miasolrosenmaria

Alla inlägg den 29 januari 2015

Av miasolrosenmaria - 29 januari 2015 17:30

god morgon på er och det blev ännu en ny dag som man ska hitta på något med, men sova lite först så klart så man har lite energi till att hålla på.


sen blev det elias som gick först och sitta med lite välling och sen blev det duschen och fixa till mig själv och lite smink för en gång skull, och sen blev det lite the och smörgås.


ja lite solsken var det ute, så härligt att man får se den lite grann titta fram, det är ju inte offta om man säger, så den vil man ju ha mer av kan jag lova..

och väldigt mycket is och mycket snö som smällt.



ja elias han pyysla för sig själv och bygger lego som han tydligen fått för sig att göra varenda dag och det är så kul att han gillar det, och sen är det bra att han kan hålla på själv och greja, ja och han står så klart i lådan som legot ska ligga i då.. hi hii



sen kommer han in i köket och visar vad han byggt och sen sätter han sig på golvet och håller på och grejar och fixar med sitt fina bygge som han varit så duktig att göra själv..



sen så ville han också ha the som jag tog i en riktig mugg, inte någon pipmugg eller flaska, nej det dög inte alls kan jag säga så det blev en riktig mugg som han blev så glad att få.



och sen så blev det byta blöja och kläder för att natta in busfröt för att sova liten stund och han var ju så trött.



somnade väldigt fort kan jag lova, så mysigt att sitta med honom.



och när jag lagt honom i sängen så blev det plocka massa leksaker från golvet och alla dessa bollar som låg utspritt på hela vardagsrummet och sen plocka upp bordet i soffan och slänga ut mattan och slänga tvätt i tvätt stugan.


men sen bara ta det ugnt och spela lite kort medans elias sov.


ja och här har jag ritat lite kort, men det var ju ett bra tag sen , som sagt men tänkte jag måste ju ta lite kort på dom också att ha kvar. hi hii



och sen när elias vaknat så satte vi oss i soffan och bara mös en stund , men han hade inte direkt någon ro för det, för blev så fundersam eftersom bordet var uppstält och mattan borta, ja det var väldigt konstigt att vakna til ..


så det bev lunch och sen så börja städa, dammsuga och sen skura och städa ur hela badrummet och sen ta in mattan och dammsuga av den, även om jag redan skakat av den så gott jag kan, så blir det ändå dammsugning också för att det ska vara ordentligt städat.


sen vila lite med ett parti kortspel och elias han stod så klart vid tvn och grejade och kollade på den.



och sen blev det barn som kom hem och det var hampus som kom först för dom andra 2 hade ång dag i dag, så hampus lekte och busade med elias.




gubben var tvungen att gå och handla så vi kunde göra middag som skulle vara ugns pannakak och sen fixa smeten när han kom hem, hampus och simon hade gått ut och kolla om någon kompis kunde leka.


men var tvungna att komma hem eftersom maten började bli klar och sen fixa dom köket efteråt, och det blev mys i soffan med tv, sen göra i ordninmg elias som började bli väldigt trött och då kolla på farmen och sen blev det familjen annorlunda som jag följt ända sen det började och tycker om detta program så mycket, och barnen dom vill också kolla på et.


sen natta in dom och då läsa boken i gen och det blev inte så länge för jag hade så fruktans värt ont i ryggen och kunde inte sitta så länge där på stolen i hallen och läsa tyvärr.


gick ner och satte mig i soffan för att bara få vila min rygg och då kollade vi på djurskyddarna och efter det så blev det natta in, men först kolla av datorn och sen skriva i kontakt bok och sen göra mig klar för att slänga mig i säng.


sov så gott och sköt om er.


 
 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards