miasolrosenmaria

Alla inlägg den 3 januari 2015

Av miasolrosenmaria - 3 januari 2015 18:00

ja god morgon på er alla där ute, hoppas ni haft fina och trevliga helger med jul och nyår och bara myst och haft det skönt med familj.


här är det upp och duscha och bara vara ett tag men i dag så blir det faktiskt att ta ner granen för nu börjar den verkligen göra sitt med all barr som bara börjar rasa för fullt, och det är ju bara dra av grenen barr också, barnen har ju kollat så då får den åka ut innan allting rasar på golvet, lika bra att göra i tid om man säger så.


Ja då blir det plocka ner granen i dag , för det går att dra barren från grenarna , och man kan inte nudda den för då rasar barren , så nu blir det ut med den .


ja elias leker med sina saker i lådorna och grejear för fullt, så skönt att han tycker om att greja för sig själv och vara i frd lite och bara vara och fixa med sitt.



 

ja och gubben han har plockat ner alla kartonger för att packa i hop alla jul saker och få ordning i lådorna så vi har allt som hör advent till i en och sen gradiner i en och granen i den sista , då behöver man ju inte hålla på och leta när det är dags för att plocka fram i gen.



efter att elias vaknat efter att sovit en stund så blev det hålla på i en låda som han hade små saker i och det var ju väldigt intresant eftersom han inte håller på med dom så mycket.


sen var elias uppe med barnen på över våningn och grejade och där satt han och lyssnade på musik och hoppade och sjöng med på sitt eget lilla vis, så söt han är .  


 


sen blev det att ropa ner dom som ville hjälpa till att plocka ner granen och det var bara simon, tim och elias, för hampus spelade i stället .


ja så det blev ner med den och elias tyckte det var jätte kul att få plocka av kulorna och allt som satt där i, och sen lägga i dom i en låda.


sen blev det sopa och fixa och dammsuga barren som var kvar och inte sop borsten inte tog upp.


sen mys i soffan och natta in elias och barnen tog fram godis och vi kollade på en film för det fanns ju inget att se på tv då .


sen blev det kolla på en film på 4 an men jag vet inte vad den heter tyvärr, men när den var slut så blev det faktiskt sängen som väntade.


Mia Maria Anderssons foto.


Mia Maria Anderssons foto.

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards