miasolrosenmaria

Alla inlägg under juli 2015

Av miasolrosenmaria - 23 juli 2015 20:15

ja vad ska man säga inte en solglimt i dag heller, det börjar ju bli vääldigt tråkigt alltså, och så jobbigt när man bara ska ha regn och regn och så grått på denna himmel.


det är ju så man inte vill gå upp egentligen men ändå får man sätta detta smail på sina läppar och gå upp och man ska skina som solen själv även om man mår piss och allt känns så meningslöst och ja jag vet inte vad man ska säga.


men så blev det gå up och fixa mig själv och så te coh sen blev det faktiskt ut till skogen och få lite ro i själen med att plocka blå bär och det är ju så fridfullt och avslappnande.


och vi fick i hop en del i dag med fast vi var bara 3 som plockade.


 


så härligt att få bär i frysen.


ja sen hade ju hampus fixat och donat med sitt rum för att lilla elias inte ska kunna gå in där.


 


men när jag letera efter lill skiten så är det ju så att han kom ju in till hampus rum och sitter så fint och är såå glad på stolen , ett riktigt charmtroll kan man ju säga att man har.


 


sen blev det duscha honom och byta blöja och då blev det byta kläder också och sen så skulle han ju dricka upp mitt te så klart för det får jag ju alldrig ha för mig själv. hahaha


och själv så sitter jag och fixar med datorn en stund coh har det skönt så länge.



ja då blev det dags för middag och först diska så klart och sen så blev det slänga in pommes i ugnen och sen slänga köttet i marinad och så steka det coh så fixa en sås coh det blev bea och så i med skyn som blev kvar av stekningen coh så lite kryddor , så det blev en egenhemma gjord sås.


och så har vi lilla elais som ska vara med han cokså.


 


och här så plockar han ur alla locken och har kul.


 


och så matadags och sen diska coh så blev det bolibompa och så kom gubben hem coh då fick han äta och sen var det dags att hämta tim coh då följde elias med i bilen och sen när han kom hem så blev det natta in honom med välling och tim åt och sen drog han i väg till en kompis där simon coh hampus var och skulle kolla om dom kunde leka kull i parken.


så dom var ute och själv satt vi inne och kolla på tv och snackade lite och sen vid 21,30 ringde jag barnen och dom fick vara ute till 22 tiden då ringde jag hem dom coh så blev det natta in dom coh själv skulle jag i säng för var så trött.


så natti natti på er och hoppas på en skön nattsömn.


 



kramar / mia   
 




 

Av miasolrosenmaria - 22 juli 2015 20:45

oj redan onsdag mitt i veckan, och det blir jobbigare när veckorna går såå fort som dom gör, tänk om det kunde stanna lite gran någon gång så man fick hämta sig själv lite och se tiden gå långsammare , men det är ju bra en drömm som sagt och kommer alldrig att hända hur mycket man än vill.


men det blev gå upp och fixa med duschning som jag alltid vill göra och sen klä på mig och fixa til mig och även elias för tim väntar på att en kompis ska komma så då vill jag att han har kläder på sig och här så står han vid vardagsrumms bordet och grejar och så hade han ut mitt te och börjar torka och ett pappaer blev ju blött som han blev så fundersam över.


 


sen blev det lunch och så gick grabbarna ut och lekte i arken en stund efteråt och elias fick ta av byxorna för dom blev så kladdiga när han åt lunch , men ville ha tröjan på i alla fall och här så grejar han med sina klossar och bygger och har sig.


   



och simon han sitter där och kollar på tv och bara myser och har det bra och jag själv tar det lugnt och filosoferar och barnen kom in sen och satte sig och spelade lite på tvn och sen blev det hänga tvätt och fixa med middag och då blev det köttfärs sås och spagetti och så diska och sen drog tim i väg hem med kompisen och skulle sova där.


 


och här blev det bolibompa och sen natta in elias och så blev det tv och natta in barnen som var kvar hemma och bara ta det lugnt och skönt och så natta in själv efter att gubben kom hem och det blev sent den här dagen.


så natti och sov så gott nu.


kramar / mia   


 

Av miasolrosenmaria - 21 juli 2015 20:15

ååå godmorgon på er alla där ute och så är det så klart väldigt grått och trist ute som vanligt så leds man blir, men upp och fixa med duschen coh sen klä på och så en kopp te och så barnen frukost och så klä på elias och sen så blev det faktiskt ut i skogen coh plocka bär i dag med, så skönt att vara där ute och så fridfullt när man plockar bären .


ja så underbart och så mycket bär det finns där ute, så härligt att fylla frysen med. hihii


ja och det blev en del i dag med , det lilla som blir varje dag blir mycket till slut.


 


och så byta på elias och han vill ju inte ha kläder på sig utan gå i bara blöjan som han trivs så bra med, och det är ju bra att han tycker om det.


och här vet jag inte vad han gör men det blev en konstig bild.


 


ja gick till andra sidan bordet och då hålla på med bilar och kola på glaset som stod där.


 


sen här ska han kolla efter bilar som ligger i väskan , för där finns det ju ett helt gäng om man säger så.


 



ja sen var det bara ta det lugnt och skönt resten av dagen coh fixa middag och allt och så tv och mys oc sen sova.


kramar på er / mia   
 

Av miasolrosenmaria - 20 juli 2015 20:45

ja då var det en ny dag coh ny vecka med början av måndag och inge roligt alls, men bara kämpa kämpa kämpa på som vanligt och så rutinerna i gång som vanligt, så in i duschen coh sen klä på mig och fixa med lit eoch så te och smörgås, sen så klä på elias och fixa med allt efter sommarlov som dom vill se på först.


och sen så bara att ta och klä på sig för barnen också och så blev det dra i väg mot skogen för att kolla om det finns några blå bär och det fanns ju jätte mcyket, behövde verkligen inte gå långt för att plocka kan jag ju säga.


     


sen så gick vi hem och så här mycket fick vi ändå i hop på en liten stund som vi var ute.


 


och sen så rensade jag dom och la i påsar coh frös in och så tänkte jag att jag skulle passa på att sola medans den var framme äntligen om man säger så.


 


och elias han var ute och grejade.


 


och medans jag låg där så försvann ju solen coh det började bli riktigt mörkt där ute och så här ser det ut på himlen och det ser inte ut som någon sol ska komma fram i gen inte.


 


ja och sen efter att jag gått in och klätt på mig och plockat undan där ute så började det att regna ocrdentligt kan jag säga.



så det var ju bara att gå in och det var ju inte lätt att få in elias som ville vara ute, så springa rund poolen och försöka fånga honom det var inte lätt men till slut så gick han in i alla fall och det riktigt vräkte ner där ute.


och sen så blev det fixa med middagen och efter det så blev det disk och annat som skulle göras och sen blev det bolibompa och tv och då fick dom vatten melon som jag skurit i bitar.


           


sen så blev det natta in elias så han kommer in i rutin i gen efter dom sena konstiga nätterna som har varit när jag inte vart hemma.


och själv så satt jag uppe en stund och så natta in mig själv sen.


sov så gott där ute alla fina.


kramar / mia   
 

Av miasolrosenmaria - 19 juli 2015 20:45

då var det upp tidigt i dag för väninan skulle i väg på morgon med dottern till bilskola för att hon ska kolla på någon film och sen måste hon hem för då kommer andra dottern med barn barnen , men hon ska bara passa ena barn barnet och innan dom skulle komma så var jag ju tvungen att duscha och fika .


sen kom dom och det blev fullt hus och så mycket prat och sen så åkte dottern i väg och så blev hennes lilla dotter ledsen men glad ganska fort för hn fick vara med och glöra pannkaks smet och äta pannkakor.


sen när dom satt och åt så ringde dottern från bil skolan och ville bli hämtad och då drog väninnan och jag satt där själv med barnen coh det gjorde ingenting och jag sa att det gick jätte bra så hon behövde inte oroa sig alls.


och fixade med mjölk och en pannkaka till till lill tjejen och så blev hon klar och då torka av henne och sen ta ner henen och då gick hon och lekete och grejade.


sen kom väninnan tilbaka med dottern coh allt hade ju gott bra här hemma så inga problem alls.


sen såg hon min gubbe stod utanförfönstret och blev paff eftersom hon inte viste om det, och jag hjälpte hen att flytta om i hennes rum så hon skulle få plats med rese säng och allt, elias han var jätte blyg och så försiktig.


men började komma i gng med lite klossar som hon hade i en låda på golvet.


   


hennes dotter


 


hennes son rasmus.


 


hampus och elias och simona, mina älskade barn.


 


gubben min.


 


min bästa vän majte.


 


här byggs det pärlor med väninnans barn barn och elias


 


och här kom vänninans yngsta son mattias och pärlade han också.


   


sen så blev det packa in oss i bilen coh åka i väg och då blev det först macdonald för att äta lite och sen tillbaka för simon glömt sin keps och så i väg hemåt men först så blev det mot uppsala och så in på ica mxi och handla lite först och sen mot björklinge för att hämta tim som var hos en ompis där , och sen blev det hemåt för nu vill jag hem coh bara sätta mig ner en stund och så natta in barnen cohs en sova själv.


så natti natti och sov så gott nu.


kramar / mia   


Av miasolrosenmaria - 18 juli 2015 20:45

ja då vaknade och då gick jag upp också satt jag och fikade med vänninan och hade det skönt bara en stund coh sen så drog jag in i duschen som ajg alltid gör och är ett måste tyvärr, klarar inte av att inte duscha.


och sen så satte jag mig med min platta som jag hade tagit med mig och skulel fixa lite och spela .


Sitter och filosoferar en stund och bara är medans vänninan kört sin dotter och hennes kompias till stan, och då sitter jag och bara tar det lugnt en stund tills hon kommer tillbaka och det är så skönt att få vara i från mina barn ett tag , behövs verkligen när jag har dom jämnt omkring mig , så behövligt att komma hemifrån och dom får vara med pappa ett tag , hahaha


ser ju ut som fan själv.

Mari Anderssons foto.


sen när hon kom tillbaka så blev det bara ta det lugnt och sitta och snacka om allt möjligt och det var jätte skönt att bara få vara utan mina barn, även om man saknar dom väldigt mycket och har så svårt att åka i från dom, för man vill ju helst vara hemma och vara med dom även ocm man tycker det är jobbigt i bland att ha dom 24/ 7 och inte får hämta andan något alls.


men man känner inte för något anant även om det är bra att komma hemifrån i bland och bara få vara och komma i väg och träffa sina vänner är ju härligt det också som amn inte gör aså ofta.


sen så åkte vi till butiken för hon skulle handla liite och hennes barn skulle handla godis och så blev det hemåt och då skulle hon fixa middag som blev spagetti och köttfärs sås coh den gjorde hon på vegg kött så lite annorlunda men ändå gott var det.


men blev som en upp blåst ballong och kände nästan som att lyfta vilken minut som helst, hahaha


och sen satt vi och spelade yazzi och något ordspel på plattan mot varandra och det var jätte kul, men sen orkade inte ögonen längre för var så trött så vi gick i säng coh somande väldigt fort.


sov så gott nu alla.


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 17 juli 2015 20:00

då var det upp tidigt för att komma in i duschen och göra mig i ordning och så fixa medlite annat som slänga in en maskin tvätt och se glad ut som alltid, ja det är ju inget oanligt att den går i detta hus om man säger så.


sen så fixa med köket och greja för sen ska en kompis till tim komma och då är det bäst att man är uppe ju, sen fixa lunch till barnen och så kom han och då vart det full fart på dom coh så satte dom sig och spelade en stund på tvn.


sen började jag göra mig i ordnin g för att jag kulle åka bussen till uppsala och handla lite och då måste jag ju få tag i kompsens mamma för att kolla att det går bra att jag åker och lämnar han med mina barn själv en stund tills dom kommer och hämtar honom och jag fick tag på henen och det gick bra, det är ju viktigt att man kollar med dens föräldrar så man inte bara lämnar dom utan att prata med dom.


jag tycker i alal fall att det är viktigt coh vill tala om sånt så dom vet vad som händer och kan säga om det går bra elelr inte.


sen så fixade jag mig coh elias och simon skulle klä på sig coh fixa med sitt och sen så gick vi till bussen och så drog vi i väg och så gick vi till citty gross för att möta upp gubben som skulle vara där och elais han sov så klart., vi tog en korv där och sen när elias vaknat så gick jag till ikea och köpte korv till elias och sen så blev det mot h&m för att jag måste köpa något lättare att ta på mig för jag ahde ju satt på mig en tjock tröja och det blev riktigt varmt kan jag säga.


och jag hittade en som jag köpte gick och bytte om sen skulle jag mot biltema och jag skulle gå så klart och elais fick också gå för han vill ju röra på sig.


och sen blev det mot Ö&B och kolla lite där och handla, sen mot jula och då kunde inte barnen gå in för elias han hade ju fått en glass och den får man inte ha med sig där inne tyvärr.


så här står dom när jag kom ut och gubben också.

   


gubben ringde min bästa vän och pratade och frågade om han kunde komma med mig i morgon lördag och sova till söndag, men då skulle jag komma nu i kväll .


så hem och packa och fixa med saker och allt.



Då kör gubben mig till en väninna för han vill att jag kommer ut från huset och det är inte lätt med mig som har svårt att ta mig i väg och är så envis .


Åååå så skönt att få vara hemifrån och bara få vara och rå om sig själv med en bästa vän , men nu säger jag natti natti och ska försöka sova lite också ����
Men saknar mina pluttisar, men tror det är skönt för dom också att slippa mig och mitt eviga tjatande ����
Sov gott alla där ute.


Mari Anderssons foto.


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 16 juli 2015 21:00

god morgon och ja vädret är ju som vanligt , väldigt tråkigt och grått och regn som alltid, det börjar ju tära på en med detta väder som sagt.


har ledsanat så mycket så det börjar kännas i kroppen och själen med tanke på att man blir så deppig och orklös , och livet känns bara som pesten själv, men jag gick upp och in i duschen coh gjorde mig i ordning och sen vart det bara lugnt.


här sitter barnen och myser i soffan och kollar på tv och bara tar det lugnt, elias håller på med tåget och tim sittr vid datorn en stund.


       


ja sen blev det värdens åska så då var det bara stänga ner allt som var på och dra ur kontakter och allt och så satte sig hampus på golvet och fixade med tåg banan till elias så han kunde köra med det.


   



 


sen efter en stund så fösvann åskan och blixten så då kunde vi sätta i gång allt och jag kunde börja fixa med lunchen som skulle göras också och efter det så blev det full fart på elias och han gick upp på övervåningen där dom andra var och han hade satt sig i somons rum där det var fullt med grejor på golvet coh där hittade elias massa saker att leka med.


     


ja men själv tog jag det bara lugnt, hade ingen lust eller ork till något, och gubben försökte få tag i en vän till mig för att kolla om jag kunde koma men dom svarade inte och jag tog fram telefonnummer till andra i familjen för att få tag i henne på det sättet, men hon var inte där heller och han  försökte även på kvällen men då knäppte dom av telefonen och sen skriver hon till mig på privat medelenade om att han trakar dom och allt.


så jag blev så förbannad cohs en skriver hon till min ena faster och blandra in henne så det gjorde inte saken bättre och sen så sket jag i allt och ledsnade så det blev inget åt det hållet tyvärr.


middag och sen så blev det bolibompa med elias och han fick en klubba och satt och mös med den.


   


sen så natta in honom och så blev det tv och mys med barnen en stund och så bara var och sen natta in dom och så satt jag själv uppe en stund och bara var coh hade det skönt.


så natta in mig själv sen och försöka få lite blund i ögonen.


 


kramar / mia   





Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards