miasolrosenmaria

Alla inlägg den 5 januari 2015

Av miasolrosenmaria - 5 januari 2015 19:00

ja då var det ny dag och en ny morgon och i dag blir det bara lugnt och skönt, först så duscha och fixa, sen blev det sitta vid datorn en snabbis och gubben drog till uppsala.


simon och hampus dom gick ut för att hålla på med någon koja ch hampus tog med sig sin verktygs låda som han hade fått i jul klapp och var så glad över för han älskar ju att hålla på att snickraq och såga och vet vad.


och tim var inne med mig och elias och vi satte oss och myste i soffan för att kolla på filmen sammys adventure och då sövde jag elias samtidigt och vi hade så skönt där i soffan jag och tim.


men sen så ringde jag hem simon och hampus för dom hade varit ute så länge och nu så började en ny film som jag tänkte dom kunde komma in och se och få lite värme också.


och när jag tittade ut så får det jätte fin snö ute som man knappt ser med det flyger där ute i alla fall.

Far väldigt fint snö i luften , man ser inte mycket på fotot ��


så det var ju tur att jag ringde hem dom då tyckte jag.


sen blev det film, green lantern på 4 an, och samtidigt så började jag med lunchen också så den blir klar innan elias vaknar, så den hinner svalna lite så han kan börja äta han med.


och samtidigt sitta och kolla på tv, men det går ju bra det med bara lite spring så går det, hahaha


sen vaknade elias och då var det sitta och mysa och då fixade hampus med maten och vände i stekpannan och hjälpte till såå snäll.


sen lunch och efter det så gick dom ut i gen och då följde tim med som inte har varit ut något alls i dag så han också fick luft tyckte han.


och direkt efter dom hade gått ut så kom gubben hem och hade med sig lite av varje med mat som skulle i frysen, och sen var det middag som skulle göras och det blev ugns pannakak då.


sen blev det tv som gällde och då blev det en ny film som hade kommit på posten och efter det så bara göra sig i ordning för kvällen och hoppa i säng och det blev tidigt för mig med, för jag hade bestämt mig för att jag skulle i säng tidigt för att komma in i normal sömn eftersom jag är såå trött på morgonen så det räcker och blir över.


        

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards