miasolrosenmaria

Alla inlägg under januari 2015

Av miasolrosenmaria - 15 januari 2015 15:15

godmorgon en härlig underbar morgon och fortfarande pluss grader ute och halkit och blött, men vad ska man rälna med när det är så konstigt väder nu mera och speciellt varje år nu när vintern ska vara.


jaja det blev upp och mys stund i soffan och dricka en kopp the och sen in i duschen och fixa och klä på mig och allt, sen köra i gång tvättmaskinen så får den jobba lite också.


ja elias är det full fart på och grejar som vanligt, och här har vi då plockat bort alla leksaker från hyllan och satt upp hyllan så man kna ligga där nere, ja vilka ideer han har.



 

ja då blev det pappa som satte sig och fixade till hyllan och plocka in leksaker och elias var ju så duktig och hjälpte till han med.




och när man kommer in till vardags rummet så ser jag elias sitter så fint i sin vagn , hahaha



 

dags för städning, dammsugning av hela nedervåningen och skura och sen skura av hela toalttene med duschen, och sen plocka ner draperiet för att slänga i maskinen.


och sen så blir det sitta i soffan och mysa med elias och natta in honom och kolla på hem till gården och dricka en kopp varmt te till och det var så skönt men den lilla han sov inte alls så länge i dag inte, kom upp traskandes efter 1 timme då.


så då blev det mys och gosigt i soffan och han sommnade i gen så fick sitta där en stund och då var jag tvungen att lägga ner honom i sängen för att jag behövde verkligen gå på toa, man blir ju såå kiss nödig när man dricker mycket the om man säger så.


men sen så blev det fixa lite lunch till elias och då blev det the till mig och lite pannakak till, och sen satte jag mig vid datorn och fixa och spela lite och skriva här också då, och då fixade jag till färgerna som jag ville ha det och nu så blev det bättre .


sen fick elias lite läsk i sin mugg och så drog han i väg till vardagsrummet och la sig i soffan och drack, så härlig unge.



och så kom hampus hem från skolan och då blev det klä av sig och sen satte han sig i soffan och bara mös och kollade på tv och elias la sig där han med och bara gosade med sin smnuttefilt och bara var , så skönt.




efter en stund så kom då simon och tim hem från skolan och då blev det lite smörgås som gällde för alla var så hungriga för det var ingen god mat i skolan, ja soppa som ingen av dom äter, så en smörgås fick det bli eftersom jag skulle göra middag snart.


och då blev det ris och kött kryta som gällde, och middagen avklarad och då fixa badvatten till elias som behövde bada .



sen blev det värdens bråk från simon och skulle slå sönder massa saker och gapade och skrek och smällde i dörrar så jag fick lov att ta honom och ha en diskution med.


sen fick han sitta och fundera och tänka på vad han hade gjort och sagt och vad han ska göra.


sen lugnade han ner sig och kom och pratade lite lugnare och sa förlåt och sen kollade han på tv en stund och frågade om han fick spela och då fick han göra det en lite stund bara.


sen tv och natta in elias och halv 8 hos mig sen sov elias och fick lägga honom i sängen och sen ringde jag en vännina och pratade lite eftersom det var så länge sen vi hördes och sen sveriges mästerkock och barnen satt uppe och kollade på det också.


sen blev det natta in dom och jag pratade fortfarande, men sen så la vi på och då var detdjurskyddarna på tv som jag kollade på och drack en kopp teh och bara var så skönt.


men efter det så blev det lägga huvudet på kudden och få lite blund.

 


 







Av miasolrosenmaria - 14 januari 2015 15:15

god morgon på er, har vart det sova en liten stund och blev väckt av tim som skulle går till skolan och ville säga hej då, och även simon ville säga hej då.


sen drog dom i väg då och jag gick upp och satte mig i soffan en stund med elia soch mös och gosade tilsammans en stund efter det så gick gubben och la sig och då gick jag in i duschen och plockade fram kläder och sen fixa mig själv, elias höll på med att greja för fullt med sina leksaker.


det var såå skönt att stå i duschen och sen var det klä på mig och sen satte jag mig vid datorn en stund och fixade, efter det så blev det the och natta in elias som behöver sova och jag satt och kollade på hem till gården och bara var en stund.


här sover sötnosen så skönt

.


ja sen när jag satt i soffan så kom ju lill plutten upp och traskade, så det blev mys i soffan och sitta där och gosa en bra stund och bara vara och han fick vakna i sin egen tackt och mysig och skönt.


och när han gjort det en stund så blev det lunch och då vart det inte i hans egen stol han skulle sitta i, nej det blev ju vanlig stol för hans del.




sen byta på elia soch fixa och han blev väldigt nöjd och glad när han fått i sig lite mat och nu så blev det en lite smörgås eftersom gubben tog det och då ska ju lilla elias också ha det. hi hii





ja och när jag håller på med att fixa te i köket så var jag bara tvungen att kolla vad lillen höll på med för det var ju såå tyst och då sitter han ju såå fint i soffan och håller på med tv dosan så klart och passar på när man inte är där.



ja och här har han då fått fram en bild på tvn.





och gubben sitter vid datorn och äter smörgås så man kan ju fundera på om han bara sitter och äter hela tiden . hiii



och simon kom hem tidigt efter skolan slut och då var det läxa som skulle göras och ja vad säger man, inte på bästa sidan om man säger. hiii




sen kom lill busen och såg ut som han har lite djävuls tyg för sig . humm



ja då skulle jag häna tvätt uppe tänkte jag och elias var ju såå snabb upp före mig och när jag hittar honom så sitter han i tims rum och har hittat ett pussel som han vill hålla på med.




ja här sitter tim och simon i soffrna och kollar på tv.



ja då var det fixa middag som skulle bli ugns pannkaka och då göra smeten som elias var med och kollade på vad jag gjorde och så fort jag släpte bunken och vispen så tog han den sabbt.




 

ja här har tim tagit ner pusslet till elias så han får hålla på med det, och häller ut det på köks golvet och grejar och ska lägga i det i påsen i gen så det är mycket.




 

ja sen när middagen är gjord och alla ätit så vart det tv och mys med boli bompa och jag fixade lite vid datorn en stund,men sen mys och gos.




sen blev det fixa välling och allt till elias för att nattain honom och kolla samtidigt på halv 8 hos mig och sen lägga elias och då blev det sveriges mästerkock och sen barnen lägga sig och jag hade såå ont i magen så jag viste inte vart jag skulle ta vägen och mådde så illa också.


men det blev en kopp te och varm filt och kolla på lyckliga gatan och sen sova , efter jag skrivit i en kontakt bok och ett pappaer.


så natti natti.

  


 





Av miasolrosenmaria - 13 januari 2015 13:15

   ja ny morgon och i dag är jag verkligen såå trött och ingen ork alls har så gick upp med elias och hade bytt och allt på honom och sen fick han ligga och mysa in soffan och kolla på boli bompa.


Tim och Simon var också redan vakna då så dom satt också i soffan och mös och sen gick dom in och fixade med frukost som dom är såå duktiga med att göra och såå skönt .


sen borsta tänder och allt som ska göras innan dom ska till skolan, och då klädde dom på sig och allt funkade ganska bra förutom att fick roblem med simon som började bråka som attans för att han inte fick dom vantar han hade i går som han fick av tim, för nu hade tim tagit dom och då vägrade simon gå till skolan .


men det var bara för han att gå och klä på sig och gå dit, ingen ide att vara hemma när det gäller mig sen får han bråka bäst han vill och vantar fans det så han behövde inte frysa som han ansåg att han skulle göra.


men jag kände inte för något alls i dag, så i dag blev det bara tvätta av mig lite lätt orkade inte ta mig in i duschen och kände inte för det heller, sen satt jag bara i sofan och kollade på ingenting om man säger så, joi det var ju boli bompa på tvn då, gubben gick och handlde och då skrev jag vad mer jag behövde hem.


sen så gjorde jag i ordnng te och fixade kanalerna på tvn som man måste bara söka varenda dag, börjar bara bli så less på det.


och det blev sätta sig och kolla på hem till gården och söva elias och bara vara just , och det var ju ganska skönt det också.


men sen efter en stund så kom elia supp i gen så då satt vi och mös en stund och sen göra i ordning lunch och efter det så gick gubben och handlade för han hade ju glömt en sak och sen skulle han även gå in och skriva på fritids att simon ska gå hem efter skolan.


sen satte jag mig vid datorn och skulle fixa lite på bloggen och få till alla färger som jag ville ha, men det gick inte som jag ville .


men sen kom barnen hem en efter en kom in, och simon göra läxa och allt fungerade jätte bra med den, och sen så ringde han ett samtal till en kompis och började klä på sig för att gå ut och då hängde hampus också med och gick ut.


och jag fixa middag som blev fisk med bea sås på i ugnen och kokt potatis och även koka lite ris så maten skulle räcka.


sen blev det sitta en liten stund här och sen ta tvätten som skulle vikas, och det var ett gäng som låg i tvätt korgen, sen kolla på tv och det blev massa tjafs med simon och han bråkade för minsta lilla sak, och det blev inget trevligt alls, och sen bädda en säng.


sen fixa elias för kvällen och välling och vi satt och mös i soffan och kollade på halv 8 hos mig och dom andra satt i köket och fikade med smörgås innan det var dags att lägga sig, för i dag blir det tidig kväll eftersom dom är såå trötta och bivit så sent alla andra dagar.


och det blev läsa en stund för dom när dom låg i sängarna och sen bygg lov och sen började jag fåå så ont i magen så jag viste inte vart jag skulle ta vägen alls, sen kom simon ner och sa att han blödde och jag har inget plåster så fick ta en hand duk att lägga i sängen och sen skulle han sova.


sen kollade jag på gotham på 4 an , men måde inte alls bra i magen av någon anledning såå jobbigt och gjorde inget annat än sprang på toa , men sen var det bara lägga sig själv och få lite sömn.


så natti natti.


     

 

Av miasolrosenmaria - 12 januari 2015 12:30

   ja då var det en ny vecka men nya möjligheter och tankar, och skola för barnen också efter helgens bestyr som sagt.


ja gubben fick lov att följa med Hampus i taxin till skolan efersom det är såna problem med det på morgonen efter helegen, så jag log och sov och vaknade med elias som jag bytte på och sen la i soffan för att han skulle ligga där med sin snuttis och mysa med bolibompa och sen kom tim och simon ner för att fixa med frukost och jag la mig i sängen för att bara vila och mysa en stund.


sen var ju klockan redan 8,45 och då var det dags för dom att klä på sig och då var det ordentliga kläder för det hade ju kommit mer snö och nu var det också väldigt kyigt och kallt ute, minus 12 var det så här på morgon kvisten, och full fart på lilla elias så klart, lite i bus tagen om man säger så.   



ja sen satte vi oss på skohyllan för att fundera på vad vi skulle göra..hi hii


ja lite snö är det kan man ju gott säga .



ja sen så blev det the och bara sitta en stund och efter det börja plocka fram lite kläder att ta på mig när jag duschat och fixat mig, och sen efter det så lägga in en maskin tvätt som ska köras och sen plocka lite efter elias bollar som ligger lite över allt och prata med gubben och se att det hade gått bra med hampus och så när dom kom till skolan.


och medans jag pratade med honom så var jag ju tvungen att lägga på direkt för såg ett rådjur som inte var så långt från tomten.



det är ju inte var dag man ser ett sånt fint djur här omkring i åmrådet där det är hur många hus som helst och folk ute, men så härligt att se ett i alla fall.


ja sen så fixade jag lite i köket och sen skulle jag göra något i vardagsrummet och kollade ut så klart och då kan jag säga att det snöade riktigt ordentligt men ändå väldigt fin snö som föll, så svårt att se på fottot.




 

sen vart det sätta mig i soffan med en kopp the och söva elias och samtidigt kola på hem till gården och där händer det ju en massa just för till fället, älskar detta program och följer det varenda dag om jag är hemma då, men ska jag bort så blir det inte, och då missar man väl det, men men .


sen när det var klart så satte jag i gång med luchen till elias som skulle stekas och det är bra om det är klart så att det hinner svalana lite innan han ska äta, eftersom det blir ju sååå varmt när man steker .


och sen när jag står där och det nästan är klart så kommer han trippandes och då får jag ställa undan stekpannan på en kall plata och sätta mig med honom en stund i soffan så han får gosa och mysa en stund och vakna till lite lugn och ro.


sen la jag honom i soffan och lutat mot en kudde och måste fixa maten så den skulle bli klar och han kan äta och så fixade jag fram tallrik och allt och skar upp maten och sen så kom han och kan ju säga att han var väldigt humgrig och åt väldigt bra, och jag fick skära upp mer och han åt upp det också, såå skönt och härligt att se när han äter så bra, med tanke på att han han är lite dålig på att äta faktiskt.


sen satt jag vid datorn en stund och sen plocka i tvätt stugan och fixa med tvätten och la in en ny maskin så klart, och sen så blev det hänga tvätten och det var alla dessa jul gardinerna som skulle hängas och även kläder som jag tvättat också.


det blev lek med elias och byta på honom och duscha, sen mycket bus och gos så klart, sen närmades klockan 15,00 och då komm gubben och hampus hem och det hade gåttjätte bra i skolan och var ganska nöjd, men var inte på värdens bästa humör om man säger så.


sen kom tim och efter det så kom simon också och då var det läxa som skulle göras och det gick ganska bra med den, men lite jobbigt när han ska hålla på och reta elias, som han verkligen tycker är så jätte kul men såå jobbigt för oss andra och speciellt för elias som blir såå arg och såå ledsen, ingen bra kombenation.


sen blev det middag som skulle göras och då blev det potatis och kött och sås till, och efteråt så blev det tv med boli bompa och sen göra i ordning elias med blöja och pjamas och fixa välling och sen börja natta in honom och då började halv 8 hos mig och sen satte jag mig här när jag lagt honom och då här på bloggen som var ett djäkla tjo ingenting fungerade för mig direkt, allt blev bara fel och bilder ville inte vara rätt utan snea som bara den, så fick hålla på och greja och fixa hur länge som helst och till slut så fick jag till bilderna på sidan, men sen var det färger och sånt som jag skulle fixa och sen blev allt helt plötsligt raderat så fick börja om från början med färgerna på texten och allt och det gick inte alls som jag ville .


åååå va leds jag blev på allt, så gav upp till slut och la ner allting för den här dagen, lika bäst var det.


ja sen blev det faktiskt sängen som bara väntade på mig för jag hade fått min medicin också så få se hur sömnen blir då.


sov så gott nu.

       

Av miasolrosenmaria - 11 januari 2015 11:00

    ja då var det söndag och ny morgon då, vaknade men var väldigt trött om man säger så, men det var att gå upp och sen mysa en stund i soffan och gosa med elias och satt loch kollade på tv en stund, sen tog jag lite the och gubben och tim skulle ta bussen till uppsala och fortsätta mot björklinge för tim skulle till en kompis där som var väldigt länge sen nu som han var där.


men vi har ju fått lite snö nu också så det är ju lite mysigt ändå och så mycket ljusare blir det också, även om jag inte gillar det alls men som sagt så går jag ju inte ut heller. hiii



sen tog jag mig in i duschen och bara stod där en stund och få värme så skönt när man känner vattnet strila ner för kroppen och värmen känns mot huden, man kan bara stå där och blunda i flera timmar om så var, men tyvärr så måste det ta slut och man kliver ur duschen och känner bara kylan som kommer när man ska torka sig.


så det blir att torka sig och sen snabbt på med kläderna så man får upp värmen i gen, men skulle vilja gå in i duschen i gen, hi hiii


men nej nu var det städning som gällde och barnen simon och hampus började där uppe i sina rum och skulle hjälpas åt tillsammans så det skulle gå mycket fortare, men det tog sin tid ändå och elias var också med där och grejade och det blev även lek i stället för städning, så fick lov att gå upp och säga till några gånger.


sen blev det lunch till elias och natta in honom så han fick sova lite, och då tog jag det bara lugnt en stund och satt vid datorn och grejade .


simon var hungrig så han tog lite mat, inte hampus sen hittade inte hampus sin telefon och då ringde jag den men det fanns ingen telefon någon stans, så hampus gick ut och leta hos hen kompis som han hade varit hos i går och då ringde jag i gen men han hörde inget och kom hem i gen.


då satte simon på sig och följde med för att leta han också och dom var ute ett bra tag och jag ringde och sen ringde jag simon för att höra hur det går och tala om att jag ringt på hampus telefon också, och jag gick upp och leta i gen i hans rum och kollade överallt i varenda vrå. men nix ingen telefon.


sen kom simon hem och var såå blöt och kall om händerna, så han fick byta om och ville inte alls gå och säga åt hampus eftersom jag inte kunde ringa honom heller, så jag fick lov att gå ut själv och kolla var han var, men som tur var så såg jag honom och sa till honom att komma hem nu.


då fick dom fortsätta med städningen som inte alls var riktigt klar, och elia shade vaknat och full fart på honom och sen satte sig simon och hampus att spela dator på rummen och jag började städa här nere då, dammsög oh skurade och sen toaletten och köket, och tvätt som skulle hängas och tvätta mer så klart.


ja full fart och sen så satte jag mig vid datorn medans jag fixade middag som skulle bli potatis med köttbullar och sås till så klart.


vet inte när gubben och tim ska komma hem men det blir väl här under kvällen antar jag, och det skulle duschas i dag också, hampus duschade och simon badade med elias och sen mys i soffan och kolla på boli bompa och sen natta in elias som ska sova.


sen vid 20,00 så kom dom andra hem och det hade blivit en väldigt lång dag för tim men han var väl ganska nöjd men gillar inte att hålla på att åka buss så mycket det var väl deppigt för honom.


men ananrs en bra dag i alla fall.


nu säger jag natti natti.


Av miasolrosenmaria - 10 januari 2015 16:15

god morgon ja ingen sömn i natt heller direkt såå är väldigt trött kan man säga men kan inte bara sova av någon anledning, men så är det och jag har ingen medicin för det heller den tog slut och tyvärr så har man inte ekonomi för att hämta ut någon ny just för till fällt, men men.


får se om det går att ordna här i veckan, ja man kan ju hoppas i alla fall , men det går nog och får väl sova här någon gång förhoppnings vis i alla fall.


men nu såå upp och sen in i duschen för att få lite värme eftersom jag fryser och sen klä på mig och då blev det tjock tröja så man får värme.


sen blev det sitta vid datorn en sanbbis och kollla lite där och spela en liten stund för att bara koppla av en stund, för att sen börja gräva i garderoben och kolla efter gardiner för ta ner jul gardinerna nu tänkte jag då.


och hampus sitter vid sin dator och kollar på bilder och elias ville sitta med han också och kolla på filmer på honom när han  var mindre och tyckte det var jätte kul.




ja tänk att man kan ha så kul att få se på bilder och film på sig själv och speciellt när mna är lite bebis också.


lite snö har det kommit, men inte mycket om man säger så.



sen blev det plocka fram alla gardiner som skulle btas till, för nu var det dags att plocka ner jul gardinerna tyckte jag väl, så det blev det som gjordes i dag fast jag inte hade ork egentligen, men det var bara ta sig i kragen och göra något kände jag.


och när jag skulle kolla vad elias gjorde i vardagsrummet ja då ser jag honom på pallen och står vid bokhyllan och når till glasen som står där, fast när jag ska ta kort då ställer man sig på knä på pallen i stället.



här hittade en en napp då



sen skulle hampus sätta sig och spela dator med nät, och då är det roblox som han spelar där, men nu så kom han inte i håg vad kod och användar namn är så då fick jag hjälpa honom att fixa ett nytt så han kunde gå in och spela och då satt tim också med för att hjälpa honom lite och visa vilka spel som han spelar.


och elia sfick då sätta sig och rita lite grann så han hade något att gör aoch kunde sitta med dom och kolla på datorn i bland också.




sen blev det lunch och sen söva elias för han behövde sova och då blev det stryka allt som ska till över våningen så att vi kunde sätta upp där medans tänkte jag men jag han bara strykla till 3 rum sen blev det inget mer för elias vaknade så då fick jag sätta mig med honom i soffan och mysa.


men sen var jag tvungen att lägga honom i soffan och han fick kolla på tv, för jag behövde gå på toa men då kom gubben och tog elias en stund i stället men dom satt inte alls länge för dom gick upp och skulle börja skruva gardin stänger och plocka ner gardiner där.


så det blev bara för mig att ta upp dom som skulle sättas upp där i dom rummen då och böja sätta upp i simons rum och sen tims och sist hampus, ja sen var dom klara .


sen ner och stryka 4 gardiner som ska sitta i mitt rum och sätta upp där och sen var alla rummen klara och medans så står ju elias vid tvn och har kul så klart så gubben kom och sa att jag skule gå och titta och ta kort.



var upp och fixade till simons gardiner med omtag för hade inga där uppe och sen när jag gick ner så hittade elias kort på golvet och då såg jag resten av kort leken och det var simons och elias fick ha den så han hade jätte kul med den här kan jag säga.




 

och sen så blev det tim som satte sig vid datorn och då hade simon och hampus gått ut och grejat i snön för det hade ju börjat snöa som bara den bara så där .



och gubben gick till butiken och då följde elias med i vagen så han fick lite luft han också och det had eju kommit ganska mycket ändå.



 



sen när dom kom hem så var om ganska så blöta och snöiga, och det hade blåst väldigt mycket så gubben hade fått dragit vagnen baklänges hela vägen både dit och hem och det var ju inte lätt eftersom det är sån där blöt snö lixom.


och då var det dags att börja med middagen som belv bacionsås och spagetti och då hade elias plockat ut kastruller och fick ett dusrksalag också av mig och gubben hade plockat ur diskmaskinen och då passade elias på att plocka i dom sakerna han hade som var rena men han hade kul..



 

ja sen middag och efter det så höll jag på med fotton och ramar och bytte ut kort och fixade med det, och helt plötsligt så var klockan 20,00 så det var ju bara börja fixa med elias, men först in på toa för fan så ont i magen jag hade fått bara så där .


men byta på elias och sen göra välling och natta in honom och då kollade vi på fil, och det ble´v cockodil dandee.


och sen natta in för gud va trött jag blev somnade nästan i soffan.


så natti natti.




s
  

  
 



Av miasolrosenmaria - 9 januari 2015 14:15

i dag så gjorde jag inngenting, hade absolut ingen ork för något utan satt mest och slappade, och kollade på tv och mös, sen satt och körde några spel på datorn och grejade.


mös med elias som sovit och tim var hemma i dag från skolan så han har spelat lite dator medan jag sövde elias och sen blev det äta och sen spelade han och jag wii super mario brus och hade kul.


ja sen blev middag och medan jag gjorde det så hade elias plockat ur lite kastruller och lekte med på golvet som vanligt.



 
 

ja sen blev det bara lugnt på kvällen och tv mys, och jag var såå trött .



Av miasolrosenmaria - 8 januari 2015 13:15

ja i natt har jag inte sovit mycket, så är ganska trött om man säger så , så i dag så blir det ta det lugnt. och skolan har börjat i dag och inge kul för barnen men det är ju bara gå, problem med hampus, är väldigt svår när det har varit lov tyvärr, men han är i skolan i alla fall och tony fick åka med i taxin och vara kvar i skolan en stund . dom andra 2 kom i väg och det regnar och blåser i dag så inte alls något vidare väder om man säger. men ingen ork för något i dag alls.


Ja i går fick vi snö , men i dag så är det regn och blåst och verkligen deppar dag med grått och ingen ork .




ja elias somnade vid 1 och har nu sovit ett tag, så nu sitter jag och myser med honom en stund i soffan efter att han vaknat, för att han vill alltid gosa då, så ingen i de att fixa lunch när man inte vakat till ordentligt.


Hahaa har inte ens dragit upp rull gardinerna i vardagsrummet, sitter i mörkret såå skönt när man inte har någon ork , och ta tag i fönstren är inte på tal om i dag , deg får vara som deg är ett tag till och vad gör det , tror inte det springer i väg direkt


Står och kollar på bollen som fastnat lite


Nu har Elias kommit i gång kan man säga och det blev full fast med bollen


ja nu så är det lunch dags för knatten, och han äter med god aptit


Elias sitter och spelar på sitt piano som han fick i julklapp och det var en väldigt kul grej , ja till och med storebröderna har svårt att låta bli den


 


 

ja nu så blir det sitta och leka med elias som är lite grinig och bara ska sitta hos mig, så då satte jag mig på golvet och kör lite tåg och leker med bollar.


Mia Maria Anderssons foto.


då har hampus och gubben kommit hem och hampus var hungrig så fick äta lite smörgås, och han hade haft det bra i skolan i alla fall och det hade vart mycket prat om julen och lovet vad dom gjort och fick en lapp där dom skulle skriva mening och punkt om mitt jul lov. och sen skulle dom ställa sig och berätta om det . det är tur man har kontakt bok där man får reda på vad dom gör och allt.


nu så blir det lek med hampus och han kör bil med elias , och elias tycker det är jätte kul.


 

Elias har planerat sig i vardagsrummet på en liten stol och har sina flaskor på bordet


Mia Maria Anderssons foto.


Ja Elias sövdes under halv åtta hos mig och ligger i sängen, och Simon och hampus har lagt sig fördom är ju såå trötta på morgonen och svårt att komma upp


Och nu så sitter och kollar på Sveriges mästerkock och Tim sitter också och kollar för han kommer upp på morgonen


Det är konstigt sov inte mycket alls i natt och vart vaken hela dagen och bara tagit det lugnt , och är då är jag inte trött alls av någon anledning, märkligt måste jag säga


tittar på djurskyddarna på 4 an


Då så försöka sova nu då och hoppas på bättre natt , sov gott nu

Mia Maria Anderssons foto.

Mia Maria Anderssons foto.

Mia Maria Anderssons foto.



 


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards