miasolrosenmaria

Alla inlägg den 27 januari 2015

Av miasolrosenmaria - 27 januari 2015 18:45

ja då var det en ny morgon och jag mår så där, har sovit ganska dåligt i natt, vridit och vänt på mig och sen eias som gnällt till och från, så det blev inte så där jätte mycket sömn, och sen så vaknade elias väldigt tidigt i dag och då la jag honom i soffan där han brukar ligga för att kolla på tv och gubben var vaken och snart väcka hampus.


och jag gick faktiskt och la mig i gen för att få lite mer sömn var ju såå trött så det var inte värt att vara vaken den tiden för jag är inte alls på humör då kan jag lova, säg fel ord så brusar jag upp direkt, nej bättre att jag får sova någon timme till.  


men sen när jag vaknade så blev det att jag satte mig i soffan med elias och gav lite välling och sen så gick tim och simon till skolan och jag fick en kopp the av gubben.


men sen så gick jag och plockade fram kläder och sen så gick jag in i duschen och fixade mig och elias var med i badrummet och grejade med sitt lego som han hade med sig in.


men sen vart det väldigt tyst, och jag kollade vid sidan av drapperiet och då står han så fin på toaletten och håler i simons tandborste och borstar för fullt och ser så nöjd ut, det var bara att öppna dörren och ropa på gubben att hämta min telefon och ta kort för det måste man ju bara ha kvar.












 

ja och under tiden så duschade jag klart, så jag skule kunna gå ut och klä på mig någon gång  


och när jag hade kätt på mig och kom ut ur rummet då står lill plutten ute i hallen och jag vet inte riktigt vad han har i görningen eller tänker hitta på.   




och sen så skulle gubben ta och fixa lite smörgås och the och ja som vanligt lilla elias ska vara med så klart.



och elias ville också ha en lite smörgås.


och sen ville han ha lite te i en egen mugg och då drog han i väg med den och satte sig i vardags rummet på sin lila stol , ja han är ju för gullig.  



ja och sen så blev det natta in honom för en vila på dagen för han är så trött då och behöver få sin sömn för att orka med hela dagen, och då kolade jag på hem till gården och bara mös, men jag mådde fortfarande inte så bra efter i går, det sitter i ett tag tyvärr, men lite lugnare i dag i alla fall.


men samtidigt så kan det bara smälla om någon säger fel eller något går fel för mig så blir det inte så kul.


sen så kom lill plutten upp och då fick jag sitta en stund med honom och bara gosa och mysa som är så underbart härligt, och han älskar att sitta med mig en bra stund.


sen blev det lunch och då fiskpinnar och stek potatis.




ja och under tiden så kom ju solen fram lite grann också, såg så mysigt ut.




sen så efter ett tag så kom ju tim och simon hem från skolan och här sitter tim med elias i köks soffan och bara myser en stund.



och simon skulle göra läxa skriva veckans ord som dom ska träna på så dom kan dom utan till och stava.




och gubben och jag försökte spela lite kort samtidigt.



och här gör simon matte läxa som dom också har med sig.



gubben rätta matte läxan .



och sen så blev det middag som skulle göras och då blev det kokt potatis och fisk i ugn med egen hemma gjord ägg sås som ska stå i ugnen och puttra ett litet tag och sen rivna morötter till så klart.


elias fick lite morötter och äter lite.



och efter middagen så var tim med elias och byggde lego och stora torn.



sen blev det göra i ordning väling och natta in elias och bara mysa och kolla på tv.


sen bygg lov och gotham.


och efteråt så blev det natta in mig själv.


sov så gott nu alla där ute.


 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards