miasolrosenmaria

Alla inlägg den 11 januari 2015

Av miasolrosenmaria - 11 januari 2015 11:00

    ja då var det söndag och ny morgon då, vaknade men var väldigt trött om man säger så, men det var att gå upp och sen mysa en stund i soffan och gosa med elias och satt loch kollade på tv en stund, sen tog jag lite the och gubben och tim skulle ta bussen till uppsala och fortsätta mot björklinge för tim skulle till en kompis där som var väldigt länge sen nu som han var där.


men vi har ju fått lite snö nu också så det är ju lite mysigt ändå och så mycket ljusare blir det också, även om jag inte gillar det alls men som sagt så går jag ju inte ut heller. hiii



sen tog jag mig in i duschen och bara stod där en stund och få värme så skönt när man känner vattnet strila ner för kroppen och värmen känns mot huden, man kan bara stå där och blunda i flera timmar om så var, men tyvärr så måste det ta slut och man kliver ur duschen och känner bara kylan som kommer när man ska torka sig.


så det blir att torka sig och sen snabbt på med kläderna så man får upp värmen i gen, men skulle vilja gå in i duschen i gen, hi hiii


men nej nu var det städning som gällde och barnen simon och hampus började där uppe i sina rum och skulle hjälpas åt tillsammans så det skulle gå mycket fortare, men det tog sin tid ändå och elias var också med där och grejade och det blev även lek i stället för städning, så fick lov att gå upp och säga till några gånger.


sen blev det lunch till elias och natta in honom så han fick sova lite, och då tog jag det bara lugnt en stund och satt vid datorn och grejade .


simon var hungrig så han tog lite mat, inte hampus sen hittade inte hampus sin telefon och då ringde jag den men det fanns ingen telefon någon stans, så hampus gick ut och leta hos hen kompis som han hade varit hos i går och då ringde jag i gen men han hörde inget och kom hem i gen.


då satte simon på sig och följde med för att leta han också och dom var ute ett bra tag och jag ringde och sen ringde jag simon för att höra hur det går och tala om att jag ringt på hampus telefon också, och jag gick upp och leta i gen i hans rum och kollade överallt i varenda vrå. men nix ingen telefon.


sen kom simon hem och var såå blöt och kall om händerna, så han fick byta om och ville inte alls gå och säga åt hampus eftersom jag inte kunde ringa honom heller, så jag fick lov att gå ut själv och kolla var han var, men som tur var så såg jag honom och sa till honom att komma hem nu.


då fick dom fortsätta med städningen som inte alls var riktigt klar, och elia shade vaknat och full fart på honom och sen satte sig simon och hampus att spela dator på rummen och jag började städa här nere då, dammsög oh skurade och sen toaletten och köket, och tvätt som skulle hängas och tvätta mer så klart.


ja full fart och sen så satte jag mig vid datorn medans jag fixade middag som skulle bli potatis med köttbullar och sås till så klart.


vet inte när gubben och tim ska komma hem men det blir väl här under kvällen antar jag, och det skulle duschas i dag också, hampus duschade och simon badade med elias och sen mys i soffan och kolla på boli bompa och sen natta in elias som ska sova.


sen vid 20,00 så kom dom andra hem och det hade blivit en väldigt lång dag för tim men han var väl ganska nöjd men gillar inte att hålla på att åka buss så mycket det var väl deppigt för honom.


men ananrs en bra dag i alla fall.


nu säger jag natti natti.


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards