miasolrosenmaria

Alla inlägg den 7 januari 2015

Av miasolrosenmaria - 7 januari 2015 13:15

god morgon, ja eftersom det blev såå sent i går som det egentligen inte alls var tänkt, utan skulle ju komma i säng tidigt som sagt men blev ju tvärtom.


ja det blev ju att jag fick sova längre på morgonen efter att elias vaknade så gick jag och la mig i gen, för annars så orkar man ju inte med som sagt, så skönt att få sova ut också.


men när jag vart in i duschen och fixat och klätt på mig så kollade jag ut och vad får man se jo att det hade ju kommit lite snö under natten som jag inte trodde att det skulle göra.


så barnen dom satte på sig kläder och gick ut och lekte och grejade, men sen kom dom faktiskt in i gen och det var för att sätta på sig termo byxor eftersom dom skulle gå och åka pulka så dom drog i väg direkt i gen, och det är ju bra att dom passar på medan det finns snö , ja den lilla som kom.


elias sovit en stund och myst i soffan med mig under tiden och sen så gick han ner och in i köket och jag sak fixa lunch och då håller elias på med sin snuttis som han älskar såå mycet och grejar hela tiden med.



hampus kollar vad gubben gör på datorn


elias ligger på snuttis


ja då har barnen kommit in och så klart hungriga så då blev det lunch och dom hade ghaft jätte kul där ute och kan ju säga att dom var ju inte lite blöta heller, men så blir det när det är sån där blöt snö men hudsaken är att dom hade kul.


ja dom fick spela en stund på tvn och jag gjorde inte så mycket utan mest tog det lugnt i dag och softade, satt vid datorn och fixade och spelade lite och var med elias och myste för han var lite pumsig så ville bara gosa och mysa så vi satt i soffan tills det var dags att fixa middag som blev spagetti och köttfärs sås.


och efter det så blev det bad och då badade simon med elias och hade kul så klart och då gick jag och gjorde lite annat som fixa elias säng och plockade fram blöja och pjamas som han skulle ha på sig efteråt.


sen blev det mys och kolla på bolibompa och tyvär så var elias väldigt grinig och trött men för tidigt att sova så försöka hålla honom vaken en stund till tyvärr och det är ju inte så där jätte lätt när någon är såå grinig, men det blev att försöka leka med något och då blev det ju boll som han tycker är jätte kul att hålla på med så klart.


men sen blev det göra i ordning honom kolla blöja och sen borsta tänder och fixa välling och sätta mig i soffan och bara mysa och han åt vällng och sen söva honom medans halv 8 hos mig var på ch sen lägga honom och barnen gjort i ordning sig med byta kläder efter att dom duschat och så, sen satt dom och kollade på svergies mästerkock på tvn.


och när det programmet var slut så var det bara för barnen att natta in sig och lägga sig i sängarna och sova för att orka upp till skolan i morgon.


sen blev det sätta mig med en kopp the och kolla på lyckliga gatan som är ett nytt program som börjar i dag och det ska bli intressant hur det kommer vara.


Nu så blir det sova som gäller för komma i säng tidigt och få i gång dom vanliga rutinerna för skolan börjar i morgon.
Så nu säger jag natti natti på er

Mia Maria Anderssons foto.

Mia Maria Anderssons foto.

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards