miasolrosenmaria

Alla inlägg den 15 januari 2015

Av miasolrosenmaria - 15 januari 2015 15:15

godmorgon en härlig underbar morgon och fortfarande pluss grader ute och halkit och blött, men vad ska man rälna med när det är så konstigt väder nu mera och speciellt varje år nu när vintern ska vara.


jaja det blev upp och mys stund i soffan och dricka en kopp the och sen in i duschen och fixa och klä på mig och allt, sen köra i gång tvättmaskinen så får den jobba lite också.


ja elias är det full fart på och grejar som vanligt, och här har vi då plockat bort alla leksaker från hyllan och satt upp hyllan så man kna ligga där nere, ja vilka ideer han har.



 

ja då blev det pappa som satte sig och fixade till hyllan och plocka in leksaker och elias var ju så duktig och hjälpte till han med.




och när man kommer in till vardags rummet så ser jag elias sitter så fint i sin vagn , hahaha



 

dags för städning, dammsugning av hela nedervåningen och skura och sen skura av hela toalttene med duschen, och sen plocka ner draperiet för att slänga i maskinen.


och sen så blir det sitta i soffan och mysa med elias och natta in honom och kolla på hem till gården och dricka en kopp varmt te till och det var så skönt men den lilla han sov inte alls så länge i dag inte, kom upp traskandes efter 1 timme då.


så då blev det mys och gosigt i soffan och han sommnade i gen så fick sitta där en stund och då var jag tvungen att lägga ner honom i sängen för att jag behövde verkligen gå på toa, man blir ju såå kiss nödig när man dricker mycket the om man säger så.


men sen så blev det fixa lite lunch till elias och då blev det the till mig och lite pannakak till, och sen satte jag mig vid datorn och fixa och spela lite och skriva här också då, och då fixade jag till färgerna som jag ville ha det och nu så blev det bättre .


sen fick elias lite läsk i sin mugg och så drog han i väg till vardagsrummet och la sig i soffan och drack, så härlig unge.



och så kom hampus hem från skolan och då blev det klä av sig och sen satte han sig i soffan och bara mös och kollade på tv och elias la sig där han med och bara gosade med sin smnuttefilt och bara var , så skönt.




efter en stund så kom då simon och tim hem från skolan och då blev det lite smörgås som gällde för alla var så hungriga för det var ingen god mat i skolan, ja soppa som ingen av dom äter, så en smörgås fick det bli eftersom jag skulle göra middag snart.


och då blev det ris och kött kryta som gällde, och middagen avklarad och då fixa badvatten till elias som behövde bada .



sen blev det värdens bråk från simon och skulle slå sönder massa saker och gapade och skrek och smällde i dörrar så jag fick lov att ta honom och ha en diskution med.


sen fick han sitta och fundera och tänka på vad han hade gjort och sagt och vad han ska göra.


sen lugnade han ner sig och kom och pratade lite lugnare och sa förlåt och sen kollade han på tv en stund och frågade om han fick spela och då fick han göra det en lite stund bara.


sen tv och natta in elias och halv 8 hos mig sen sov elias och fick lägga honom i sängen och sen ringde jag en vännina och pratade lite eftersom det var så länge sen vi hördes och sen sveriges mästerkock och barnen satt uppe och kollade på det också.


sen blev det natta in dom och jag pratade fortfarande, men sen så la vi på och då var detdjurskyddarna på tv som jag kollade på och drack en kopp teh och bara var så skönt.


men efter det så blev det lägga huvudet på kudden och få lite blund.

 


 







Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards