miasolrosenmaria

Alla inlägg den 13 januari 2015

Av miasolrosenmaria - 13 januari 2015 13:15

   ja ny morgon och i dag är jag verkligen såå trött och ingen ork alls har så gick upp med elias och hade bytt och allt på honom och sen fick han ligga och mysa in soffan och kolla på boli bompa.


Tim och Simon var också redan vakna då så dom satt också i soffan och mös och sen gick dom in och fixade med frukost som dom är såå duktiga med att göra och såå skönt .


sen borsta tänder och allt som ska göras innan dom ska till skolan, och då klädde dom på sig och allt funkade ganska bra förutom att fick roblem med simon som började bråka som attans för att han inte fick dom vantar han hade i går som han fick av tim, för nu hade tim tagit dom och då vägrade simon gå till skolan .


men det var bara för han att gå och klä på sig och gå dit, ingen ide att vara hemma när det gäller mig sen får han bråka bäst han vill och vantar fans det så han behövde inte frysa som han ansåg att han skulle göra.


men jag kände inte för något alls i dag, så i dag blev det bara tvätta av mig lite lätt orkade inte ta mig in i duschen och kände inte för det heller, sen satt jag bara i sofan och kollade på ingenting om man säger så, joi det var ju boli bompa på tvn då, gubben gick och handlde och då skrev jag vad mer jag behövde hem.


sen så gjorde jag i ordnng te och fixade kanalerna på tvn som man måste bara söka varenda dag, börjar bara bli så less på det.


och det blev sätta sig och kolla på hem till gården och söva elias och bara vara just , och det var ju ganska skönt det också.


men sen efter en stund så kom elia supp i gen så då satt vi och mös en stund och sen göra i ordning lunch och efter det så gick gubben och handlade för han hade ju glömt en sak och sen skulle han även gå in och skriva på fritids att simon ska gå hem efter skolan.


sen satte jag mig vid datorn och skulle fixa lite på bloggen och få till alla färger som jag ville ha, men det gick inte som jag ville .


men sen kom barnen hem en efter en kom in, och simon göra läxa och allt fungerade jätte bra med den, och sen så ringde han ett samtal till en kompis och började klä på sig för att gå ut och då hängde hampus också med och gick ut.


och jag fixa middag som blev fisk med bea sås på i ugnen och kokt potatis och även koka lite ris så maten skulle räcka.


sen blev det sitta en liten stund här och sen ta tvätten som skulle vikas, och det var ett gäng som låg i tvätt korgen, sen kolla på tv och det blev massa tjafs med simon och han bråkade för minsta lilla sak, och det blev inget trevligt alls, och sen bädda en säng.


sen fixa elias för kvällen och välling och vi satt och mös i soffan och kollade på halv 8 hos mig och dom andra satt i köket och fikade med smörgås innan det var dags att lägga sig, för i dag blir det tidig kväll eftersom dom är såå trötta och bivit så sent alla andra dagar.


och det blev läsa en stund för dom när dom låg i sängarna och sen bygg lov och sen började jag fåå så ont i magen så jag viste inte vart jag skulle ta vägen alls, sen kom simon ner och sa att han blödde och jag har inget plåster så fick ta en hand duk att lägga i sängen och sen skulle han sova.


sen kollade jag på gotham på 4 an , men måde inte alls bra i magen av någon anledning såå jobbigt och gjorde inget annat än sprang på toa , men sen var det bara lägga sig själv och få lite sömn.


så natti natti.


     

 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards