miasolrosenmaria

Alla inlägg den 6 januari 2015

Av miasolrosenmaria - 6 januari 2015 13:30

ja då var det morgon och jag fick sova lite längre i dag för var ganska tött, men sen när jag gick upp så var det in i duschen och bara få vakan till och stå där kan man ju göra länge om man vill, men det gör ju inte jag , kostar för mycket att slösa med vatten på det viset.


men sen blev det the och mys vid bordet och men jag åt ingenting och sen blev det sitta och mysa i soffan och kolla på filmen sammy 2 på 4 an och då samtidigt gosa med elias och söva honom för han är trött och har sin tid att sova, så försöker hålla det varje dag , och det blir ju rutin för honom som är väldigt bra.


eter det så blev det lite lunch till dom äldre grabbarna eftersom tim skulle bli hämtade av sina kompis och åka med kompisen hem till honom och vara där, så få se när man ser honom sen då.


jag hade slängt i tvätt i maskinen på morgonen så nu ska den hängas och då var jag på över våningen och hängde och elias var ju där han med och grejade för full och hade lite bus för sig som sagt.


ja elias han hittade hampus dator och la sig i sängen och knappade för fullt på den , måste ju passa på medan han kan och brorsan är borta.


satte mig vid datorn en stund och skrev och grejade och spelade ett spel, sen blev det sätta mig i soffan och spela wii med simon och vi spelade marios brus eller hur man nu skriver det, sen in i köket och fixa middag som blev stekt potatis och kött och efter det ta det lite lugnt och det var fullt upp där på över våningen med dom 2 och elais var ju också med där.


och jag gjord i om lite i vardagsrummet i söndags med lite om möblering som vanligt, kan ju inte hålla fingrarna i styr när det gäller den biten, är ju alldrig nöjd med hur det är .

men så här blev det i alla fall.




ja tim har inte kommit hem ännu och klockan är mycket så nu börja göra i ordning elias för natten med byta till pjamas och sen fixa välling och sätta mig med honom i soffan och natta in honom, och samtidigt så kolla jag på halv 8 hos mig.


och nu så har jag lagt elias och ska sätta mig och kolla på bygg lov som kommer och få se när tim dyker upp, men som sagt kul att han har någon att vara med och sen kom han ju dit så sent så dom låter det vara lite längre antar jag.


men som sagt kul att dom har kompisar att vara med , det behövs ju också att bara få göra lite annat med bara sin kompis utan sina syskon också.


såå fint

Nice! <3


ja tim kom hem sen i alla fall och då satt han och kollade på bygg lov med oss en stund innan det var dags att göra sig i ordning för att lägga sig.


så nu ligger barnen och själv ska jag kolla på gotham på 4 an och bara softa som sagt.


såå vackert.

LOVE! <3


Nu så är det sängen som gäller och lägga huvudet på kudden och nu sova så natti natti

Mia Maria Anderssons foto.


Mia Maria Anderssons foto.





Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards