miasolrosenmaria

Alla inlägg under februari 2012

Av miasolrosenmaria - 24 februari 2012 10:30

Då blev det boli bompa med barnen och lite godis och dricka 

sen teh vose på 4 an och det var skibra och sen blev det att natta in barnen då var klockan 22 ,00 och dom var verkligen trötta och ville sova.

sen satt jag där och bara mös med en sider men det blev inte att jag öppnade flaskan med likören som det heter, den står fortfarande där den står, men men den som spar han har brukar man ju säga.

men sen var jag så trött så jag bara gjorde i ordning mig för natten och gubben hade åkt till jobbet.

men fan inte fick man sova det var ju bara upp ur sängen hela tiden för katterna dom hade ju hittat kular att leka med hela tiden så det var bara att plocka dom och det blev 3 stycken som jag fick tag i, sen blev det ju lugnt äntligen.

så skönt att bara krypa ner i sängen så gott och somna in med jhonn blund..

ha det så gött.. kram

Av miasolrosenmaria - 23 februari 2012 10:15



Då var det begravningen och hitta kläder som man skulle ha på sig och det var ju så varmt efterssom det var mitt i sommaren, och skulle ha svart på sig.

och min granne var barnvakt till min son eftersom dt här var tiden förre hans om ajg gifte mig med, och då fick vi åka med någon eftersom annars hade vi inte kommit dit, och det va rju väldigt jobbigt eftersom man kände ju ingen mer än farbror och fastrarna och kusiner som var där men sen var det andra som hörde till släckten som man viste inte ett dugg om.

ja och min så kallade far var ju där men som inte brydde sig ett dugg att vi var där, fy fan och han var där på begravningen fast han inte haft någon kontakt med sin egen mor, för sat kärringen hade tagit allt från hon som till hörde hans syskon och mor och allt.

så dom var inte värda ett dugg i hennes ögon och han då till lät detta hända som med oss att lämna bort sina egna barn och det var ju för att få honom för sig själv och inte ha med hans släckt att göra, det sägs ju själv nu när man tänker efter.

men efter begravningen så kunde jag inte släppa min farmor, ville bara ringa till henne och bara prata och skriva brev, men det gick ju inte för hon fans ju inte, och jag hade inte accepterat detta fast jag vart på begravningen och såg när dom sänkte ner kistan.

men hon fanns kvar hos mig så starkt för hon var den enda som ajg verkligen hade och som fanns där hela tiden för en , och fixade släckt träffar som när det var jul så fick man komma och äta jul bord och allt, och hon fanns där när man behövde någon och fick mycket hjälp och kom alltid och hälsade på och hade med sig grejor till sitt barnbarns barn, och och var inte bara farmor för mig utan allt som inte fanns för mig.

jag verkligen älskade min farmor så oehört mycket, det går inte att beskriva.

det var hon som höll i hop den släckt som fanns.

men när hon var borta så blev det inte alls samma sak längre allt försvann med vinden och man fanns inte längre på samma sätt tyvärr.

men så är det ju med släckten att när en försvinner så passar man inte in längre eftersom man inte funnits där.

 

  

 

Här är mina syster med min lilla plutt och kusinerna, som vi var på jul middag med hela släckten ....

men det var den tiden det...

sen så fixade dom släckt träd för att träffa alla som fanns i det här trädet och vem som var vem, men det var inte så kul för vi kände ingen och kände oss väldigt utan för och alla där pratade med varandra men syrran och jag fanns inte någon stans, så jag tyckte att jag hade lika bra kunnat varit hemma det hade varit myckert skönare för man behövde inte känan sig så dumm som man gjorde där..

men men vi var där i alla fall men giu va skönt det var att komma hem i gen, slippa spänningen som var och bara kunde slappna av och all spänning bara rann av mig och man kunde göra som amn ville.


 

Av miasolrosenmaria - 22 februari 2012 09:00

Ja då var man helt själv med min son och det kändes helt underbart men jag kände inte så många så det blev att jag ringde heta linjen för att bara prata och det var väldigt skönt sen spelade det ingen roll om det var killar, vist dom var ute för en sak men det fans faktiskt trevliga som man bara kunde snacka bara skit med.

och det var faktisk en som var riktigt trevlig och vi pratade privat med varandra i telefon och sen träffades vi och jag bjöd på mat och hade trevligt och sen åkte han hem och så var det, men vi had ei alla fall kontakt och sen så utvecklade det till mer och det var skönt och träffade hans kompisar och då träffade jag familjen som bodde bredvid fosterfamiljen, men dom var där bara på sommaren och i bland på helgerna vintertid och det va rkul.

och dom hade sett mycket och tyckte det var hemskt att se men kunde inte göra så mycket, men det ansåg väl jag men jag sa inget till dom.

men det där förhållande höll inte så mycket eftersom jag hade min son och det var svårt eftersom han inte var van med det, så det funkade inte riktigt men det gjorde inget.

och på den här tiden så hade jag soc hjälp eftersom jag var ensam och behövde hjälp med ekonomin för att kunna betala hyran och sen hade jag kontakt person som kom hem en gång i veckan för att få stöd och hjälp med föräldrar lollen och att komma ut och göra saker och bara få prata och jag gick även på emn mamma grupp med min son och träffade andra mammor och deras barn och hade trevligt och gjorde en massa saker till sammans, det var jätte kul och att få komma ut och träffa andra.

vi lagade mat och gjorde saker ute och promenerade och firade barnens födelsedag, och barnen fick leka med varandra och hade kul också.

och vi föräldrar och dom som hade hand om det gick ut och åt och hade trevligt och även så åkte vi på räk båten och bara mös bara vi vuxna, det var riktigt kul faktiskt.

jag jobbade på hemtjänsten och sonen gick på dagis och det var bara kul och träffa sina personer som man åkte hem och hjälpte och handlade mat till och fixade och städade.

fan va jag levde livet och hade kul och trivdes så bra med mitt liv med min son.

och jag bad sonens farmor att dra åt helvete för hon la sig i sånt som hon inte hade med att göra och jag ville verkligen inte veta av henne och fick inte ha med sebastian att göra och jag sa även i från hans pappa att ha honom för ah var i dåligt sällskap med knarkare och även han  satt och rökte på medans han hade sin son.

så han var förbjuden att träffa honom också, och det stod jag fast vid också och det kändes jätte skönt att bara visa var man stod och vad man accepterade.

men sen så träffade jag en kille som jag trodde var var bra och vi var kära och hade ett fint liv och förlovade oss och jag blev med barn och gifte oss inom ett år, och det var en kompis till mig som tyckte det vore bättre för då slapp man en massa papper och allt och livet var mycket enklare och man kunde bara leva så det blev att jag kollade knäning som jag hyrde och han hyrde sin farack och fixade fina kläder till min son också, och jag gjporde min bröllopps tårta själv och fixade allt som skulle göras och inbjudnings korten också,och sen prästen och kyrkan och blommbuketten ja allt som behövdes och min kompis som jag jobbade och träffade privat och som pratade om detta med bröllop, hon och hennes mamma gjorde smörgås tårta till och sen var det fika med fika bröd och allt.

tyvärr så kunde inte min farmor vara med för hon dog innan min son fyllde 1 år och det var en jobbigt tid för mig och jag fungerade inte alls då.

tyvärr så var det ingen som ringde och berättade det för mig och syrran, och hon var hos mig då och jag brukade gå och hälsa på farmor på sjukhuste och det gjorde vi denna dag och det var jätte varmt och skönt ute då.

och när vi kom dit så frågade dom ve,m jag var och då berättade jag att vi var barn barn till henne och dom frågade då om vi inte hade hört något och jag viste inte vad det skulle vara och då fick vi veta att hon gott bort på natten och då frågade dom om jag ville se henne och de tgjorde vi och det var svårt att förstå detta.

men vi gick hem och kag fattade fortfarande inte något och då ringde faster och talade om detta men jag viste ju om det  redan och sa att vi hade varit där och fick reda på det när vi va rpå sjukhuste.

men samtidigt så va rdt skönt att man hade gått dit för att då fick jag i alla fall se henne en sista gång..


 

Av miasolrosenmaria - 21 februari 2012 22:00

lycklig som fan...


 

Av miasolrosenmaria - 20 februari 2012 21:30

ja då hade jag min lilla söta goa son och som jag bara kunde mysa och gosa med, så härligt och skönt att bara få rå om någon som man bara får bry sig och ge så mycket kärlek som man inte kan ge för mycket av.

men det blev ju inte bättre med killen som jag va ri hop med, han brydde sig inte ett dugg och det var ju bara kompisar och allt, så djävla jobbigt många gånger som man bara grät för jag fick ju ta allt helt själv för det var ju abra ute som gällde för honom och jag skötte allt med handling och allt sådant.

skulle man gå och handla så måste ju han  ha kompis med sig, kunde inte gå bara han och jag inte blev så djävla leds så jag gick flera meter före och brydde mig inte ett skit om honom.

och så här var det väldigt länge, och sen var det dop och hela min släckt kom och hans, och då innan alla kom då jag hade fixat med allt så frågar hans mamma honom om hon får låna en porrfilm av honom, och jag blev så shockad och funderade verklligen vad är det för människor man har med att göra, fy fan säger jag så djävla äckligt jag hatar sånna där filmer så vidrigt.

tittade alldrig på en sån, för jag avr alldrig vaken när han satt med en sådan, jag kan inte se på något sådant, men de tva ri alla fall dop och jag ahde fixat ,med allt bakat och fixat med tårta och det som skulle vara, och jag fick inte vara med och bestämma gud mor och gud far, dert var han som bestämde det, det gick bra att göra men inte något annat som att hjälpa till att ta hand om sin son alls men det är ju inte så lätt när man inte här hemma då förstås, hellre ute och festar och är med kompisarna.

till slut hade jag gett upp och bara ville leva själv ville inte ha med honom att göra, så jag slängde ut honom men tyvärr så hade ju han nyckel och en dag när han kom hem och gick in i duschen så passade jag på att ta nyckeln, fan va jag mådde bra då för jag viste att han inte kunde komma in och det va rju så skönt, för det porten var också stängd så han kom inte in i den heller.

men han stod där ute och skrek att han ville att jag skulle öppna för han älskade ju mig och kunde inte vara utan mig och allt.

men jag gjorde inte det för jag ahde ju bestämt mig så var det så och fan va jag mådde bra fick sköta mig själv som jag visseliggen hade gjort hela tiden ändå så vad gjorde det egentligen..

  

Av miasolrosenmaria - 19 februari 2012 20:30

I bland så tänker jag varför jag inte blev en ängel i stället för att finnas på denna gjord, för det hade vart bättre att försvinna och lämnat allt i stället för att ah det helvete som amn fått utså och all denna nervärderingen som man fått hela livet och inte accepterad för den man är. 

men det är inte bara jag som haft ett helvete utan det är så många så det går inte ens att räkna på fingrarna och det finns dom som har ettriktigt helvete mer än vad man själv haft det och man mår bara skit för hur alla blir behandlad som människa..


 

Av miasolrosenmaria - 17 februari 2012 18:00

Ja min kompis blev bjuden på en fst hos en kill kompis och då fick jag också följa med och då gjorde vi ordning oss och drck lite och hade med sig lite på bussen och hade kul på den.

och sen var vi framme och det var ganska mycket folk där då, och det va rväl inte så där jätte kul eftersom man var ju blyg och försiktig eftersom man kände ingen alls.

men dedt blev i slut änden att det blev att jag stannade kvar och var där väldigt mycket och åkte hem lite då och då, men var mest hos honom och låg kvar.

var kär och hade mysigt, träffade kompisar till honom och det var ett par killar som jag var mycket med som kunde karate och sånt som lärde mig lite för att kunna försvara mig.

och sen var det en punkare som var jätte trevlig och snäll som man inte kan tro faktiskt och det var skit kul.

sen var det det nyårs afton och då var min syrra också med, och jag mådde skit dåligt kunde inte röka som jag gjorde då och inte kunde dricka en enda drink eller något.

och hade inte så specellt roligt heller, men sen när allt var över och fortfarande mådde skit, och inte fick mensen som jag skulle, så gick jag till en ugdoms motagning och tog rtt test som jag sen väntade på svar på, och sen när dom ringde så visade det sig att jag var gravid och jag viste inte vilken ände jag skulle vara, fick en värdens shock och grät och viste verkligen inte vad jag skulle göra.

men jag bestämde mig för att behålla det, för jag är så emot abort så det går inte att beskriva, jag kan inte förstå dom som gör det.

men när jag berättade det så var de tinte någon glädje presic, och ansåg att han inte var berädd på att bli pappa och mogen för det heller och hade inte någon utbildning och jobb.

men jag jobbade inom hemtjänsten och hade kompisar där som jag umgicks med på fritiden och hade kul med.

och hans mamma tyckte verkligen inte att jag skulle behålla det för hur skulle jag klara av det me dmin barndom och om jag skulle klara av det och allt.

hon till och med fixade en tid för akut abort för mig, men ajg vägrade för jag kunde inte göra det eftersom jag var långt gången och allt och bara kunde inte.

skulle bara gå och fundera på om det skulle bli en flicka eller pojke och hur den skulle se ut och allt, jag kunde bara inte det.

åå va jag mådde dåligt under den här tiden, spydde och kunde inte äta, fick svimmningar offta , men jag jobbade i alla fall så länge det gick, men han var en sån där som gämförde mig med andra kvinnor och tyckte att jag skulle ha en sån där häck och sånna där bröst, för dom som hade små hade alltid jackan stängd och dom som hade stora hade alltid jackan öppen.

och fick höra det varje dag och fick dåligt själv förtende och mådde skit, kunde inte gå ut till sammans med honom och han tog hem kompisar när soom helst på dygnet och kollade på film oh det var inte vilka filmer som helst.

det var porr filmer och allt möjligt men jag hade gott och lagt mig och försökte sova, men han tog ingen som helst hänsyn till det.

och drack mycket och hade även konstiga plare också som hotade honom och han fixade med stereo för att spela in samtalen och allt möjligt, och det fanns dom som bara ringde och frågade om han ville hänga med ut och han sa inget till mig eller frågade om det gick bra elelr något.

utan bara gjorde sig i ordning och drog, och där satt jag och jag orkade inte med, mådde bara skit över hela skiten och hur han betede sig.

jag kom sällan hem i bland för att jag orkade inte med det han gjorde mot mig, och var hellre med mina vänner som jag hade p¨å jobbet och som ställde upp jätte mycket på mig och sov offta över där och jag ringde alldrig och sa något om var jag var någon stans.

men jag hade jätte kul i alla fall då när jag inte var med honom.

och min farmor och faster kom ofta hem till mig och hjälpte mig med saker som jag inte hann med och inte fick någon hjälp med eller något.

sen så skulle jag föda och han försvann när jag låg på förlossningen för att åka och handla smörgåsar i stället för att vara med där, och sen när han kom så var det ju dags och han tog fram kameran och fottade allt som bara gick och det var jätte obehagligt tyckte jag, men gu va jag mådde bra när jag fick den lille på magen och förstod då inte hur man kan lämna i från sig sitt barn, jag var överlycklig och så glad över den lilla plutten som jag hade där på magen och så liten han var min lilla son och han skulle heta Sebastian som jag tyckte vae så fint och passade honom.

så överlycklig att tårarna rann ner för kindensom små droppar över verklig lycka som jag inte haft eller fått upplevt någon gång i detta liv...


  

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards