miasolrosenmaria

Alla inlägg den 19 januari 2015

Av miasolrosenmaria - 19 januari 2015 13:15

ja god morgon på er alla där ute en ny dag och ny vecka med nya möjliheter som sagt, i dag var man uppe med tuppen som man brukar säga,hi hii fast jag har ju ingen tupp då utan blev väckar klockan som ringde för fullt annars så hade ju dock inte jag kommit upp alls.  


så det blev att slänga sig in i duschen och plocka fram kläder och kolla vädret och det var ju snö och lite kyligt ute så då blir det vrama kläder som gäller för min del, för är ju så fasligt frussen som man sagt och vill inte frysa .


och sen så klä på och fixa elias och han fick lite välling som han alltid äter på morgonen, och sen tim och simon klara med frukost och allt klart för skolan, och sen klä på oss och fixa med vagen och allt som ska med, och sen gå till bussen för att dra till uppsla och handla lite mat som verkligen behövs, för nu så är det riktigt tomt där hemma på föda, har gjort allt för att det skulle räcka till söndagen , men sen gick det inte längre så då måste man ju få hem lite gran i alla fall, och så måste man ju planera så att det räcker till både räkningar och mat och vända på allt så det blir så bra som det går med den lilla ekonomi som jag får in själv, jaja det går.


ja det blev till willys vi drog och när vi handlat klart så blev det lite mat för elias lär vara hungrig och han fick krov med bröd och åt väldigt bra .



och så lilla jag då.



efter vi suttit där och fått i oss lite lätt och elias ätit ordentligt så blev det traska till bussen för att åka hem med varorna och plocka in i skåpen och allt .



elias sommnade så klart efter den här förmiddagen för han har fått gått där inne i butiken och hjälpt till att bära saker.



sen så kom bussen äntligen men den var ju väldigt försenad och jag frös om fötterna som bara den, så kallt i backen , men skönt att sätta sig i bussen och det var ganska fint härligt väder när man satt där inne och kollade ut på vägen.




Vist det är mycket man får välja bort och så och speciellt för barnen som jag vill ge så mycket men inte kan, skulle bara vilja åka en dag till leos lekland så dom får komma ut lite och bara göra något annat som dom inte fått på länge och bara slippa vara här hemma varenda dag , men det går inte för jag har inte ekonomi för det tyvärr.


ja så kom vi äntligen hem och då såg jag att kolckan var redan 24, 40 och snart så kommer hampus hem för han kommer vid 15,00 tiden, så det var tur att vi kunde ta den bussen som vi gjorde och att den inte var full.


så var det plocka upp varor och greja och sen var det ju det där med middag vad skulle vi göra för något för det fanns inte alls med i handlingen ens, ingen alls tanke på den, ja mycket har man i huvudet så man glömmer bort middagen. jaja så kan det vara.


men det bleb koka makaroner och korv så det blev lätt och enkelt som tur var så det gjorde inte så mycket, tur vi hade det hemma .


sen blev det mys i soffan och kolla på bolibompa och sen fixa elias som ska nattas in för klockan är 19,30 och då brukar han sova.


sen satt jag uppe en lite stund och bara tog det lugnt och sen så blir det natta in sig själv.


sov så gott nu alla där ute.


   


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards