miasolrosenmaria

Alla inlägg den 18 januari 2015

Av miasolrosenmaria - 18 januari 2015 10:45

god morgon en ny dag att vakna till och ta det lugnt här på morgon med lite soffmys med elias och sen blev det in i duschen och klä på mig, barnen upp och städa sina rum och tim ringde en kompis som skulle hämta honom för dom skulle inte vara här, och simon drog också i väg till en tjej kompis , så då var hampus hemma men sen drog han ut och lekte i snön med en kompis och grävde och hade sig , ja han hade kul.


jag stor sdädade här nere, tog ut mattan och sen plocka och fixa i bokhyllan med elias saker och plocka upp från golvet och grejade och sen dammsög i alla vrår och hörn och golv, sen blev det skura och fixa och tvätt maskinen gick för fullt, och sen så blev det dammsuga trappan och hallen och badrummet på över våningen och skura den som bara den och det var verkligen inte lätt att skura för barnen hade sen förra helgen använt diskmedel och det var inte lite dom hade haft på, för dety bara skummade och skummade för fullt så det var att stå där och fixa tills det var borta. hi hiii  


men sen så blev det fixa lite lunch till elias och han var inte alls pigg på att äta så det blev byta på honom och sen nattain honom och då satt jag i soffan och bara tog det lugnt och sen ringde simon och frågade om att äta hos sin kompis och det fick han göra, så det blev bara hampus som skulel ha lunch här hemma, så gjorde i ordning till honom och fick gå ut och ropa in honom för han var inte så långt bort som tur var.


sen gick han ut i gen när han ätit klart och fortsatte greja i snön.


sen vaknade elias och då myste vi i soffan och bara tog det lugnt och hade det mysigt tills han själv vill gå ner och greja och då blev det full fart, och så gjorde jag lite ny lunch till honom och han åt inte mycket då heller, men han åt det lilla han åt.


sen blev det ta in mattan och dammsuga den och greja och plocka ner bordet och sen plocka ur maskinen och lägga i ny maskin och hänga tvätt och allt sånt.


sen vika kläder för fullt för den hade ju växt denna hög, och det går fort om man säger så.


Vill så gärna ha och kunna köpa en symaskin som jag såg på jula förr 500 , men tyvärr så får det vara när man inte har ekonomi för det nu tyvärr . Men men det kommer väl fler tåg antar jag ...  


det är ju sant


Den Värkiga Verkligheten & gemenskapens sida.s foto.


* Var inte alltid stark för andras skull, var det för din egen. * ❤️


det är ju verkligen sant som det står.


Maria Siwungers foto.



sen så fick hampus gå in till sin kompis och vara där en stund och sen plockade jag fram en stol och klipp maskinen och så ringa hem simon och då började jag klippa honom och han fick byta kläder och duscha, sen ringa hem hampus och han var inte alls pigg på att komma hem och när han kom hem så var det klä av sig för han var ju jätte blöt och sen skulle han klippa sig men det var inget han ville göra men det var bara sätta honom på stolen och så klippte jag honom och sen duschen.


efter det så klädde han på sig och gick till sin kompis en stund till.


jag fixa middagen och sen så fick han komma hem och då äta, tim vet jag inte när dom kör hem honom så det får vi se.


efter middagen så blev det bada elias och han fick leka av sig lite och sen blev det mys i soffan till bolibompa och bara vara efter den här dagen.



ja sen så kom tim hem och då hade han redan ätit hos sin kompis och då blev det in i duschen och sen byta om oc sen skulle dom fixa fram kläder till i morgon och fixa väskorna så allt är klart i morgon när dom ska till skolan..


sen blev det lite tv och natta barnen och sen själv sova för ska upp tidigt i morgon.


så natti natti

 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards