miasolrosenmaria

Alla inlägg under juli 2015

Av miasolrosenmaria - 15 juli 2015 21:45

åååå vad jag är trött i dag, såå blää vill inte gå upp utan bara sova mer, men det går ju inte så det är ju bara att gå upp och se glad ut coh ta den där duschen coh så fixa till mig coh sen på med schorts och linne i dag då, för det ser bra ut där ute tänkte jag, så jag plockade ur min säng coh slängde i tvättmaskinen.


sen gick jag ut och hände tvätten som jag glömde hänga i går efter allt som hände på en gång, men det gör ju inget detblir luftigt och bra där ute nu när man kan hänga ut.


och elias han grejar med en stol och jag vet inte vad han tänker göra direkt heller.


   


sen så satt jag där ute på alltan coh drack en kopp te och bara chillade och ringde mamma och pratade en liten stund och kolla hur det var där och även hur det går med hennes pappa som är jätte dåligt nu.


sen så tog jag det bara lugnt och gick in och plockade ur elias säng cokså coh sen tims, så fick det ockå en sväng i tvättmaskinen, och så skönt att hänga ut all tvätt.


ja sen så börja man ju fundera på vad vädret ska bli egentligen för tittar man up på himlen så ser det inte alls så där jätte br aut, och sen så hänger min tvätt där och det är sol, så det ser lite knepigt ut.


     


sen börjar det åska som bara den fast det regnade inte ett dug, men riktigt muller var det och inte bara en gång, så nu börjar jag känna att det är nog dags att passa på att gå till butiken innan det blir värre med vädret, för jag behöver mjöl och lite annat så då måste jag gå, och barnen följde med förutom tim som vände för han åkte till en kompis som hade skrivit till honom.


oc solen den sken på vägen och det var riktigt varmt, men åskan den hörde man ju i mellan åt, och så handlade vi sen gick vi hemåt och man såg på himlen där borta hemma att det var riktigt mörkt nu, så vi gick hem och elias han fick sin banan som han alltid vill ha när man handlar och är så nöjd där han går och äter.


       


sen när vi kom hem så gick så klart elias runt til baksidan och var väldigt bestämd, så det var ju bara gå i genom och öppna baksidan coh säga åt honom att gå in och då gjorde han det och så klädde av honom skor och keps.


sen så satte vi oss i soffan en stund och då började det regna riktigt ordentligt där ute, och det var ju verkligen tur att jag gick när jag gick till butiken, och sen att jag hängt ut tvätt va rju inte heller så där jätte kul direkt.


och så blev det ju bädda min och elia ssäng och sen fixa deg för att göra bröd också och sen fixa middag som blev pommes och kickebits.


sen regneda det riktigt riktigt ordntligt det såg mer vitt ut där ute så mycket vräkte det ner, och jag kände att det var faktiskt dags att ta in tvätten och det gjorde jag när det lugnat ner sig lite där ute, och så slängde jag in det i maskinen och cenrifugerade den så jag kunde hänga den här inne sen .


och så blev det middag coh sen diska och baka ut brödet och låta det stå och jäsa en stund, sen gick jag coh elias i väg till en person som jag kände att jag behövde prata med, och det är en som grabbarna brukar leka med, och jag ville prata med dennes förälder.


och jag sa vad jag ville och vad som hänt, men hans pappa var ju av en annan åsikt och lyssnade inte alls på vad jag sa och verkade helt skita i det för enligt han så anklade jag ju hans son, och nu är de tju så här att sitter hans son och ringer till mina barn och säger att hans mamam ska komma till oss här någon dag och sen bara lägger på luren när dom frågar varför.


och min gubbe ringer henne och hon förstår ingenting för hon har inte tänk gå till oss och prata så hon blev väldigt paff, och sen när jag berättar att hans son även har lagt i en fluga i sugröret till simon när han fick mjölk och sen när han sitte roch säge rtill simon att han är för dum för att spela , när simon frågar om han får spela.


och gubbfan inte förstår något alls , då måste jag ju fundera på vem fan är det då jag ska skylla på, jag sa då bara att detta händer när dom är själva hemma med hans son och vadå skule simon själv stoppa i flugan i sugröret eller.


nä fy fan för sånna människor som bara ska skydda sina djävla barn och vill vända det åt andra hållet och hans son inte gör ett skit, fast även hampus och tim säger samma sak lite konstigt alltså.


nä nu är det slut att gå dit och jag som mår så djävla dåligt och var så less på allt och var s irriterad så jag bestämde mig för att gå dit coh prata så får man bara skit coh känner sig så långt ner i skorna och han bara ser ner på en fy fan.


sen gick jag hem coh då hängde jag tvätten coh så blev det draken för elia soch mig coh hampus och simon dom satte sig där uppe och lekte med lego och lyssnade på musik.


sen blev det natta in elias och sen ringa hem tim som måste bädda sängen sin och han blev sur och gick upp och när jag lagt elias och gick upp så var ju han inte ens inne i sitt rum coh jag ropade flera gånger på honom då hade han gömt sig i förrådet.


och sen medans han skulle komma ut s bäddade jag hans säng coh jag var riktigt förbannad coh så irriterad så jag viste inte vart jag skule ta vägen med mig själv.


sen ringde jag gubben och bara skrek och var så förbannad coh talade om vad somhänder här hemma, och så fick hampus gå upp med telefoen till tim coh jag bara brast och bara chippade efter andan coh tårarna bara kom och jag kunde inte hejda mig alls.


sen så gick hampus upp med en glass till tim för han ahd eju inte fått någon och så var han här nere och ropade på mig coh undrade varför han fic glassen för han hade ju inte vart snäll, men han skule ju ha den och så sa han förlåt och så satte vi oss i soffan.


och simon han satt med sin platta och skulle köra pirat spelet och sen så funkade inte plattan och han blev förbannad coh skog till den så den blev ju förstörd coh det går inte att nvända den och han bara grät coh vräkte ur sig att han bara får gammla grejeor som inte funar, men den där var ny coh inte använd så där hade han ju fel.


sen natta in dom coh försöka läsa fast man mådde skit coh tårarna bara fanns där bakom ögonlocken och kunde komma när som helst, men jag läste och sen gick jag ner och sen kommer simon och kan inte sova för han abra gråter och tänker på vad han gjort och pratar med pappa och sen får han lov att lägga sig i min säng och vara tyst så han inte väcker elias.


själv sitter jag i soffan coh kollar på tv och gör ingen ting mer än spelar lite på datorn och kollar på tv i mellan och nu så ska jag själv natta in coh sova, ja försöka sova i alla fall efter denna kväll.


 


kramar / mia   





sol

Av miasolrosenmaria - 14 juli 2015 20:00

morn morn och ja trött är man så ligga och bara dra mig en stund i sängen och försöka vakna till lite, och så ta mig upp och så in i duschen coh sens å såg jag att det var ju sol där ute och det blev först och främst slänga i en maskin tvätt och sen göra te coh så tänkte jag att det är väl lika bra att passa på att sola när den är framme äntligen efter allt regnande.


så satte på mig bikinin och så la ut en pläd att ligga på och då solade jag bakidan för den kommer sällan i solen, så passa på att ta den nu först coh så kan jag sitta i morgon och ta framsidan då.


och här så ligger jag och titta rpå vad elia shåller på med, och han grejar med sin grävmaskin och har kul på altan där det är skugga.


   


simon han får vara inne och bara ta det lugnt eftersom han har feber och är inte på hugget, så då är det bäst att han tar och vilar och tar det lugnt som sagt.


sen så gick jag in och gjorde lunch och så sövde jag elias och då när han sov så pasade jag på att lägga mig i solen , men vadå det var ju meningslöst för den försvann ju lika fort bakom målnen och tog evigheter att komma fram, så då ledsnade jag coh gick in och klädde på mig i stället och satte mig vid datorn i stället.


för det såg verkligen inte ut som att det skulle omma fram någon mer sol, utan mer som att det ska bli regn för så mörka måln var det där uppe på himlen så det såg inte alls så givande ut och ingen ide att hänga ut någon tvätt.


men som sagt så hade ja ledsant på allt coh orken fanns inte heller, så jag tog det mest bara lugnt resten av eftermiddagen, satt och mös med elias och kollade på bolibompa kanalen och körde lite spel på datorn, sen så kom tim och visade mig ett pirat sepl som han körde på telefonen och visade hur det gick till.


så jag gick in på fb där andra hade skickat förfrågan till mig och godkände den och så började jag spela på telefoen coh det var ju skit kul faktiskt, hahah


men sen så blev det fixa middag och då makaroner och köttbullar blir det, snabt och enkelt, tim drog till butiken och köpte ett paket glass för det tyckte jag dom kunde få en varsin.


satt och kollade på draken med elias, som han väntar å hela dagarna att det ska börja , så då fick han en glass till den coh han mumsade på och tyckte det var jätte gott.


sen så ringa hem barn och dom göra sig i ordning coh så natta in och lägga sig , och jag läste lite ur en bok och sen så gick jag ner och gjorde i ordning elias för natten cokså och gav välling coh sen försöka natta in honom.


men sen efter bara en stund så kommer simon ner och är helt förstörd för han kan knappt andas och har jätte jobbigt och sen går han in och dricker lite vatten coh sen säger jag till honom att gå ut på alltan co sätta sig en stund.


jag ringer gubben coh säger att jag har stora problem att simon knappt kan andas och han fattar ju ingenting så jag slänger på telefon i örat och är såå förbannad, sen ringer jag 1177 och pratar med en där om problemet som jag har med simon och förklarar allt om att han har feber och haft krupp när han var liten och har  fortfarande svårt att andas fast han vart ute.


hon säger att då ska vi åka in till närakuten på samariterhemmet för dom har öppet till kl, 23,00.


med tanke på att natten är ju lång och det handlar ju om andningen så det är bättre att göra det så han får hjälp med den där.


så ringer gubben coh sägaer att simon måste in så han kommer fort och hämtar honom och så drar han i väg mot uppsala och kommer in och berättar det som jag sagt hur och vilken tid allt hände, sen ringer han och berättar att en läkare undersökt simon och han var väldigt tjock i halse så han fick en kortison tablett som man löser upp i vatten coh sen ventolin och andas i en mask och läkaren undersökte honom i gen coh sen fick han recept med sig hem och så åkte dom hemåt.


och kom vid 00,30 tiden och simon gick bara på toaletten coh sen upp och bytte om och la sig i sängen coh sov för han var ju såå trött, sen så ringde jag gubben för han drog till uppsala i gen och då pratade vi om detta coh vad läkaren hade sagt och vad simon ska göra nu, bara ta de tlugnt.


och nu ska jag själv ta mig till sängen coh få lite blund i ögonen, så natti natti på er.


 


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 12 juli 2015 20:30

i dag är jag så trött och slut, och egentligen har jag ingen lust med något, men tyvärr så måste jag bara ta tag i städningen i dag, ch det blev slänga i tvätt i maskinen, och jag ringde gubben och pratade och sen så efter en stund så ringde det för fullt på över våni gen och då var det hampus telefon och då ringde gubben och sa att jag måste gå och hämta tim för han hade ringt till pappa och var jätte ledsen och hade försökt ringa mig, men tyvärr så had ejag missat satt på ljudet.


men det var ju bara att gå till grannen och hämta tim som tur var det inte långt i alla fall, och kompisens mamma blev paf att jag kom och sa att dom sover, så jag avr ju tvungen att säga att tim inte gör det för han ringde tony och var jätte ledsenoch då fick jag komma in och så gick vi upp och där satt ha  i stolen me dryggen mot dörren och så kom han och vi gick hem.


han var helt förstörd och bara grät och hade jätte svårt att lugna ner sig och svårt att prata och berätta vad som hänt och varför han är så.


samtidigt så vet jag för han har inte sovit något suttit uppe hela natten coh är såå trött och sen är han ju sån som inte går ut när kompisen inte är vaken coh går med ut från rummet, så därför blir han väldigt väldigt osäker och vet inte hur han ska göra, och det är ju så eftersom han har ju autism och det är problemet med som han har den sociala biten tyvärr.


så han låg i sängen och var så ledsen och förvirrad samtigit eftersom han var ju såå trött så han fick sova lika bra det, så gick ner och plockade upp på golven och simon och hampus dom städade sina rum.


sen så blev det lunch till simon, hampus och elias , tim han sov men sen så satt han bara i trappen och viste inte vart han var, så det var ju bara att gå upp med hnom och lägga honom i sängen.


sen så gick jag ner och då fortsatte jag med mitt och simon gnälde över maten coh sa att han var jätte trött så då fick han gå upp och lägga sig en stund då och då frågade jag hampus om han kunde gå upp till lekparken en stund med elias så jag kunde få städa, jag tog ut mattorna och så började jag dammsuga och sen så skura och fixa och plocka ur maskinen coh slängde i en ny, sen ringde gubben precis när jag skulle gå ut och då ville han att jag skulle sätta i gång kaffe bryggaren så han kunde få lite kaffe när han kom hem.


så jag fixade det lite snabbt och sen så gick jag upp till lekparken för att kolla hur det gick där och det var så lugnt och elias gungade i stora gungan där han låg och mös.


   


sen så gick jag hem och då hade jag tagit in mattan och dammsugit den och så plockat undan dammsugaren coh tagit ner bordet och så och sen så gick jag ut och satte mig en stund för jag behövde för var såå varm och bara kände att jag behövde sitta en stund och då kom tim helt plötsligt och satte sig där .


och efter en stund så kom gubben och sen elias och hampus kom från lekparken.


och då blev ju elias lite blyg för han är ju inte hemma så ofat så då blir det så för barnen .


 


sen hade jag inte tid att sitta där ute utan var tvungen att kolla tvättmaskinen coh sen så skulle jag ta och städa badrummet som jag hade missat så kalrt.


och då skulle tim gå till kompisen i gen för han hade smasat till tim och frågat om tim kunde komma dit så han klär på sig skorna och elias tittar på och har tagit min ajax flaska som jag ska städa badrummet med.


   


och här står han och skakar flaskan jätte mycket och ahr kul.


 


och hampus han  fick sitta vid datorn en stund för jag hade lovat honom eftersom han var så snäll och lekte med elia si parken medans jag städade.


sen när jag var klar med städningen så blev det fixa middag och det blev rester av krovstroganoffen coh ris och sen fixa matlådor till gubben coh så satte jag mig i soffan för jag avr såå slut coh trött och så ont i ryggen så jag orkade inget mer.


sen så blev det tv och sen natta in elias och så barnen sen för dom ska i säng tidigt för dom är för trötta ioch behöver sova och sen så drog gubben till uppsla och jag satt själv och då satt jag vid datorn coh sen satt jag och skrev lite här och så blev det fil å svt play och då morden i midsommer såklart som jag hade missat i tisdags.


och sen så natta in mig själv och sova.


 


krama r/ mia   

Av miasolrosenmaria - 11 juli 2015 20:30

ny morgon och barnen dom vaknade och satte sig och kollade på tv och sen när elias vaknade så gick han ut till dom och satte sig och kollad på tv han också tillsammans med dom andra och hade mysigt, själv så somnade jag till i sängen ocj så vaknade jag till coh då blev det upp i duschen och så klä p mig och sen gick jag in i vardagsrummet och då ser jag på bordet att där står alla kastruller med lock som elias har hämtat från köket och haft jätte kul med tydligen, så det har vart full fart här på morgonen.


och här står han nu och grejar för fullt med allt som han har på bordet.


   


och här sitter tim och bara tar det lugnt och vet inte riktigt vad han ska göra, men väntar på att en kompis ska ringa och se om han kam leka så tim vet vad han ska göra i dag.

 


simon och hampus hade redan gått ut och lekte, och nu så drog även tim ut när han pratat med sin kompis och de bestämde något så ja det blev full fart i alla fall.


men sen så kom dom alal och pratade om något bad som dom ville följa med till och sammtidigt så ringde min telefon och då var jag tvungen att ta det och då var det tonys syster som ringde för hon har försökt få tag på honom nu sen i torsdags och han ahr inte svarat soch sen så pratade vi lite om alalt möjligt , men fick avsluta för att ta mina barn och höra vart dom skulle och vilka som skulle med som dom inte kunde svara på.


så jag fick lov att gå till tims kompis mamma och prata om vatr detta bad ligger och sen vilka som skulle med och om det kommer vara någon vúxen där och sånt som är viktigt att veta när man skickar me dsina barn.


och hon skulle köra och vara kvar och även en annan förälder skulle köra och vara kvar där och dom skulle inte vara där så jätte länge så dom skulle komma ganska snart .


så då drog dom i väg sen coh hampus han var hemma med mig coh elias, och då blev det klippa gräset tänkte jag så vi drog ut klipparen coh så startade jag den coh så tog hampus över och jag själv hämtade en sax för att klippa efter kanten efter staketet för att jag har ingen tråd på trimmern så då kan jag inte använda den, men det går bra med sax också inga problem alls för mig inte. hahah


och sen så hämtade elias sin egen lilla gräsklippare som han hade lämnat på framsidan vid buskarna.


   


och medans hampus klipper så gör jag rent i poolen från alal dessa löv som ligger påde å botten coh ovanpå som har dinglat ner under regnvädret, och då har man ju inte direkt vart ute och gjort rent tyvärr, men då går man gärna inte ut . hi hii


här så klipper hampus för fullt och elias han följer efter som alltid när man klipper gräset.


   


efter att hampus är klar så känner han för att bada så han har bytt om och då vill elias också bada så bara byta om p honom och sätta på badbyxor och sen fixa hans arm puffar och så i poolen med hampus och elias tycker verkligen att det är kul att bada och har jätte roligt där i poolen.


         


och sen så var det dags att gå upp och elias är ju inte så där jätte pigg på att gå upp men han kom upp sen och han var ju såå kall och frös så mycket så han stod och bara huttrade och skakade.


så linda in honom i en hand duk coh så ta in honom i badrumet och ta av honom blöta byxor och sen så in i duschen och värma sig i den ens tund och sen så klä på varma kläder och sätta sig i soffan coh äta lite vind druvor och kex coh kolla på tv och bara mysa och värma sig.


sen gick klockan och då fixade jag till mig och sen så kläde på mig skor och sen även elias och hampus och simon följde med till butiken för att handla godis och till kvällen coh tim han skule handla med sin kompis senare.


när vi kom hem så var det dags att fixa middag coh då blev det korv stroganof och ris och sen diska och så bolobompa tillsammans med elias och så natta in honom och sen så blev det fixa med chips och dricka coh ringa hem simon och så kollade vi på sommarkrysset coh dom åt godis coh vi myste i soffan coh bara hade det bra, sen när programmet var slut så var det natta in dom och läsa för dom och tim sov hos sin kompis coh jag satte mig i soffan coh bara softade en stund coh så kollade jag datorn en stund coh så blev det så klar natta in mig själv.


natti natti.


 


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 10 juli 2015 20:15

ja en ny hemsk dag som vänta och detta hemska väder som verkligen vänder upp och ner på mitt liv och inre själ och alla känslorna som bara sprutar åt alla håll och man vet inte vilken djäkla ände som man ska rycka sig fast vid, och allt är bara huller ocm buller och virr varr, och alla känslor bar akommer utan att man vet ordet av, så hemskt i bland så man vet inte vart man ska vända sig själv någonstans.


men det är ju bäst att man tar dom där hornen och rycker upp sig och tar sig till dusche coh fixar till sig så man ser någorlunda fräch ut, ja så gott det går då och så in med en maskin tvätt som jag bara måste göra och fixa med, sen blev det ställa sig vid disken coh diska upp det som jag hade lämnat, men inget vidare alls att stå där och se allt , men får ju skylla mig själv då som lämnade allt från i går.


när det var klart så satte jag mig i soffan en stund för att bara vila efter den där hemska disken, och då hade elias jätte kul och grejade och ahde sig och försökte hålla sig från kameran också.



älskar sin gräsklippare i alla fall.



sen kom han med sin boll från halen.



håller på i sin leklåda som jag hade vunnit på mamma mingel.



och var tvungen att gå upp och kolla vad doma andra gjorde och dom lekte med lego och grejade.



och sen när jag kommer ner så sitter elia i sitt hörn och ser lite butter ut och vet inte varför och vet inte vad han hålle rpå med helelr.



sen så gick simon ut och hampus var inne och spelade på datorn och grejade.



sen blev det lunch och ja det blev lite bättre väder ett tag och det kändes som det skulle vara uppe håll nu och solen började skina fram lite grann , ja det var ju inte så mycket kan jag säga, men man fick ju hopp lite grann.


och då blev det pasa på att klä på sig och elias och så gå till butiken och handla lite till kvällen och det var väldigt skönt när vi gick dit och så när vi kom ut ur butiken så ja det riktigt ösregnade så det var ju bara ställa sig under takoch vänta och se om det slutar.


men tyvärr så gjorde det inte det utan det blev mindre i alla fall och då gick vi hemåt för jag kände inte för att stå där hela kvällen liksom.


och så kom vi till skolan och där stod ju en lift och den blev elias verkligen intreserad av och tyckte det var väldigt spännande.






och så när vi kom hem så blev det fixa middag som blev rester som vi åt av i går.


och sen kom tim hem som varit borta i natt och elias blev jätte glad så klart så dom sitter och myser och kollar på bolibompa.



sen fick elias nonstop som han tycker är jätte gott.






sen blev det natta in elias och så tim fixade med popcorn och fixade med chips och dukade fram på vardagsrums bordet, sen så satt vi och myste med filmen smurfarna och elias han sov i sin säng och vi hade bara mysigt.


sen så när filmen var slut så blev det natta in och sova och läsa för barnen först och sen så gick jag själv och la mig i sängen, var så trött så behövde sova själv.


natti natti sov så gott.


 


kramar / mia   



Av miasolrosenmaria - 9 juli 2015 20:30

ja då var det morgon och mitt mående är si och så och inte blir det bättre av att det är sånt här väder ute där det bara regnar och är grått hela tiden, det blir såå jobbigt och gör en så deppig och allt tappar man som man skule behöva göra, men orken finns bara inte där.


men jag gick upp och duschade i alla fall och sen så blev det slänga i en maskin tvätt och så fixa te och sen så blev det fota mina fina tomatplantor, som jag sådde för ett bra tag sen.


eller rättare sagt jag testade med att lägga i en tomatskiva i två krukor och det kom upp plantor så jag delade upp dom små plantorna och planterade om i 3 nya krukor och dom växer för fullt så glad.



ja och sen så blev det på simon som alltid är glad när man kommer me dkameran och ska här fixa till sitt rum lite kanske.



och så hampus som jag inte vet riktigt vad han ska hitta på för något, men ser verkligen lite busig ut så att säga ja typ på språng eller så.



och när jag kommer ner så sitter tim och elia soch myser i soffan och elias han dricker, är så törstig och kollar på tv samtidigt som han tycker om.



och tittar man ut så verkligen regener det där ute vräker ju ner så pass, så inget vidare väder att gå ut i, så blir att hålla sig inomhus i dag .



sen blev det fixa till lite lunch och sen bara mysa i soffan och kolla på tv och även sitta vid datorn, finns inte så mycket annat att göra, jo självklart men jag har då verkligen ingen lust till något och ingen ork för det heller.


men fixa med tvätten som är lar det måste jag ju göra i alla fall och tyvärr så är det ingen ide att hänga ut den heller, som jag tycke rär så skönt att kunna göra när detär sommar, det är då man vill passa på att göra detmen nu får det bli inomhus.


ja sen så gick tiden och dags för midag coh efter det så blev det bolobompa med elias och så natta in honom och sen så softade jag själv tills det var dags att lägga barnen coh läsa för dom.


och sen så natti natti på er.


kramar / mia   
 

Av miasolrosenmaria - 8 juli 2015 20:30

åå jag vet inte längre vad jag har mig själv är så nere och känner ingenting, glädjen är borta och så ensam och själv, ingen ork och lycka huvudtaget, nedstämd och bitter.


men det är ändå bara att gå upp och fixa med det lilla och ta hand om barnen som måste göras i alla fall, och jag gick in i duschen som vanligt och fixade mig och sen slängde i en mskin tvätt och så blev det ta disk som jag hade kvar och det ska man ju inte göra så dumt av mig, och de tär såå lätt att ge fan i den och låta stå ännu en dag.


elias och tim busar i sängen och har jätte kul.



och elias han lägger sig på tim och har kul.



hampus och simon ligger och bygger lego och kollar på film.



sen så ställde jag mig och tog disken och sen kom tims kompis som han hade väntat på , och simon han drog i väg till lekparken fast det regnade så mycket, men han skulle träffa julia där.


och hampus gick till en annan, men han var inte hemma så han satt och grejade vid datorn en stund coh dom spelade där uppe tim och kompisen.


sen så blev det lunch och simon drog i väg i gen och tim och kompisen gick till lekaparken coh hampus också och sen så ringde jag och frågade om elias kunde komma dit och vara där med dom , och han gick dit och sen så kom dom hem och då skulle dom bada och även hampus också.


och jag fixade med middagen coh det blev pommes och hamburgare med sallad.


sen så kom kompisens mamma och skulle hämta honom så han hann inte äta någon mat fast jag började så tidigt med den, men men det är inget jag kan göra åt tyvärr.


men vi åt och sen så gick dom ut och var ute och elia soch jag satt och åt en glass och kollade på draken och dansade drakdansen tillsammans.




och sen så kom barnen in och då blev det lus medel i allas hår och så duscha och tvätta ur det, elias han badade med tim och då fick jag hjälp med elias när jag skulle skölja ur hans hår och det är så skönt att få hjälp med det.


sen så duscha dom andras och så i med medel i mitt eget och sskölja ur efter 10 min så det skulle inte vara i så länge som tur är.


sen så blev det natta in elias för nu var ju klockan ganska mycket redan och sen så natta in barnen och själv lägga mig tidigt för en gång skull och jag är riktigt trött, men läsa för dom först och sen natta in mig själv och sova.


sv så gott nu.


kramar mia       
 

Av miasolrosenmaria - 7 juli 2015 20:00

ja då börjar man bli tröttare och tröttareoch känner inte för något och orken finns inte där fast det finns så mycket att göra och som jag skulle behöva göra, men nej det blir inte mycket nu, finns inte energin så går det bara inte tyvärr.


jag tar det bara lugnt efter att jag duschat och har satt i gång tvätt maskinen så kalrt den måste gå i alla fall, och sen satt jag i soffan och gjorde inte så mycket mer än mös med elias och sen blev det lunch och ringa hem barnen som var hos en kompis, sen när dom ätit så drog dom i gen och elia shan fick lite vindruvor som han tycker är så gott nu och de tär ju bra att han gillar annan frukt än banan.




ja det blev lite data och spel och sen så ringde jag hem barnen för att vara lite med elias också och leka med honom och jag höll på med middagen som blev ris och kyckling.


här leker tim och elias med lego och har kul och bygger torn.






och här har vi ätit muiddag och efter den så fick dom en varsin hala majskolv som dom tycker är jäte gott och sen blev det bolibompa och jag kollade med elias och sen så natta in honom och så ringa hem barnen och så kolla på tv och sen natta in dom och läsa bok för dom.


och sen gick jag ner och satte mig i soffan med en kopp te och kollad epå tv och mös och satt även vid datorn en stund också i mellan.


men nu så säger jag natti natti på er.


kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards