och Tim kom hem och då var alla samlade och jag satt i soffan och pratade för full och tänkte inte alls på var klockan var , så när jag gick ut i köket så var ju klockan 17 så deg var sätta på potatis och sen avsluta samtalet och göra middagen som skulle vara stekt kassler och sås och grönsaker , Tim kom och hjälpte till , ja inte bara han inte .

lilla Elias kommer fort med en stol och ska vara med där han också ??

Och medan potatis kokade och skulle bli klar så fick jag ut och skottade en 3 dje gång och det hade kommit bra mycket tyvärr , och det bara fortsatte snöa .

och sen var middagen klar och efter det så blev det fixa köket och sen fixa deg som ska stå och jäsa och sen var jag så less och orkade ingenting .

Så jag satte mig i mörkret i mitt rum för hade ont i huvudet och ville bara vara i fred en stund.

Sen gick jag ut och skottade i gen och det blev 4 dje gången som jag var ut på en dag ,och sen bblev det kolla barnen och dom hade kul .

Sen plockade jag port torr tvätt och hängde tvätt som jag tvättat i dag , sen blev det bolobompa och bara softa och mysa med barnen.

Och klockan tickade i väg med fast, hon var redan 20.12 så det blev att fixa välling och byta på Elias och skära upp bröd till barnen och baka ut degen och lägga i formar.

Sen natta in Elias och barnen göra sig i ordning på toaletten och fixa sina sängar och när jag lagt Elias så gick jag upp och sagGod natt och läste lite ur Ronja rövar dotter och sen gick jag ner och kolla på stjärn kockarna.

Och efter det så blev det sängen som kallar ,
natt natt och hoppas ni får en skön som.

Kram / Mia ???

Av miasolrosenmaria - 1 februari 2015 15:35

ja ingen bra natt alls, la mig vid 00,00 och kunde inte sova, fick ta rätt på elia sosm jag vet inte vad han hade gjort i sängen men inget låg som det skulle, och sen så gnällde han och hade sig hela natten och samtidigt så mådde jag skit hade mens värk och sov oroligt .


så när jag väl sommnade så vakande ju elias vid 02 tiden och då gick jag upp och gjorde välling till honom och sen somnade han i gen och jag hade svårt att somna för inge kul när det värker och har sig.


så när han vaknade på morgonen så gick jag och la mig i gen och sen vakande jag i gen vid 09 tiden och då gjorde jag välling som han brukar äta då även om han har ätit smörgås, men sen så la jag mig i eg för jag mår så djävla dåligt och sovit så dåligt och orkar inget alls i dag, så orklös och deppig och ja detkänns inge bra alls.


sen vaknade jag vid 11,45 och då gjorde jag i ordning mat till elias och drack själv mycket saft och the för att få i mig vätska i alla fall, och elias han åt jätte bra och sen så nattade jag in honom och då la jag mig själv i gen och försökte få lite mer söm.


en så vakande elias och då kom han och la sig hos mig och bara myste och gosade men sen så gick han upp och då gjoorde jag det med och satte oss i soffan och mös och gosade där, men sen så gick han i väg och grejade med sina leksaker.


sen så var kl 15 och då gick jag i alla fall in i duschenm och tog en varm skön dusch väl behövligt, för kände att jag kan inte gå i morgon rock hela dagen tyckte jag inte, men kände ändå ingen lust för något men jag klädde på mig och sen så slängde jag i en maskin tvätt för det behövdes tvättas och det är ju det enda jag behövde göra för som tur är sköter ju maskinen sig själv tills den är klar.


ja tim har en kompis här och simon gått i väg till en, elias grejar för full och varit md pappa hela förmiddagen när jag sov.


så det blir inget mer i dag för mig mer än försöka fixa middagen och sen blirdet bara sfta i soffan och mysa och kolla på tv.


och snöar gör det för fullt där ute så det blir mer snöö som sagt.


så ta det lugnt nu i snön och halkan och sköt om er.


mkramar till er.


    


 



ja jag säger natti natti lite tidigare i dag dör går inte in och skriver mer i dag.



 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards