miasolrosenmaria

Alla inlägg under februari 2012

Av miasolrosenmaria - 15 februari 2012 22:00

alltså fan va jag hade kul, jag och min kompis ringde jätte mycket till heta linjen och pratade med olika människor och killar och vi had eju skit kul i telefonen.

min kompis snackade med en kille jätte länge och sen så träffade hon honom och jag var me doch då hade han med sig en kompis som då var hans kusin och jag blev i hop med honom och hon med han som hon hade pratat med länge.

sen träffades vi offta och hade kul.

och som vanligt så var ju min syster med där också och hon blev ju i hop med honom som jag hade vart i hop med och dom förlovade sig också, så det var ju skit kul. hummm

men jag ringde mycket själv till heta linjen när jag var själv och hade jätte kul, och då blev det att det var en som jag pratade jätte mycket med och tog nummret av honom och då pratade vi hur länge som helst med varandra.

och sen blev det att vi träffades och blev till sammans och han bodde utan för staden men han ville inte visa mig för sin familj och det visade mig för sin familj för dom var inte lätta att ha med att göra, och han skulle få skit och allt.

men hade jätte kul när dom inte var hemma, och en polare till honom var också med och lyssnade på musik och körde mppe och det va rju inte alls lätt det gick fort när man alldrig har kört, så jag bara åkte där i skogen i shorts och t-shirt och hamnade i diket.

ja had eju kunnat kört i hjäl mig  typ, men men jag had eju skit kul och bara skrattade det var ju det som var huvud saken.. hi hii

hans polare han skörde ju sån här lastbil som man körde konteinar med och honom åkte jag jämt med, trivdes bättre i hans sälskap, men vi var bara kompisar och hade skit kul i bilen när han skörde och jag hjälpte till med allt.

jag följde med honom hem och där fick han inte ha någon hos sig, för han hade en egen stuga på tomten men där fick dom inte se mig för hans mamma var väldigt knäpp.

hon jagade med kniv om det var något som inte passade eller var fel.

så det var mycket smyga och vara försiktig och allt, men kul hade vi i alla fall, och han kom till min faster och kusiner en dag och var och badade med dom och vi hade jätte kul och han slängde i mig och det va rskit kul.

jag var mycket hos min faster och kusiner och imgick med dom och sov där och jag var mycket hos min farmor och hade kul och trevligt, mådde jätte bra.

alltså jag viste faktiskt inte att livet kunde vara så kul och härligt så att man kunde må så djävla bra och trivas så mycket.

och ha så mycket glädje som jag hade den här tiden...  

Av miasolrosenmaria - 14 februari 2012 19:30

ja tänk vad ett liv som man haft det kan ändrccepterade att man sa nejas så fort och man gör allt som man inte fått gjort u nder hela sin barn dom, och det är ju allt som bara går.

jag had till och med vänner som rökte på, och jag var med där men jag sa i från när dom frågade mig om jag ville ha, och dom tvingade inte mig utan att accepterade att man sa nej.

bara hade trevligt och lyssnade på musik och snackade och allt.

ja just det ja, alla dessa djävla jehovas böcker och vet allt vad det var dom åkte ju snabbt som attan i sopporna åå va det var skönt det var ju det bästa när jag flyttade till eget att bli av med dom..

ja men fortsätter, att jag var med alla slags människor och hade inga som helst problem med, men en dag så ko  det in ett gäng hos mig och bara förstörde mitt hem och tog skivor och kastade ut tvn och allt, jag var livrädd viste inte va jag skulle göra, ringde min kompis som kom med sin pappa direkt och själpte mig och fixa till och hon stannade hos mig och pratade och hade kul.

men en dag när vi var hemma hos mig och bara kollade på tv och hade rent av mysigt och snackade och allt, så rinde det på dörren och jag öppnade och då var det två grababr som trängde sig in och vi försökte stänga i gen dörren men de tgick inte.

så dom kom in och var hur trevliga som helst i början, men sen så blev det att en av dom tog tag i mig och bara skulle ha in mig i mitt föråd som jag hade inne i lägen heten och min kompis försökte göra allt för att hjälpa mig men det gick inte för hans polare stoppade henne,

så jag blev tyvärr voldtagen som jag bara stängt inom mig hela mitt liv och inte vill erkänna att det är så, och jag svårt att prata om det i dag med, det är inget jag vill prata om och jag skäms så fruktans värt mycket så det är inte sant åt det.

men det är ju sånt som man får bära med sig även om man inte vill, och jag har nästan fått vart med om det fler gånger, men klarat mig av någon anledning...


  

Av miasolrosenmaria - 13 februari 2012 21:15

Fan alltså det är inte sant att det ska vara så här, men jag trivdes som fan me dmitt liv ändå.

jag åkte till min mamma och då var hon tyvärr inte hemma utan ute i en stuga på landet, så han körde mig dit och där fick jag vara med henne en hel vecka och bara umgås med henne, skit kul och sen på helgen så kom han och min halv syster och det var jätte kul och vi hade skit kul och gjorde mycke saker till sammans, och spelade kort och allt sånt där.

sen så satt vi ute och pratade om lite som han funderade över och inte förstod, och han frågade mig om jag inte gick på droger eller något, och det gjorde jag inte heller för det va rju det värsta jag viste om det. 

och jag hatade detta så något förfärligt prata med mig om droger då kom man på fel spår för det var det värsta jag viste, men han tyckte det var konstigt att jag inte gjorde det me dden bakrunden jag hade.

men jag stod på min ben och klarat mig så det var inga problem.

och det va ringe synd om mig heller för det var det värsta jag viste när någon sa det till mig, för jag anser att det finn dom som har det värre än va djag haft, det där var ju ingen ting egentligen, bara att dt var mycket sår i själen som jag hade och allt kom i kapp en som amn inte trodde.

för jag tyckte ju att jag hade det bra och mådde hur bra som helst inga problem alls.

men jag gick och pratade med någon och jag förstod inte va djag gjorde där för det fanns inget som jag behövde, det var ju hur bra som helst med mig.

jag hade ju äntligen ett liv, me dkompisar och fester hit och dit, träffade killar och hade pojkvänn, och rökte och drack och var på krogar på onsdag, fredag och lördag och det var alltid i Uppsala som man var då och min kompis kille hade en polare som hade lägenhet och där var dom och vi kom dit också för hon skulle träffa honom där, och skulle även sova där också.

men det var en som jag inte alls tyckte om för han försökte vålds föra sig på mig, men det gick inte för min polare sa att vi måste gå så hon räddade mig då och jag var livrädd och skakade.

så vi gick till bussen och åkte hem och bara mös och tog en kopp te och macka och hon sov alltid hos mig av någon anledning, hi hiii hon tyckte det var skönt eftersom jag hade ju lägen het och bodde själv det gjorde inte hon och vi hade mycket dricka hemma också.

var till åland och handlade på båten och had kul.

alltså kan man ha sånt djävla bra och härligt liv som man tror i alla fall att det är..


  

Av miasolrosenmaria - 12 februari 2012 21:00

Ja det var ju till och med att min arbetsgivare inte kände i gen mig, och då viste jag att då kund jag gå och vara som jag ville utan att få sat kärringen över mig.

och det var mycket festand och på kogen och dansade och drack och träffa killar och hade så djävla kul, och jobbade också fast man vart ute kvällen efter.

och var mycket i Uppsala och festade och hade skit kul, missade bussen så det blev att vi sov på staionen eller i någon trapp, och sen så sökte jag upp min mamma som jag fick adress till och åkte dit.

men hon var inte hemma, jag och polarn åkte hem, var väldigt besviken och arg.

Och jag hade jätte bra arbets kompisar som jag kunde prata om allt med och fick stöd, och jag hade ingen som fanns för mig så en arbetskompis fick legitimera sig för att jag skulle få ut mitt legg, och var ute på arbets träffar och allt.

En dag så ringde det på dörren tidigt på morgonen och jag låg och sov hade jobbat sent och va rmin lediga dag, och då var det min syster som stod där och var rädd och ville inte gå till skolan och inte åka hem, för sen jag hade flyttat så fick hon ett helvete berättade hon för mig.

och då hade jag fått kontakt me dmin mamma som jag ganska bra relation med, och hon hade en karl som jag hade fått förtroende för också och som jag pratade mycket med och berättade hur vi hade haft det och vad som hände och allt.

och då kom dom och hjälpte surran där ifrån och hon flyttade hem till mig, och mamma och hennes gubbe åkte upp till soc och pratade och i fråga satte hur fosterfamiljen fick vara drt huvud taget , och han sa till dom att ditt sak det inte sättas några barn mera.

min kompis och jag hade ju vårat liv och även killar som vi umgicks mycket med, och sen blev det att syrran fick flytta till en annan familj eftersom dom tycket inte hon var myndig när hon var 18 år.

så jag sattes hela tiden i svåra situationer som alltid.


  

Av miasolrosenmaria - 11 februari 2012 11:15

Alltså fan va det var skönt att bo i eget och kunna göra va fan jag ville utan att ha kontroll öve rmig om vad jag gjorde, för dom kunde ju inte kolla mig när jag var ute eller något, sen kom ju den där förbannade soc käringen för att kolla om jag klarade av att ha ett eget boende och fixa mat och allt, själv klart gjorde jag ju det eftersom jag hade ju tagit ansvar och sköt allt hos den där djävla fmiljen och inte varken fått vart barn elelr tonåring och fått levt ut som andra barn.


Men soc kärringen frågade vart jag skulle ta vägen efter dom här 3 månaderna som jag bodde där, då sa hon att jag fick flytta hem till familjen i gen, alltså vad blir man när man får höra dom där orden.


Jag blev så förbanand och sa bara att hon fick mig inte dit nå mera, så jag sa bara att då bor jag hellre ute och sover på någon bänk för hon fick mig inte dit en gång till.


För jag var livrädd ändå så det räkte och viste verkligen vad jag skulle få och jag tänkte verkligen inte ta mer skit och inte få leva som jag ville och ha kontroll mer.


Så hon skulle skriva något till ett hyres bolag om lite hur mitt liv hade varit och se om jag kunde få en lägen het där, men när dom där 3 månaderna var slut så, fick jag bo hos en kompis tills jag väntade på besked om lägen hets erbjudande.


Och sen fick jag ett och det tog jag ju direkt och skrev på och fick nyckel och allt, fan va härligt att nu hade jag verkligen min egen lägen het med kontrakt och allt.


Så jag fick dit alla mina grejer som jag ägde där, och det va rju inte mycket men ändå, men ajg fick ingen säng då, men då fck jag kolla i genom ikea katalogen efter det billigaste möbler som fanns och säng, för det var bara en etta med ett rum och kök.


Så jag fick sova och ha vardags rum i ett, och det gick ju bra det, inga problem alls, så det blev ett bord med 4 stolar, 2 bädsoffor som man kunde lägga säng kläderna i och lite säng kläder och hand dukar och porslin.

och lampa, ja det va rganska mycket grejer i alla fall och allt var väldigt billigt också.


Så det va rju bara att åka till ikea och handla och beställa sofforna som dom körde hem till mig, och då fixade jag och grejade, sen fick jag en lite tv av kompisen, och det var skönt och skaffade egen hem telefon.


Fan va det var häfftigt och jag mådde hur bra som helst, och jobbade varje dag och skötte det och betalade mina räkningar och allt, och tyvärr så gjorde jag om mig helt och hållet så ingen skulle kunna känan i gen mig.


Jag hade ju alltid permanentat mig för jag trivdes inte annars och sen färgade jag håret svart och skaffade linser eftersom ajg hade glasögon som jag hatade något fruktans värt, och gjorde hål i öronen, gick i min skin jacka som jag köpt själv och hög klackat som jag alltid velat ha.


Och fan då mådde jag ännu bättre eftersom dom inte skulle känna i gen mig, men när jag mötte någon av dom så mådde jag ändå skit dåligt och fick så fruktans värt ont i magen.


  

Av miasolrosenmaria - 10 februari 2012 14:05

Det var så djävla skönt att man jobbade varje helg för då kund ejag inte följa med på jehovas mötena, fan va jag mådde bra, jag permanentade mig och bara det kändes skönt att jag kunde betala helt själv, och sminkade mig, sen på jobbet så permanentade jag en äldre dam som hon frågade mig om jag kunde göra och jag gjorde det och hon blev så glad över det att jag gjorde det..


jag far omkring hela tiden och det var så kul, och tiden närmade sig studenten och jag sydde mina kläder själv och det vart inte vitt utan aprikos och beställde den där mössan som man ska ha.


Men jag åkte buss till skolan och det var ingen som kom till mig när man kom ut från klass rummen och träffade sina föräldrar och släckten utan det var bara jag och fick åka bussen hem direkt.


Det var ett par vänner som frågade om jag fick följa med dom att tälta, men tror ni jag fick det och då var jag 18 år, men det spelade ju ingen roll.


men det kom 2 kompisar som hade hoppat av skolan med tårta och blomaraske mang och ett kort hem till mig, så jag blev firad av dom men inte av någon annan.


Men jag blev timm anstäld på jobbet där jag hade jobbat hela tiden under helgerna och dom var verkligen nöjda med mig, tyvärr under hela den här tiden hade jag ingen pojkvänn som andra hade och jag fick en tid till soc för att träffas på deras kontor och hon pratade om p- piller och allt sådant, men vad skulle jag med det till..


 Och jag sa fortfarande ingen ting om hur det var, utan sa bara att det va rhur bra som helst inga problem alls, men när jag var på jobbet så såg dom ju att det var något och jag ville skaffa lägen het och då fick jag hjälp av en att leta efter en andra hands lägen het, och hittade en som jag trog direkt och betalade hela hyran på 3 månader och bara åkte hem och sa att jag skulle flytta.


Det vart ett helvete men vad skulle dom göra jag ahde betalt och allt, och gjort detta i smyg, dom viste ju ingen ting och det var så djävla skönt att jag hade fixat detta helt själv.


Men jag kan ju tala om att vilken koll jag hade, dom kom och ringde på dörren men jag öppnade alldrig utan lådsades att jag inte var hemma för jag ville alldrig träffa dom mer, och det ringde i telefonen och när man svarade så var det inte någon där, men jag trivdes som bara den att jag hade fihet och började träffa killar  och åkte mycket till Uppsala och hade skit kul.


kram  

Av miasolrosenmaria - 9 februari 2012 13:30

Jag började praktik på hemtjänsten och där trivdes jag jätte mycket med personal och även med dom äldre, och dom trivdes jätte bra me dmig för jag var alltid glad och pratade med dom och läste, men dom trodde jag inte kunde något och var väldigt osäkra i början, men sen såg dom att det var fart på mig.


Och sen satt och jag och spelade mycket spel med dom och lyssnade på mysik och sjöng med och även dom och dom blev gladare också, jag var hos en kompis och gjorde slingor och hade kul, men när jag kom hem med det så fick jag höra att det var horor som gjorde det så jag blev kallad för det också, fan va jag mådde skit hela tiden, fick alldrig göra något för hon hade koll på olika sätt och det var att använda sin son som alltid hade koll på mig i skolan, ända sen högstaidiet.


Jag fick kläder av en tjej som också var foster barn, men när jag kom med dom så blev dom förbannade och jag fick så mycket skit och vi åkte hem till dom och fick lämna till baka dom och dom var inte så snäla mot henne heller.


Och jag fick så mycket skit för att det luktade rök om mig och fick för sig att jag hade börjat röka, fast det gjorde jag inte men det spelade ju för fan inte va djag sa, för dom trodde mig inte och hade ju alldrig gjort det heller.


Men jag fick mycket stöd från mina kompisar för jag behövde prata med någon och det var bara med dom, vågade inte lita på någon annan, det va ju fel, men det va rju för att dom frågade ju om jag kunde hänga med dom och göra saker och jag fick ju inte.


Det var ju bara att fortsätta göra allt där hemma och åka med på dessa djävla möten med jehovas som jag hatade för jag ville leva och göra som alla andra.


Men jag drog mig inte för att göra det jag inte fick i mellan åt, för det stärkte mig något otroligt, sen fick jag sommar jobb på hemtjänsten där jag praktiserat, och de var jätte kul, för jag trivdes verkligen där och känna att jag klara av det att fixa det.


Men jag kunde inte ta kompli manger huvud taget, och jag jobbade varje helg på kvällen från 16,00-21,00 och då blev det offta att jag stannade kav och där fans det ett rum som jag fick låna för att sova över och det kändes hur bra som helst och jag fortsatte även när jag gick andra året att jobba och dom kunde ringa när som helst och jag jobbade i stället för att gå till skolan.


Men i bland så fick jag inte sova på jobbet utan hos en gammal tjärring som var jehovas sen långt till baks och fan va jag mådde dåligt för då hade dom verkligen kontroll över mig men hade ju inte det när jag var på jobbet.


Och när jag var på jobbet så passade jag på att ringa en polare och träffas, skit kul.


Fortsätter senare.. kram  





Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards