miasolrosenmaria

Alla inlägg den 26 januari 2015

Av miasolrosenmaria - 26 januari 2015 17:45

ja det var en vanlig morgon och elias vaknade tidigt som vanligt, men då får han vara uppe med pappa en stund medans jag lägger mig en stund till och sen vaknar jag vid 8,30 och då är tim på väg till skolan, men simon och hampus är hemma.


ja hampus har vi ju problem med att få i väg och det har ju med hans diagnos att göra och simon hade ont i magen så därför så är han hemma, men kan ju börja undra om det verkligen är så, men men nu är han hemma i alla fall.


men jag var tvungen att kolla mitt konto för att se om jag fått in min föräldrar penning som jag väntat på nu och räknade med för att klara av betala räkningar.


men det visade sig inte har gått in något så var ju tvungen att ringa försäkrings kassan och kolla med dom och då sa dom att det är i feburari som dom kommer och jag fattade inte hur hon fick till det när jag hade lämnat in innan den 15 januari, men så var det så jag viste inte vart jag skulle ta vägen och sa till gubben hur det var och han blev skit irriterad för vi hade ju sökt från dec 2014- jan 2015 och då ska man få i januari.


så det var ju bra ringa i gen och jag gick även in på datatorn för att kolla mina sidor på deras sida och det visade att det var rätt det hon sagt till mig, men jag lämnade telefonen till gubben för jag orkade inte ta detta samtal i gen, och då satt han och spelade kort med grabbarna och väntade på att komma fram.


men jag orkade faktiskt inte att sitta och vänta, tårarna började skocka sig i ögonen och jag ville bara bort från alltihop, så jag smög i väg upp på över våningen och satte mig längst in i förrådet vi har där och gömde mig bakom kartonger och kläder som hängde, och började gråta och skaka hela jag, knäcktes totalt av detta och bara hyper ventlilerade och blev nästan tokig.


och sen så började gubben ropa och leta efter mig men jag svarade inte för jag orkade inte ta mer och bara ville vara i fred, men sen så hittade barnen mig och då kom han och sa att jag måste sätta mig vid datorn för att han skulle få hjälp med att fixa detta av den han hade i tråden från försäkrings kassan.


så det var bara gå in på mina sidor och söka föräldrarpenning men då fixa från dec 2014- januari 2015, och sen så fick jag vänta på att hon skulle god känna den för hon hade fått in den, och sen sa hon att den var klar och att jag skulle få den 28 / 1 så det kändes så skönt, men jag var så upp i varv och kunde inte bara släppa detta och svårt att lugna ner mig.


det är tur jag har min fina vän som alltid finns där när det gäller, fick låna utav henne en liten summa, men det är knappt det räcker i alla fall, det är bara pussla och fixa som gäller, och tyvärr så har vi inte til ett buss kort så gubben kan ta sig till jobbet så jag vet inte alls vart jag ska ta vägen eller vända mig, mår bara skit just nu.  


gubben ville att jag kom och satte mig i köket för han hade gjort the och jag egentligen inte als sätta mig där men gjorde det ändå och sen så tog vi ett parti påker, men sen så gick jag in på toa och bara bytte om, orkade inte alls duscha tyvärr, men så nere var jag så då skiter jag i mycket.


men barnen var på över våningen och hade hämtat in lego som dom skulle bygga med och elias var ju också med där och kollade på .




men gubben och jag satt och spelade kort och elias ville också spela för han hade en egen kortlek som han fått av simon för den fattades det så många kort och kunde inte spelas med.



så hampus satte sig och spelade med elias fast bara lägga ett kort och elias fick lägga ett kort och det blev bara som det blev eftersom elias inte vet hur man gör och kan inte skillnaden på korten men han hade ju roligt och tyckte det var jätte kul.




sen blev det natta in elias och han får sova lite och då kollade vi på hem till gården också sammtidigt och sen så lägga honom och ta en kopp the och bara softa och jag mådde fortfarande inte bra efter morgonen.


sen vaknade ju han tidigt och då satte jag mig med honom och sen så blev det lunch och då fick elias fart in till köket men ville inte alls sitta i sin stol, så då värmde jag en annan tallrik med blod pudding som var kvar sen i går och då satte han sig och åt för fullt.


sen blev det mer kortspel med påker för att bara skingra tankarna för min del, fast jag hade ju liksom tänkt något annat i dag som städa och fixa , men ingen lust alls för det och ingen ro till det heller utan bara sitta och bara vara och spela kort.


sen så blev det fixa middag och tim kom hem han gick lång dag i dag så det blev lite snabbt i hop plock som spagetti och bajkon sås med grönsaker och sen duka och fixa.


men sen blevb det massa tjaffs vid matbordet om att det var inte gott och det smakade grönsaker och allt, det spelade ingen roll om dom plockade bort grönsakerna och då tyckte jag dom kunde äta spagettin i alla fall, men det var en som vägrade för det smakade grönsaker och började sätta på sig luvan och tjura.


och alltså jag viste inte vart jag skulle ta vägen med mig själv, jag blev skogstokigt och tog hans tallrik och slängde i det i durkslaget och sjölde av det och slängde i det i en kastrull och la i en klick margarin och satte på plattan, men allt blev bara fel och det rasade burkar från kylskåpet och då bara brast det och jag bara sparkade i väg allt och bara skrek och sen gick jag där i från och in i mitt rum och började skaka och hyper ventilera och bara grät och kunde inte hejda mig längre.


jag bar akände att jag håller verkligen på att bli tokig, och viste inte hur jag skulle hantera mig själv alls, ville bara försvinna för jag orkade inte alls med mig sjävl längre jag bara brast helt och hållet.


sen satte jag mig vid datorn i mitt rum där jag kunde sitta lite avskides och bara få vara och göra något annat en stund, och satt där medans gubben var och handlade lite grann.


sen satte jag mig i köket och då spelade vi lite kort och barnen spelade inne i vardagsrummet tillsamamns med varann.



och elias var med i köket och höl på med lego och byggde och grejade bredvid pappa.





 


och tim satte sig och gick in på en sida där man tränar på mutiplikations tabellerna, och han skulle träna på 6 ans till i morgon.



och gubben vill inte vara med fast jag tar utan ljud och blixt så fattade han ändå vad jag höll på med.




ja fick ett i alla fall då han inte märkte något, så hade lite tur där.



sen blev det dags att fixa till elias och göra välling och sen natta in honom och så och då kollade vi på farmen som inte är så där jätte intressant, jag gillar inte riktigt det programmet, och sen var det robert gusatavsson 25 år så det var inte så mycket att se på tv, men baka skulle jag också göra och så klart bröd så det blev lite senaste laget och jag blev så irriterad att han inte köpte bröd när han var i butiken så jag slapp detta med bakningen att göra eftersom det blev så sent.


men som sagt var ju tvungen ananrs hade dom ingen frukost i morgon tyvärr.


men sen började jag bli såå trött, kändes av efter dagen om man säger så, så det var göra sig i ordning för natten och brödet hann bli klart och in i kylen och sen sova.


men sammtidgt så var jag upp i varv men helt slut så det blir väl somna fort bara jag lägger ner mitt huvud.





 



Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards