miasolrosenmaria

Alla inlägg den 30 januari 2015

Av miasolrosenmaria - 30 januari 2015 21:52

ja då var det en ny morgon och elias vaknade tidigt och gubben och hampus var vakna men skulle precis i väg, simon var vaken så han och elias låg i soffan och mös och kollade på tv så jag gick och la mig i sängen men var vaken då, så det blev bara vila i stället.


sen efter en stund så kom tim upp och då kom han in till mig och frågade om en spel dosa till ps 3 som jag inte viste något om, och att pappa hade åkt med hampus så han får prata med pappa sen när han kommer hem.


ja sen var det se till att dom borsta tänder och gjorde allt klart, för sen var det dags att gå till skolan, ja tim drog i väg men simon skulle som vanligt krongla, och nu var det helt plötsligt ett måste leta efter ett par skor som han skulle ha till gympan och inte hittade.


jag viste heller inte var dom var någonstans, och jag sa till honom att han måste gå till skolan nu, det går inte att komma så här på morgonen 10 minuter innan skolan börjar att leta efter skor.


men fick han inte med sig ett par så skulle han inte gå, så då började han med det, sen sprang han upp och bara tog några skor som fanns i förrådet i alla fall och drog i väg.


ja ja det är såå roliga mornar i bland, sen ville elias ha sin välling och mys i soffan och sen blev det duschen och fixa mig och elias stod och porsta tänderna med sin tandborste den här gången. hi hii


sen plocka ur en säng och slänga i maskinen och köra i gång den, och sen värma lite risgröt och elias ville också ha, men först byta blöja och duscha honom och klä på.


sen en liten bild på solen.



sen satte vi oss vid bordet och åt, han åt riktigt bra fick värma på lite mer och lite mer, så kul att han gillar den gröten för då kan man göra så att det finns och bara värma på .



var tvungen att ta en bild till ute när det var så härligt väder och solen sken för fullt.



sen satte jag mig vid datorn och skulle greja och kolla lite och spela lite på fb så klart och elia shade ju jätte kul med sitt fina piano som han satt och tryckte på och lyssnade.



 

och sen satte han sig hos mig en stund med snuttis och tuttis, och han blev så trött och la sig på bordet med huvudet och skulle somna, så det var bara fixa med sängen coh sen gå på toa och fixa vardagsrummet och sen tvn, sen så bara natta in honom för nu var han riktigt trött och somnade väldigt fort.


så la honom i sängen och sen fixa lite the till mig och sätta mig i soffan och bara mysa och kolla på hem till gården som äntligen var och då slutet på veckan, och sen prata med gubben som ringde och kollade läget och så.


sen så kom lill pluttis upp traskande och då satte vi oss och mös i soffan och han var väldigt pigg för att precis vaknat, ville inte alls sitta länge hoss mig, men vi satt och kollade på bolibompa en stund och sen så frågade jag om vi skulle fixa något att äta och då rusade han in till köket.


sen satte jag honom i stolen, men fick inte ta tuttis utan han skulle ha den i munnen, så då fick han ha det och ta ut den själv när han ville.



sen kom gubben hem i dörren och elias hade inte alls börjat äta och ville inte ha heller, och posten hade kommit och då var det 2 filmer som kom och dom ville elias titta på och kolla på bilderna.


gubben satte sig och åt och kollade på fb och sen drog vi ett parti kort och sen öppnades dörren och då kom sabina för hon skulle hämta post som var här, och då började hon busa med elias.


och efter en stund så kom hampus och han var hungrig hade inte vart någon god mat i skolan tyvärr.


och sen kom dom andra 2 och då blev det full fart och simon skulle ringa och kolla med en kompis och sen ringa en annan, sen drog han i väg till skolan och hampus drog i väg han med ´.


och efter en stund så kom dom tillbaks och då skulle dom hämta lite verktyg för att bygga på någon koja och greja.


kom hem sen och ville spela och då satt tim med sin syster och spelade , och det blev tjat om andra spel och allt, och jag höll på med maten och det blev kött och potatis och sås med grönsaker till.


elias och jag bytte en säng och fixade och sen plockade ur tvätt maskinen och la det i torktummlaren, och sen så satte vi oss och kollade på tv och då var det bamse på bolobompa och det gillade han jätte mycket att kolla på, sen blev det göra i ordning honom för kvällen och fixa välling.


och så satte vi oss i soffan och kollade på amigos samtidgt som han åt vällingen och skulle nattas in, somnade väldigt fort och sen så blev det fixa med ljus och tända och poppa popcorn ocg fixa chips och saft. och sätta oss och kolla på fångarna på fortet.





och efter det så natta in barnen som var jätte trötta och höl på att somna, och dom ville att jag skule läsa så det gjorde jag lite snabt och sen sov dom så gott, jag fixa lite vid datorn och sen så natta in mig själv.


 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards