miasolrosenmaria

Alla inlägg den 14 januari 2015

Av miasolrosenmaria - 14 januari 2015 15:15

god morgon på er, har vart det sova en liten stund och blev väckt av tim som skulle går till skolan och ville säga hej då, och även simon ville säga hej då.


sen drog dom i väg då och jag gick upp och satte mig i soffan en stund med elia soch mös och gosade tilsammans en stund efter det så gick gubben och la sig och då gick jag in i duschen och plockade fram kläder och sen fixa mig själv, elias höll på med att greja för fullt med sina leksaker.


det var såå skönt att stå i duschen och sen var det klä på mig och sen satte jag mig vid datorn en stund och fixade, efter det så blev det the och natta in elias som behöver sova och jag satt och kollade på hem till gården och bara var en stund.


här sover sötnosen så skönt

.


ja sen när jag satt i soffan så kom ju lill plutten upp och traskade, så det blev mys i soffan och sitta där och gosa en bra stund och bara vara och han fick vakna i sin egen tackt och mysig och skönt.


och när han gjort det en stund så blev det lunch och då vart det inte i hans egen stol han skulle sitta i, nej det blev ju vanlig stol för hans del.




sen byta på elia soch fixa och han blev väldigt nöjd och glad när han fått i sig lite mat och nu så blev det en lite smörgås eftersom gubben tog det och då ska ju lilla elias också ha det. hi hii





ja och när jag håller på med att fixa te i köket så var jag bara tvungen att kolla vad lillen höll på med för det var ju såå tyst och då sitter han ju såå fint i soffan och håller på med tv dosan så klart och passar på när man inte är där.



ja och här har han då fått fram en bild på tvn.





och gubben sitter vid datorn och äter smörgås så man kan ju fundera på om han bara sitter och äter hela tiden . hiii



och simon kom hem tidigt efter skolan slut och då var det läxa som skulle göras och ja vad säger man, inte på bästa sidan om man säger. hiii




sen kom lill busen och såg ut som han har lite djävuls tyg för sig . humm



ja då skulle jag häna tvätt uppe tänkte jag och elias var ju såå snabb upp före mig och när jag hittar honom så sitter han i tims rum och har hittat ett pussel som han vill hålla på med.




ja här sitter tim och simon i soffrna och kollar på tv.



ja då var det fixa middag som skulle bli ugns pannkaka och då göra smeten som elias var med och kollade på vad jag gjorde och så fort jag släpte bunken och vispen så tog han den sabbt.




 

ja här har tim tagit ner pusslet till elias så han får hålla på med det, och häller ut det på köks golvet och grejar och ska lägga i det i påsen i gen så det är mycket.




 

ja sen när middagen är gjord och alla ätit så vart det tv och mys med boli bompa och jag fixade lite vid datorn en stund,men sen mys och gos.




sen blev det fixa välling och allt till elias för att nattain honom och kolla samtidigt på halv 8 hos mig och sen lägga elias och då blev det sveriges mästerkock och sen barnen lägga sig och jag hade såå ont i magen så jag viste inte vart jag skulle ta vägen och mådde så illa också.


men det blev en kopp te och varm filt och kolla på lyckliga gatan och sen sova , efter jag skrivit i en kontakt bok och ett pappaer.


så natti natti.

  


 





Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards