miasolrosenmaria

Direktlänk till inlägg 27 juli 2015

måla och plocka bär

Av miasolrosenmaria - 27 juli 2015 20:45

ja god morgon och en ny dag som heter måndag och början på veckan då, och då är det alltid så jobbigt och man vill egentligen inte göra ett skit, men det blev ju ta sig ur den där sängen och kasta sig in i duschen och känna vattnet bara strila över kroppen och man vaknar till lite mer, men man kan ju nästan stå där inne hur länge som helst ju.. hihii


men det blev faktiskt ut och klä på sig efter en stund och sen så lite te och smörgås och så blev det leta efter pensel och lite slip papper för att slipa till vardagsrumms bordet så att jag kan måla om det sen, för är så less på ddet och ser så fult ut också eftersom färg har börjat släppt och man ser hur slitet det är så därför så ska jag ta tag i detta bäke då.


sen så måla och samtidigt se till att barnen inte är i närheten och rör det , speciellt lill knatten då, men det går ju väldigt bra faktiskt.


ja tyvärr så ser man ju inte att det är ljus grå som jag målar på uutan mer som att den är vit tyvärr, men går inte att få så bra bild på färgen som jag målat på skivan.


 


   


ja sen såg jag ju på fb att min syster skulle till ika i uppsala och då skrev jag till henne oatt hon kunde ju komma förbi hos mig och hälsa på , och jag skickade även ett sms på telefon.


men man undrar ju varför man skriver till någon , men får inget svar .


sen så skrev jag och frågade varför hon inte svarade på sms och då fick jag bara till svar är upptagen, så då blev jag verkligen irriterad, för när hon skriver till mig , ja dom gånger hon gör det så ska jag släppa allt för att sitta och skriva till henne.


nej jag sket fullständigt i henne och tänkte som så att det är ju bra att alla kan svara och ringa till andra , men inte til migmen det får ju stå för dom.


ja alltså när ska värmen och solen komma??

så tråkigt väder och blåsigt värre är det, och inga varma vindar alls.

nu vill jag ha solen och värmen innan hösten kommer i fatt.


ja eftersom man inte kan svara på en enkel fråga så blir det lunch och sen ta med barnen och plocka blåbär.


         


och så här mycket fick vi i hop och det är ju en del om man säger.


 


elias han satte sig och höll på med sina bilar efter att vi kom hem och skönt tyckte nog han också att få vara emma efter skogspromenaden som han höll på där.


 


och hampus satte sig coh spelade på datorn , det tyckte jag dom är värda nu efter bärplockningen.


 


och simon han satte sig och spelade x box som han tycker om att göra .


 


och elias han visar en bil


 


tim han myser i sin säng och kollar på film och ska spela efter den är slut, men när den var slut s drog han till butiken och handlade först så jag kan göra middag som skulle bli ugnspannakak som han ville ha.

 


och medan den stod i ugnen så var det disk som skulle tas rätt på och sen duka och fixa och sen var den klar och så åt vi och sen blev det bolibompa med elias och så gubben kom hem och han hade med sig sandlåda som han köpt till elias , men den monterar jag i morgon.


så natta in elias och sen så blev det lotta på liseberg och så natta in efter det för då var jag väldigt trött efter denna dag.


så natti natti på er.


kramar / mia   


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

T

Av miasolrosenmaria - 4 november 2016 15:13

Av miasolrosenmaria - 26 september 2016 11:00

ja då var det morgon och så fick sova lite längre, var det tänkt men ändå så gock jag upp 06,45 fast jag hade kunnat sova till i alla fall 07,30. men men så jag gick in i duschen och fixade mig så jag blev klar och vaknade till ordentligt, sen så k...

Av miasolrosenmaria - 25 september 2016 13:15


god morgon och det blev ju duschen och sen slänga i tvätt, men sen var det ju så att jag skulle bara sitta och göra ingenting alls i dag. jo pyssla är vad jag ska göra och bara vara.   simon han drog i väg med bussen kl 8,53  till almunge för a...

Av miasolrosenmaria - 24 september 2016 11:00

ja då var det lördag och så duscha och sen så fixa med datorn för skrivaren funkade helt plötsligt inte alls, så försökte och försökte att få in den men det gick inte alls.   och så kollade jag hampus dator och den fanns inte där i heller så då f...

Av miasolrosenmaria - 23 september 2016 10:45

gomorgon och barnen har åkt i väg till skolan och elias och jag gick och la oss en stund på morgonen för att sova lite till, sen så gick vi upp och då blev det tv mys för elia soch själv så gick jag in i duschen och fixade mig sen blev det bara sitta...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards