miasolrosenmaria

Alla inlägg den 4 januari 2015

Av miasolrosenmaria - 4 januari 2015 18:30

ja då var det morgon och söndag så i dag blir det städning och sånt som ska gäöras.


tvätt maskinen den går för fullt också som vanligt och behövs ju, blir ju så mycket tvätt hela tiden och sen när dom ska byta säng kläder också med städningen så måste den ju få gå .


så barnen dom gick upp och började i sina rum och jag höll på här nere med att plocka undan massa leksaker från golvet och plocka bollar som låg över allt under sofforna och lite var stans.


sen ut med mattan på alltan för vädrning och sen skaka så mycket som det går, men den får ligga där och vädrasunder tiden i alla fall och då blir det frächare inne när man tar in den.


sen när tim var klar med sitt rum och badrummet så frågade han om han fick montera i hop bil banan till elias , så han skulle lära elias att köra och leka med honom.





ja men elias är inte med där inne utan ute i hallen och grejar med några klossar medan han väntar på att tim ska bli klar.




sen så var tim klar och då fick elias vara med där och köra och ha kul.


 


jag fick en idee att göra om i vardagsrummet, och byta lite plats på möbler och fixa någon hylla, och skulle försöka söva elias som vaknade bara efter att jag lagt honom och ville inte alls sova, så det blev bara ta upp honm och sen fick han vara vaken och greja, lika bra det men sen hålla honom vaken resten av kvällen då för han ska inte sova tidigare .


och här ligger han i skåpet som vi flyttade.



sen blev det middag och bara lugnt och skönt, och badning för elias och barnen duscha och bada.


sen blocka in filmerna och wii spelet så att allt är i skåpet och inte på bänken, och det känns så mycket bättre att ha det i skåpet och elias kommer inte åt dom sakerna och ska trycka på knappar och sätta i gång och så.


sen tv som gällde och då blev det natta in elias för natten och kolla på återträffen som var på 1 an och den hade jag velat se, och blev så glad när den kom på tv.


men samtidigt så skulle jag egentligen lägga mig tidigt för att det går ju inte att lägga sig varenda kväll vid 23,00-00.00, måste ju komma i säng normaltid också.


men kollade klart på den sen blev det sängen som gällde.

Mia Maria Anderssons foto.

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards